Tulevan kesän hitti: Flash tattoos!

Kaikki varmasti muistavat ne purkkapakettien mukana tulleet veden avulla ihoon liimattavat tatuoinnit? No nyt näitä lapsuuden ihanuuksia saa myös aikuisille tarkoitettuina. Saanen esitellä Flash Tattoos-tatskat, tulevan kesän hittituotteet!

Nämä tatskat ovat kuitenkin hieman tyylitellympiä kuin ne Turtles- ja Disney-tarrat. Nämä uuden sukupolven purkkatatuoinnit toimivat kuitenkin aivan samalla tavalla. Eli painetaan paperi, jossa kuva on, ihoon, pidetään päällä märkää liinaa tai pesusientä ja irroitetaan paperi. Tatska kestää iholla 4-6 päivää riippuen tietysti ihotyypistä ja paikasta, jossa kuva on.

Osa Flash-tatuoinneista näyttää olevan loppuunmyyty, eikä ihme, sillä esimerkiksi Vanessa Hudgesin iholla nähtiin näitä Coachellassa! Itse törmäsin näihin Forever21-nettikaupassa, mutta tietysti tatskoja toimittaa myös itse Flash Tattoos. Noh, meikähän tietysti innostui hetkessä niin paljon, että ehdin jo tilata omani Flash Tattoon nettisivuilta. Nämä tulee näkymään kyllä jokaikisillä festareilla mun iholla. Eiks oo siistejä?!

Kuvat Flash Tattoos Instagram-tililtä.

Kommentit (12)
  1. Uuu! Onpa muuten hienoja! Pakkosaadapakkosaada!

  2. Oi,näyttää tosi hyvältä!! Tatuointeja mulla ei yhtään olekaan, mutta tuo näyttää korumaisen kauniilta!
    Ja jos tuon värisen saisi pysyvänä, sitten mullakin olis tatskoja:)

    1. Samat sanat! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *