Toinen testihääkampaus

NUDE

Syyskuun häät lähestyvät ja päätimme Miian kanssa kokeilla minulle toista hääkampausta. Itselläni ei ollut mitään sen kummempia ideoita, vaan annoin Miian keksiä jonkun valkkinutturan. Viimeksi Miia teki kampauksen ilman valkkia, joten tämä on edellistä paljon muhkeampi ja mielestäni kivasti rennompi. Kumpi teidän mielestänne on parempi, tämä vai tämä.

Jos valitsen tämän kampauksen, tulee eteen vielä enemmän vapaita hiuksia, jotka kiharretaan kunnolla. Haha ja jos vielä testataan jotain kampausta, voisin ihan oikeasti yrittää muistaa laittaa jonkun vähän nätimmän paidan päälle :D

En tainnutkaan edellisessä postauksessa kertoa, että Miiahan tekee meikkejä ja hiuksia asiakastöinä eli jos sullakin on häät tai muut juhlat tulossa ja haluat itsellesi ja vaikka ystävillesi nätit meikin, ota yhteyttä supertaitavaan Miiaan <3 Yhteystiedot ja hinnaston löydät täältä.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Instagram

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Tykkään tästä enemmän! On näyttävämpi. :)

Essimm (Ei varmistettu)

Ihana!! Tää on juhlavampi ja näyttävämpi eli sanoisin et tämä! Tuleeko sulle muuten huntu tai/ja kukkia? :)

Ite sytyn tällä hetkelli tämmösiin tosi rentoihin kampauksiin. Ja kukkia täytyy olla :D
https://goo.gl/images/YGDCe5

Moneypenny (Ei varmistettu)

Minustakin tämä olisi kivempi. Rentous varmaan tuntuu loppu illasta kivalta jos siis meinaatte ihan pitkälle iltaan juhlia ja mahdollisen isomman hunnun kanssa tällä kampauksella myös hiukset näkyy enemmän. Plussana myös se, kun kampaus on jo valmiiksi hieman rennompi ei ne pitkät juhlimiset ja sen myötä ylimääräiset haituvat tunnu niin pahoilta.

Sininenn (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä näyttävämpi ja sopii sun hiuksille niin hyvin! Hiusten väri pääsee kauniisti esille.

Taina L (Ei varmistettu)

Tämä on parempi juhlakampaus, kannatetaan!

Vertasin kans ekan ja tokan testikampauksen kuvia ja myös tykkään enempi tästä valkin kanssa tuodusta muhkeudesta, näyttävyydestä ja silti tosi rennosta kampauksesta. Ihanaa, kun hyvä ystävä on toteuttamassa ja ajan kanssa voi testailla useamman kerran, jotta varmasti syntyy parhain hääaamuksi. 

IJL (Ei varmistettu)

Helppo homma mun mielestä – kaikki riippuu kokonaisuudesta! Huntu nyt toimii molempien kampausten kanssa. Mutta millainen mekko? Se eka kampaus on parempi esim. pitkähihaisen, melko suoran mekon kanssa. Tämä taas sopisi olkaimettoman/lyhythihaisen mekon, jossa on vähän mereneito-tyyppistä helmaa, kanssa. Tyllimekkoa en sulta odotakkaan :D Tämä muhkea ja näyttävä nuttura veisi juuri huomion vähä-eleiseltä ja elegantilta mekolta. Ja se eka kampaus taas ei tasapainottaisi muhkeampaa helmaa tarpeeksi ja pää näyttäisi pieneltä. Ja koska isompi helma vaatii aina "go big or go home"-asenteen, saisi se eka vaatimattomampi kampaus fiiliksen, että nyt on koitettu astua liian isoihin kenkiin (tai mekkoon). Itse menisin näiden periaatteiden mukaan. Mutta tiedän, että sulla on niin hyvä silmä, että saat minkä vaan toimimaan :) ihania häitä!

Annab (Ei varmistettu)

Tämä on myös mun makuun kivempi sekä juhlavampi näistä kahdesta :)

Henna K (Ei varmistettu)

Mun on pakko kysyä että mistä tuo paita on? :D

IEEE Matlab Projects (Ei varmistettu) http://www.projectsatbangalore.com

Really I like your post. Here we get good information and unique stuff. Thanks for sharing

Ольга Стешиц (Ei varmistettu)

Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé! https://guestexperiencefeedback.com/www-papasurvey-com/

Wow Computer (Ei varmistettu)

Thanks For Sharing
Wow Computer Provided Best Services
More Information:-
http://www.121techsupport.co/wow-computer-support/

Kommentoi