Tuotepettymys: GOSH Glamorous Eye Shadow

Onko teille koskaan käynyt niin, että uuden ihanan meikkituotteen kotiin tuotuanne kokeilette sitä ja huomaatte, että se on aivan täyttä skeidaa? No mulle on, aika useastikin. Vois sitä päähän ottamisen määrää. Ajattelin siis jakaa tuskaani täällä blogissani ja keksin postaussarjalleni oikein nimenkin: Tuotepettymys. Keksiskö joku jonkun paremman nimen? 😀
Ensimmäiseksi kritiikin kohteeksi joutuukin GOSHin Glamorous -luomiväri, sävy 10 Gold, jonka ostin ensimmäistä Iltalehden videota varten. Eikä ollut muuten ihan halvimmasta päästä tämäkään tuote, yli kympin se muistaakseni maksoi. Enkä ole käyttänyt kertaakaan. Taas yksi turha purkki jo muutenkin ahtaaksi käyneessä meikkiboksissani 🙁 NAAH!
Tästä GOSHin luomiväristä ei irtoa mitään, siis toistan: EI MITÄÄN. Nappi on kivikova ja vaikka kuinka hinkkasin, sain ainoastaan tällaisen pienen häivähdyksen kädelleni. Piti oikein ympyröidä kohta, johon tuotetta yritin lisätä, eihän sitä muuten edes huomaa! Jotain pientä glitteriä mä siihen kovalla työllä ja tuskalla sain, ja nyt se vähäkin on jo kadonnut kädeltäni.. Arvosana: HYLÄTTY potenssiin viis.

JAA KOKEMUKSESI. Jos siis tunnet tuskani ja sinulle on käynyt joskus samanlainen harmitus kosmetiikkaostosten jälkeen, kerro siitä. Tiedetään sitten kaikki mitä tuotteita ei kannata ostaa!

Kommentit (20)
  1. Mulla on vähän samanlaisia kokemuksia Goshin luomiväreistä… Samalla hinnalla saa Isadoran luomivärejä, jotka on paljon parempia!

  2. Minulla on tuo Glamourous Eye Shadow sävyssä 18 Petrol. Hyvin pehmeästi siitä irtoaa väriä, mutta se on aika hailakka ja sellaisena pysyy vaikka kuinka kerrostaisi. Nätti sävy on, mutta jos kaipaa enemmän pigmenttiä niin kehottaisin kyllä kääntymään muiden merkkien puoleen 🙂 Mutta Goshin kynsilakat on rakkautta!

    Hutiostoksien analysointi on hankalaa, kun usein laatu voi vaihdella paljonkin saman merkin sisällä. H&M ja We Care Icon ovat aiheuttaneet minulle ketutusta, mutta toisaalta olen kuullut myös kiitosta muiden sävyjen pigmentistä. Paras aina jos pääsee räpläämään ennen ostoa, tyyliin yhdeksän kymmenestä swatchaamastani Viva La Divan luomiväristä olivat mielestäni liian haaleita, mutta yksi olikin sitten varsinainen helmi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *