Tulihan se sieltä – Cushion-meikkivoide pian kaupoissa!

Okei nyt mun on pakko vähän leijua mun ennustajataidoilla 😉 Joku teistä saattaa muistaa vuosi sitten keskustelua herättäneen postaukseni cushion-meikkivoidetyynystä. Meikkivoiteen imeyttäminen pehmeään tyynyyn on ollut kova juttu Koreassa jo vuoden päivät ja kuten kaikki muutkin meikkitrendit, myös tämä on nyt rantautunut tänne länkkäreihin. Meet Lancôme Miracle Cushion, länsimaiden ensimmäinen cushion-meikkivoide!

Nyt kun idea huokoiseen pikku tyynyyn pakatusta meikkivoiteesta on saanut hautua päässäni vuoden verran, uusi innovaatio tuntuu yhtäkkiä aivan nerokkaalta! Meikkivoidetta saa helposti sopivan määrän sieneen, eikä tuubista tule töräytettyä kämmenelle väärää määrää litkua. Kerros kerrokselta tämän peittävyyttä saa varmasti myös helposti säädeltyä. Puuterirasian tapainen pakkaus on myös miljoona kertaa kätevämpi kuljettaa mukana kuin tuubi ja meikkisieni. Erittäinkin mielenkiintoinen tuote vai mitä te olette mieltä?

Lancôme Miracle Cushionia on saatavana neljässä eri sävyssä (01, joka vastaa Teint Miracle -sävyä 01. 02, vastaa Teint Miracle -sävyä 02. 03, vastaa Teint Miracle -sävyjä 03 ja 035. 04, vastaa Teint Miracle -sävyjä 045, 05 ja 055) ja se tulee myyntiin viikolla 4.

Kommentit (3)
  1. En vieläkään oikeen lämpeä tälle trendille! Mulle sieni ja siitä tuleva meikkivoide vaan merkkaa epähygienisyyttä niin itse sienessä kuin vipassakin. Saa nähdä miten tämä täällä Suomessa ja länsimaissa saa tuulta alleen, luultavasti kuitenkin jossain vaiheessa trendi vie meikäläisenkin mennessään ja sorrun kokeilemaan kyseistä konspetia. Mainoksen uhri, myönnetään…

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  2. Taru /HOME AT LAST
    4.1.2015, 15:09

    Mäkään en oikein jaksa innostua, Hanna tuossa hyvin kiteyttikin ton hygienia-asian, tuntuu hieman yököltä kantaa tuollaista bakteeripesäkettä messissä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *