Testissä uusi rajaustyyli

NUDE

Instagram on hyvä tapa kerätä inspistä uusiin meikkityyleihin. Selailen useiden meikkaajien tilejä ja otan screenshotit mielenkiintoisista lookeista. Tähän meikkiin löysin inspiraation Sharon Farrellilta (@shari_farr), jonka eräässä uuden vuoden meikissä näkyi superpaksu rajaus. Itselleni sellaisen tekeminen on vähän vierasta, mutta nyt päätin vihdoin kokeilla superrajausta myös omiin silmiini.

Tein meikin Benefitin They're Real Push-up Linerilla ja sitten kun mulla meni siihen hermo, jatkoin Oriflame theOne Eye Liner Stylo tussimaisella rajauksella. Silmämeikki tuntui aluksi vähän hassulta, mutta niinhän ne uuden meikkityylit aina :) Mutta aion jatkaa kokeiluja vielä jatkossakin niin kauan, että oma silmä tottuu paksuun ylärajaukseen.

Päällä näkyvä paita on muuten saatu Sheinside.comista (harmaa täältä ja kukkapaita täältä). Vähän erilainen harmaa neule, tämä on nimittäin peplum-mallia! :)

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Harmi vaan mielestäni tuon kaltainen rajaus ei sovi kaltaisilleni roikkoluomille:( muuten ihana.

Outi (Ei varmistettu) http://alamode-outi.blogspot.fi

Paksut ylärajaukset on aivan mun lempparit ja päivittäinen silmämeikkirutiini :) Sopivat kyllä sullekin erinomaisesti!

Caz (Ei varmistettu)

Aivan ihanat! Mutta vaatii kyllä tosiaan treeniä että tämän edes osaa tehdä.

kia (Ei varmistettu)

Hei,
tässä postauksessa http://nude.costume.fi/2013/01/11/tutorial-my-eyebrow-routine/ käytät kulmiisi luomiväriä niin toimiiko se oikeasti kulmavärin tavoin?että suosittelisitko ostamaan tuon paletin kulmiini? no ainakin saisin hyviä sävyjä luomiväreiksi :)

Sonja (Ei varmistettu)

Vähän aiheesta poiketen, olisi kiva joskus nähdä millainen pukeutumistyyli sinulla on! En muista itse koskaan nähneeni minkäänlaisia ''asupostauksia'' täällä, enkä tarkoita että välttämättä juuri sellaista haluaisin nähdä, mutta olisi hauska vähän tietää miten pukeudut, millaisista vaatteista itse pidät jne. Itse asiassa on kivaa, ettei tässä blogissa ole sataa asupostausta peräjälkeen kuten käytännössä kaikissa muissa blogeissa, mutta olisi kiva nähdä millainen suhde itselläsi on vaatteisiin!

Erika Naakka
NUDE

Heh, no pitänee ottaa joskus jotain kuvia vaikka Instaan :)

Mia (Ei varmistettu)

Aivan ihanat!! Sopii mielestäni sulle ihan tosi hyvin! :-) En ole edes ennen blogiisi kommentoinut, mutta nyt oli niin kivat, että oli ihan pakko! Kiitos ihanasta blogista :-)

Erika Naakka
NUDE

hih no kiitos itsellesi kivasta kommentista :)

Kommentoi