Tukan täyskäännös

8 kuukautta se kesti. Nimittäin meikäläisen brunettius. Mutta perjantaina on aika palata omille vaaleille juurille. Ei sillä, etteikö tämä ruskea olisi värinä ollut kaunis ja viime kerran raidoitus teki siitä superherkullisen. Identiteetti vain ei taida antaa myöten.

ash blonde.jpg

Lisäksi väri vaihtuu työhön liittyvistä käytännön syistä. En nimittäin ole vieläkään oppinut ottamaan kuvia niin, että kampaukset näyttäisivät tummassa tukassa yhtä hyvältä kuin aikoinaan vaaleissa. Toivon, että uuden värin myötä innostus kampaustutorialien tekemiseen palaisi taas. Toivokaa siis ettei tukkani tipu päästä perjantain värisessioissa! Onneksi on Olaplex..

Pics via Pinterest: Hair

Kommentit (8)
  1. Samaa vaalennusprojektia mietin täällä, tumma väri on ihana ja sopii kasvojeni sävyyn paremmin, mutta letit, kampaukset ja kiharat ei vaan näytä yhtään niin kivalle kuin vaaleassa ja raidoitetussa tukassa.

    Sulle kyllä sopii molemmat värit tosi hyvin! Meinaatko kerralla yrittää Olaplexin avulla vai hitaasti välivaiheiden kautta asteittain vaaleammaksi?

    1. En tiedä vielä! Itse haluaisin hoitaa homman kerralla, mutta kampaaja saa päättää 🙂

  2. Täälä odotellaan innolla projektia ja kuvia tietenkin! Meinasitko toteuttaa värin ”vaihdon” kerralla vai osissa? Itse olen luonnostaan vaaleaverikkö, mutta kiinnostaa kuulla miten projekti toteutuu. 🙂

    1. En tiedä vielä, annan kampaajan ammattilaisena päättää ja katsoa mitä tukkani kestää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *