Toka Iltis-video tulis täsä!

Nyt olis siis toinen mun tekemä video Iltalehden netissä, tässä ois linkki. Klikkaa klikkaa! Teen tällä videolla ns. Carrie-nutturan eli ison nutturan itsetehdyn valkin avulla 🙂

Koska oon kahdeksan tunnin (!) pipetoinnin jälkeen superlaiska, kopsaan osan ohjeista siskoni blogista, johon joskus tehtiin yhdessä nutturapostaus.
Nutturan tekeminen on periaatteessa todella yksinkertaista, mutta se vaatii harjoitusta. Ihan ensimmäiseksi tarvitset valkin, joita voi ostaa kaupasta, mutta se on tosi helppo tehdä itsekin. Voit leikata sukkahousuista sukkaosan irti, täyttää sen pumpulilla ja solmia päät yhteen (vitsi mikä niksipirkka). Tarvitaan myös paljon paljon pinnejä. Paljon!

Vedä hiukset ponnarille sille korkeudelle, mihin nutturan haluat. Vedä ponnari valkin reiän läpi ja ala sitten kiinnittää hiussuortuvia pinneillä valkin yli ihan ponnarin tyveen. Tässä vaiheessa ei vielä välitetä hiusten latvoista, jotka törröttävät joka suuntaan. Latvat kiinnitetään vasta lopussa nutturan ympärille.


Tällä tekniikalla saa näyttävän nutturan lyhyeenkin tukkaan, valkki kun luo illuusion paksuista ja pitkistä hiuksista 😉 Hiuksen täytyy olla periaatteessa vain niin pitkä, että sen saa ponnarille ja että se ylettyy joka suunnasta valkin ympärille. Jos tukka on lyhyt, pitää tehdä vähän pienempi valkki ja ponnari täytyy asettaa vähän alemmas. Lopputulos voi olla tosi sliipattu tai, niinku mulla noissa kuvissa, hieman ”suttuisempi” 🙂

Kommentit (6)
  1. Miten kivan näköinen! 🙂 En malta odottaa että mun hiukset kasvaa 🙂

  2. No eihän tähän onneks tarvita mitään pitkiä hiuksia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *