Testissä uusi rajaustyyli

Instagram on hyvä tapa kerätä inspistä uusiin meikkityyleihin. Selailen useiden meikkaajien tilejä ja otan screenshotit mielenkiintoisista lookeista. Tähän meikkiin löysin inspiraation Sharon Farrellilta (@shari_farr), jonka eräässä uuden vuoden meikissä näkyi superpaksu rajaus. Itselleni sellaisen tekeminen on vähän vierasta, mutta nyt päätin vihdoin kokeilla superrajausta myös omiin silmiini.

Tein meikin Benefitin They’re Real Push-up Linerilla ja sitten kun mulla meni siihen hermo, jatkoin Oriflame theOne Eye Liner Stylo tussimaisella rajauksella. Silmämeikki tuntui aluksi vähän hassulta, mutta niinhän ne uuden meikkityylit aina 🙂 Mutta aion jatkaa kokeiluja vielä jatkossakin niin kauan, että oma silmä tottuu paksuun ylärajaukseen.

Päällä näkyvä paita on muuten saatu Sheinside.comista (harmaa täältä ja kukkapaita täältä). Vähän erilainen harmaa neule, tämä on nimittäin peplum-mallia! 🙂

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (8)
  1. Harmi vaan mielestäni tuon kaltainen rajaus ei sovi kaltaisilleni roikkoluomille:( muuten ihana.

  2. Paksut ylärajaukset on aivan mun lempparit ja päivittäinen silmämeikkirutiini 🙂 Sopivat kyllä sullekin erinomaisesti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *