TOP 5 kasvomeikkisivellintä

NUDE

Tämä postaus ei ollutkaan niin helppoa toteuttaa, kuin olin ajatellut. En nimittäin käytä juurikaan kasvomeikkisiveltimiä. Jauhemaisten tuotteiden kanssa kyllä, mutta nestemäisten kanssa käytössä on päivittäin Beautyblender ja ihan omat sormet. Päätin silti kertoa omat suosikkini ja toivoisin, että vinkkaisitte hyviä siveltimiä tuonne kommenttiboksiin muille vinkeiksi :)

PEITEAINE JA PUUTERI

Peitevoiteen levitykseen on hyvä olla litteä, synteettisestä karvasta tehty pieni sivellin. Synteettinen siksi, että se ei ime itseensä nestemäistä tuotetta, vaan kaikki levittyy nätisti iholle. Tämä Ecotoolsin Flat Concealer Brush -pikkusivellin (saatu) on tähän juuri sopiva! Harjakset ovat jämäkät, joten levitys on helppoa, eikä sivellintä tarvitse painaa ihoa vasten. Tämä on itseasiassa matkakokoinen sivellin, mutta varren lyhyys ei ole ainakaan minua haitannut. Sivellin löytyy Meikkipohjasivellinsetistä.

Puuterin levitän kasvoille yleensä meikkisienellä, mutta silmänalusilla käytän baking-tekniikkaa, johon tarvitsen pienen ja karkean siveltimen. Silloin apuun tulee silmämeikkiin tarkoitettu MAC 224-häivytyssivellin, joka on löysä ja karkea - siis täydellinen puuterointiin. Silmänalusmeikistä tulee nimittäin superpysyvä, kun peiteaineen päälle töpöttelee paljon puuteria pienellä silmämeikkisiveltimellä, antaa sen "muhia" vähän aikaa ja pyyhkii ylimääräisen puuterin isolla siveltimellä varovasti pois.

AURINKOPUUTERILLE

Ecotools on ehdottomasti yksi lempparimerkeistäni siveltimien saralla ja tämän siveltimen näkemiseltä kukaan blogiani seuraava ei varmaankaan ole voinut välttyä. Kyseinen Ecotools Domed Bronzer -jättisuti on  ollut käytössä jo monta vuotta. Bambuvartinen sivellin on synteettinen, mutta synteettisille siveltimille ominaista sileää pintaa karvoilla ei ole. Karvat nappaavat kivasti puuterimaista tuotetta (mitä sileä karva ei tekisi) ja siksi tämä sopii tosi hyvin aurinkopuuterin levitykseen.

Lisäksi pidän harjasosan tiheydestä. Se tekee siveltimestä jämäkän ja mahdollinen liikapuuteri on helppoa häivytellä vähän ronskimmin hinkkaamalla. Karkea ja iso sivellin onkin aivan täydellinen aurinkopuuterin levitykseen koko kasvoille.

KOROSTUS JA VARJOSTUS

Ensi viikolla blogiin pläjähtävässä strobing-videossa kerron, etten juurikaan varjosta kasvojani, mutta kun sen joskus spessutilaisuuksissa teen, käytän aina Real Techniquesin Core Collection -sivellinsetistä löytyvää Contour-sivellintä. Se on niin buenon kokoinen ja jälleen jämäkkä, joten levittäminen on sillä helppoa. Real Techniquesin siveltimet ovat synteettisiä ja myös melko liukkaita, joten tämä sopisi ehkä inan paremmin voidemaisen tuotteen kaveriksi. Mutta kokonsa puolesta olen tykännyt käyttää tätä myös puuterimaisen varjostusvärin levitykseen.

Viimeinen jälleen Ecotoolsin pieni puuterisivellin löytyy samasta setistä kuin tuo peitevoidesivellin. Matkoilla tämä tyyppi hoitaa sekä tuon edellämainitusn Contour-siveltimen tehtävän että korostustuotteen levityksen. Ja puuterin. Ja poskipunan. Tämä Complexion Blending Brush on nimittäin prikulleen oikeankokoinen tähän kaikkeen ja sen karkeat harjakset ovat hyviä puuterimaisiin ja jauhemaisiin tuotteisiin. Jos minun täytyisi valita kasvoilleni vain kaksi sivellintä, kuten matkalle lähdössä usein teen, valkkaisin mukaan tuon ensimmäisen Ecotoolsin aurinkopuuterisiveltimen ja tämän pienen Complexion Blending -siveltimen.

Tsekkaa myös aiempi TOP 5 silmämeikkisivellintä -postaus.

Kerro hei ne omat suosikkisi! :)

Kommentit

Heleää (Ei varmistettu)

Tykkään tämmösistä postauksista tosi paljon! Mä myös rakastan Ecotoolsin siveltimiä, käytän yhtä isohkoa sekä poskipunaan että aurinkopuuteriin (olisko se sivellin alunperin puuterisivellin, en muista kun sain se jo monta vuotta sitten lahjaksi). Ecotoolsin hylsy-kabuki on täydellinen paljon matkustavalle. Himottaa tuo sun mainitsema iso bronzer-sivellin.

Käytän RMS Beautyn tuotteita melko paljon, ja olen sijoittanut merkin Skin2skin-siveltimiin, sekä pohja- että poskipunasivellin ovat niin ihania ja helpottavat tuotteiden käyttöä. Merkin Lip2cheek-tuotteisiin ostin juuri Kjaer Weisin huulisiveltimen, joka on myös hylsymäinen ja siksi kätevä mukana ja täydellinen huulituotteiden levitykseen.

Jos ei tästä kilometrikommentista käynyt jo ilmi, rakastan siveltimiä. :D

Julleeee (Ei varmistettu)

Jos ikinä muutat mieltäs meikkivoidesiveltimistä niin Sigman F80 on ♡♡♡♡!!!

Kun hoksasin oikeen levitystekniikan eli sitä tarvii pyöritellä vaan kevyesti kasvoilla niin saa ihanan tasasen pinnan! Kulmat on sen verran terävät että myös nenänpieliin pääsee helposti kiinni :) Miinuksena ja plussana että harjasten kärjet on ilmeisesti aitokarvaa (en jaksa googlettaa :D) että toisaalta se häivyttää pinnan tosi kauniiks mutta toisaalta se imasee sitä meikkivoidetta niin että se melkeen pitää pestä joka käyttökerran jälkeen ku se näyttää niin karulta ja peseminen on vittumaista haha...

Muut suosikit on RT :n Setting brush Mary-loun kaveriksi ja samaisen merkin Blush brush varjostuksiin/aurinkopuutetiin vaikka se ei ookkaan tarkotettu sille heh :) Mut sen kärki on niin kapee että tarkka työskentely on helppoo ku mikä ja harjakset niin pehmeet että häivyttämine sujuu vaikka kävis pieni yliannostus...

Ecotoolseista ei oo kokemusta, mutta pitäs kyllä varmaan testaa kun hintakaan ei kirpase!

Ola

Jes, tämä olikin hyvin ajankohtainen postaus, sillä siveltimet kaipaavat kovasti päivitystä. Ecotoolsiin olen minäkin ihastunut. Käytössä on päivittäin heiltä aurinkopuuteri- ja luomivärisivellin. Merkin meikkivoidesivellin sen sijaan jättää kasvoihin ikävät siveltimenvetojen jäljet, ei hyvä.

Olet useampaan kertaan kertonut, että tummien silmänalusten peittäminen on itsellesi tärkeä meikkirutiini, vaikka sun silmät on kuvissa kyllä aina freesin näköiset, ainakin mun silmissä;D Olet vuosi sitten tehnyt postauksen parhaista tummien silmänympärysten peiteaineista. http://www.lily.fi/blogit/nude/parhaat-tuotteet-tummille-silmanalusille. Vieläkö suosikki pitää pintansa vai olisiko sulla ehdottaa uusia kärkipaikan haastajia? 

Mulla on talvi ja kalpeus tehnyt tehtävänsä, ja tällä hetkellä Cliniquen tuote ei käy. Se on liian tuhti ja kuiva tuote, ja silmänympärykseni kuivuvat päivän päätteeksi tuotetta käytettyäni. Olisiko sinulla ehdottaa jotakin yhtä peittävää mutta kosteuttavampaa vaihtoehtoa tilalle? Rasvaiset koostumukset yleensä vaan tuppaavat jäämään silmäryppyihin hengailemaan. Kaikki vinkit ja suositukset otettaisiin täällä suurella ilolla vastaan:)

Kiitos Erika kauniista, asiantuntevasta ja laadukkaasta blogista<3

Hallahalla (Ei varmistettu)

Samoja ongelmia myös täällä silmänalusien kanssa! Mulla tosin on käytössä Clarinsin Instant Concealer. Kyseinen tuote ei mulla ihan kauhean usein kuiva/hilseile. Mutta ongelmana on tuo "creasing" eli vetäytyminen kaikkiin mahdollisiin juonteisiin muutaman tunnin jälkeen levityksestä. Ongelmana lähes kaikkien peite- ja meikkivoiteiden kanssa on niiden oranssiin taittava sävy. Oisko mahdollista saada postausta tuosta "baking"-tekniikasta. Oon kyllä lukuisia videoita YouTubesta, mutta silti pelottaa että onko päivän päätteeksi silien alla vain valkoiset viirut puuteri ja peiteaine mössöä :s Ja mitkä tuotteet kotimaisilla markkinoilla olis kelvollisia tuohon bakingin hommaan?

Nimk (Ei varmistettu)

Kiva lukea tällaisia postauksia. Mun lemppareita on Real Techniques ja Zoevan siveltimet. Peiteaineen levitän RT:n deluxe crease brushilla, joka tulee silmämeikkisivellinsetissä. Sen muoto ja koko on täydellinen silmänalusille. Puuterin silmänalusille laitan joko RT:n varjostussiveltimellä tai setting brushilla. Koko kasvojen puuteroinnin hoidan RT:n poskipuna- tai puuterisiveltimellä. Aurinkopuuteriin käytän joko Zoevan luxe face defineria tai RT:n multitaskia. Varjostuksissa parhaat on RT:n sculpting brush tai Zoevan face paint. Korostuksissa RT:n setting brush tai Zoevan korostussivellin. Meikkivoiteessa käytän joko RT:n buffing brushia, Zoevan tasaista bufferia tai RT:n sientä.

Monien testauksien jälkeen nämä ovat päätyneet päivittäiseen käyttöön. Anteeksi vaikeasti luettavasta kommentista, kun seuraa niin kovasti englanninkielistä kosmetiikkamaailmaa, on joitain sanoja vaikee suomentaa fiksusti :D

Hallahalla (Ei varmistettu)

Myös mun ehdoton suosikki on tuo beautyblender. Sitä tulee käytettyä vain spessutilanteissa jolloin meikkivoiteen on levityttävä täydellisesti, koska se peseminen vie kiireisitä aamuista liikaa aikaa (en halua jättää likaista sientä muhimaan päiväksi). Kasvoille ehdottomia lemppareita ovat RealTechniquesin viisto sculpting brush (+Lumenen CC match made in heaven) ja puljun setting brush puuterille. Peiteaineille lempparit on RealTechin bold metals 200 ja Zoeva 142. Suurimmaksi osaksi peiteaineiden kanssa käytän kyllä sormia. Poskipunan kanssa oon käyttäny BareMineralssin sutia tai bold metals 300. Mineraalimeikeille paras sivellin on Ecotoolssin hylsy kabuki. H&amp;Mltä löytyy myös ihan passeleita siveltimiä hintaansa nähden. Kaksipäisiä siveltimiä käytän aina "on the go" ja iänkaikkisen vanha viisto BB-voidesivellin on erittäin hyvä meikkivoiteen kanssa (joka on joskin siveltimien määrän kasvaessa jäänyt vähän unohlaan).

Mulan (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Mun lempisivellin by far on Ecotoolsin matkakabuki. Millään muulla en haluaisi levittää mineraalipuuteria. :) Nestemäisen meikkivoiteen kiinnituksen käytän Ecotoolsin Flat Foundationia, se ajaa hyvin asiansa ja on siihen hommaan lempparini. Puuterin tykkään kiinnittää Mattifying Finishgin siveltimellä. En ole oikein kokeillut edes muulta firmalta siveltimiä, kun Ecotools on ollut yksinkertaisesti vaan niin hyvä, mutta riittävän edullinen. :D

Kommentoi