Testissä uusi Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC -meikkivoide

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Lumenelle on jotenkin kaikessa hiljaisuudessa tupsahtanut paljon uusia tuotteita, jotka ovat minulle ja varmasti vielä monelle muullekin täysin uusia ja testaamattomia. Yksi näistä on Lumenen uutukaismeikkivoide: Nordic Nude Natural Perfection CC Cream, jota nyt pääsin yhteistyön tiimoilta vihdoin kunnolla testaamaan!

lumene nordic nude natural perfection cc cream 6.jpg

Kyseinen meikkivoide ei ole ollenkaan samanlainen, kun Lumenen aikaisempi supersuosittu CC-voide, kuten ehkä aluksi odotin. Jouduin testaamaan tuotetta aika monta kertaa, ennen kuin pääsin tämän uutukaisen jyvälle. Tämä uusi CC-voide on nimittäin todella erilainen, kuin mitkään aikaisemman CC- tai meikkivoiteeni. Se ei ole peittävä, mutta antaa iholle sävyä ja mattaisuutta. Sitä ei oikeastaan voi levittää muuta kuin sormin ja lisäksi se on pullosta tullessaan täysin valkoista!

lumene nordic nude natural perfection cc cream 3.jpg

lumene nordic nude natural perfection cc cream.jpg

Ei siis kannata pelästyä tämän uutuuden sävyä, kun sitä pursottaa ulos purkista. Se nimittäin muuttuu värilliseksi vasta, kun sen sisältämät pigmenttikapselit rikkoutuvat. Ja siksi tämä onkin tärkeää levittää kasvoille sormin aika ronskein pyörivin liikkein. Sävyjä tästä löytyy kaksi; Fair/Medium, jolla on punertava pohjasävy ja tummempi Medium/Tan kellertävällä pohjasävyllä.

Tuossa yllä olevassa kuvassa kädessäni vasemmalla on tummempi sävy, oikealla vaaleampi. Ja kasvoilleni käytin oikeastaan vähän molempia, mutta kyllä tuo Medium/Tan on enemmän meikäläisen iholle sopiva varsinkin, kun haluan kalpeille kasvoilleni jo vähän sitä kesäistä sävyä.

lumene nordic nude natural perfection cc cream 2.jpg

lumene nordic nude natural perfection cc cream 4.jpg

Lopputulos on yllättävän mattainen ja tietysti aivan superluonnollinen. Peittokykyä voi myös hieman säätää tuotteen määrää muuttamalla. Natural Perfection CC-voide tuntuu hoitavan ja kosteuttava ihoa, muttei jätä sitä yhtään liian kiiltäväksi vaan juuri sopivan kuultavaksi. Jopa meikäläinen voisi olla ilman puuteria tämän jälkeen!

Tämä on siis selkeästi Lumenen vanhaa CC-voidetta vähemmän peittävä ja lähinnä vain tasoittaa ihon sävyä, niin kuin CC-voiteen oikeaoppisesti oikeastaan kuuluukin (Color Correcting). Jos ihollasi on siis epäpuhtauksia tai muuta peitettävää, tarvitset tämän kaveriksi ehdottomasti peitevoiteen. Siksi ajattelenkin, että tämä on SPF 25:nsa kanssa aivan täydellinen arkimeikkivoide kesäkäyttöön! Iho saa luonnollisen hehkun, tasaisen sävyn ja sen tärkeän UV-suojan auringon säteitä vastaan. Löydät Natural Perfection CC-voidetta mm. Sokokselta ja hintaa tällä on 21,90 e.

Joko joku muu on ehtinyt testaamaan tätä Lumenen uuttuutta? 🙂

Kommentit (23)
 1. Äh, ehdin jo innostua, mutta tottakai vaaleampi on punapohjainen. Äh! No, ehkä toi tummempi menee loppukesästä, jos olen saanut yhtään väriä… Kivanoloinen tuote kuitenkin!

  1. Toivotaan, että tulis vähän enemmän näitä sävyvaihtoehtoja! 🙂

 2. Mielenkiintoinen tuote, voisi olla kesällä hyvä kun ei ehkä kuitenkaan kokonaan ruskettumista blokkaa, toisinkuin paksummat meikkivoiteet. Suomessa kuitenkin riittävä kerroin. Tämä on nyt ehkä tyhmä kysymys, mutta tiedätkö jääkö Lumenen vanha CC kuitenkin valikoimaan?

  1. Samaa mietin minäkin. Jos vanha CC-voide poistuu, niin käyn pikaisesti hamstraamaasa niitä varastoon. Mulle se on ollut ihan ykköstuote, täydellisen värinen, täydellinen koostumus eikä hintakaan ole huima.

   1. Heidi_______
    23.4.2018, 18:14

    Sama huoli täälläkin… Tykkään siitä voiteesta niin paljon, että tilailen sitä Amazonista (asun ulkomailla), hakkaa monet kalliimmat luxusmeikkivoiteet mennen tullen!

    1. Vanha CC pysyy valikoimassa tämän rinnalla 🙂

   2. Ei poistu! 🙂 Molemmat CC:t jää valikoimaan, koska ovat tosiaan ihan erilaisia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *