Toinen testihääkampaus

Syyskuun häät lähestyvät ja päätimme Miian kanssa kokeilla minulle toista hääkampausta. Itselläni ei ollut mitään sen kummempia ideoita, vaan annoin Miian keksiä jonkun valkkinutturan. Viimeksi Miia teki kampauksen ilman valkkia, joten tämä on edellistä paljon muhkeampi ja mielestäni kivasti rennompi. Kumpi teidän mielestänne on parempi, tämä vai tämä.

Jos valitsen tämän kampauksen, tulee eteen vielä enemmän vapaita hiuksia, jotka kiharretaan kunnolla. Haha ja jos vielä testataan jotain kampausta, voisin ihan oikeasti yrittää muistaa laittaa jonkun vähän nätimmän paidan päälle 😀

hääkampaus 4.jpg

hääkampaus 2.jpg

hääkampaus 5.jpg

hääkampaus 6.jpg

hääkampaus.jpg

En tainnutkaan edellisessä postauksessa kertoa, että Miiahan tekee meikkejä ja hiuksia asiakastöinä eli jos sullakin on häät tai muut juhlat tulossa ja haluat itsellesi ja vaikka ystävillesi nätit meikin, ota yhteyttä supertaitavaan Miiaan <3 Yhteystiedot ja hinnaston löydät täältä.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Instagram

Kommentit (13)
  1. Tykkään tästä enemmän! On näyttävämpi. 🙂

  2. Ihana!! Tää on juhlavampi ja näyttävämpi eli sanoisin et tämä! Tuleeko sulle muuten huntu tai/ja kukkia? 🙂

    Ite sytyn tällä hetkelli tämmösiin tosi rentoihin kampauksiin. Ja kukkia täytyy olla 😀
    https://goo.gl/images/YGDCe5

    1. Minustakin tämä olisi kivempi. Rentous varmaan tuntuu loppu illasta kivalta jos siis meinaatte ihan pitkälle iltaan juhlia ja mahdollisen isomman hunnun kanssa tällä kampauksella myös hiukset näkyy enemmän. Plussana myös se, kun kampaus on jo valmiiksi hieman rennompi ei ne pitkät juhlimiset ja sen myötä ylimääräiset haituvat tunnu niin pahoilta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *