Tukan täyskäännös

NUDE

8 kuukautta se kesti. Nimittäin meikäläisen brunettius. Mutta perjantaina on aika palata omille vaaleille juurille. Ei sillä, etteikö tämä ruskea olisi värinä ollut kaunis ja viime kerran raidoitus teki siitä superherkullisen. Identiteetti vain ei taida antaa myöten.

Lisäksi väri vaihtuu työhön liittyvistä käytännön syistä. En nimittäin ole vieläkään oppinut ottamaan kuvia niin, että kampaukset näyttäisivät tummassa tukassa yhtä hyvältä kuin aikoinaan vaaleissa. Toivon, että uuden värin myötä innostus kampaustutorialien tekemiseen palaisi taas. Toivokaa siis ettei tukkani tipu päästä perjantain värisessioissa! Onneksi on Olaplex..

Pics via Pinterest: Hair

Kommentit

ohsomanyreasons

Samaa vaalennusprojektia mietin täällä, tumma väri on ihana ja sopii kasvojeni sävyyn paremmin, mutta letit, kampaukset ja kiharat ei vaan näytä yhtään niin kivalle kuin vaaleassa ja raidoitetussa tukassa.

Sulle kyllä sopii molemmat värit tosi hyvin! Meinaatko kerralla yrittää Olaplexin avulla vai hitaasti välivaiheiden kautta asteittain vaaleammaksi?

Erika Naakka
NUDE

En tiedä vielä! Itse haluaisin hoitaa homman kerralla, mutta kampaaja saa päättää :)

Jusu (Ei varmistettu)

Täälä odotellaan innolla projektia ja kuvia tietenkin! Meinasitko toteuttaa värin "vaihdon" kerralla vai osissa? Itse olen luonnostaan vaaleaverikkö, mutta kiinnostaa kuulla miten projekti toteutuu. :)

Erika Naakka
NUDE

En tiedä vielä, annan kampaajan ammattilaisena päättää ja katsoa mitä tukkani kestää :)

Heinz (Ei varmistettu)

Oh noes! Kun toi on niin kiva. Mutta onhan se vaaleakin :) Kun olis vaihtopää niin elämä ois helpompaa, vois vaihdella fiiliksen mukaan :D

Lullah

Mä ku mietin just tuossa et miten huikeen hyvältä tuo väri näyttää sulla. Tuo tumme tuo niin kauniin kontrastin. Semmonen Lumikkifiilis, vaikka onkin ruskea, eikä musta. 

Sikke (Ei varmistettu)

Heei! Sulle sopii todella hyvin tumma mutta ymmärrän! Mun tummat hiukset kesti neljä kuukautta, viikon päästä menossa jälleen kampaajalle ja takaisin vaaleaan. Ei vaan tunnu omalta samalla tavalla. Aina sama johtopäätös ja aina tätä täytyy kokeilla.

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Nyt tiedän, enkä enää ikinä värjää bruneksi :D

Kommentoi