Tutorial: dalmatian nails

NUDE

Jokin aikaa sitten innostuin erilaisista mustavalkoisista manikyyreistä. Innostus ei silti silloin vielä yltänyt kokeiluun saakka, mutta nyt, kun kaipailin kynsiini jotakin uutta, muistin nuo 5 inch and up -blogissa bongaamani "dalmiskynnet". Ehkäpä tämä ajatus kumpusikin ikävästä dalmatiankoiraamme Viiviä kohtaan, joka lähti juoksemaan taivaan laitumille elokuun alussa <3

Mutta asiaan. Tähän hommaan tarvitset siis kolme lakkaa; valkoisen, mustan ja mattalakan. Itselläni oli käytössä blogin kautta saatu Essien sävy Blanc, Gina Tricotin lakka sävyssä 01 Black sekä L'Oréal Parisilta saamani Top Coat Matte. Lisäksi tarvitset palan foliota sekä jonkin esineen, jolla voit tehdä pilkut. Tähän käy esimerkiksi se jokaisen työpöydän laatikosta löytyvä vanha kuulakärkikynä, josta ei tule enää mitään jälkeä paperille.

  1. Levitä kaksi kerrosta valkoista lakkaa kynsillesi. Muista antaa lakan kuivua kunnolla, ennen seuraavaa kerrosta.
  2. Kun valkoinen lakka on kuivunut, laita muutama tippa mustaa kynsilakkaa foliopalan päälle. Lakka jähmettyy nopeasti, joten voit tarvittaessa lisätä tippoja lätäkköön.
  3. Dippaa kuulakärkikynän pää mustaan lakkaan ja ala taiteilla! Lakkaa kannattaa ottaa kynän kärkeen mahdollisimman paljon, jolloin sitä on helpompi levittää.
  4. Anna mustan lakan kuivua kunnolla, ennen kuin levität viimeistelevän kerroksen mattalakkaa kynsiin. Todella helppo ja hauska manikyyri on valmis! Mitäs tykkäätte? :)

Seuraa blogiani  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Iman Dunia (Ei varmistettu) http://iimanin.blogspot.fi/

IHANAT! Pakko testaa näitä seuraavaksi kun jaksan taiteilla kynsilakoilla. :)

Erika Naakka
NUDE

kandee kokeilla, näissä ei mee kun kymmenen minsaa! :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihanat ja helpolta vaikuttaa!

Erika Naakka
NUDE

joo nää on kyllä tooooooosi helpot tehdä!

Veera (Ei varmistettu) http://sparklinglilies.blogspot.fi

Ompas hienot! Ja tälläselle kärsimättömälle kynsien lakkaajallekin sopivan helppo tyyli :) muutenkin tänä syksynä tuosta musta-valkoiduudesta on tullut yksi ihan lempparijuttu, ainakin muualla kuin vaatetuksessa!

Erika Naakka
NUDE

no sama homma täällä! kaikki mustavalkoinen on nyt mun juttu :)

anni (Ei varmistettu)

toimii! :)

Lola (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä! Itse tein dalmatiakynnet noin parisen viikkoa sitten (kesti viikon) ja ajattelin kokeilla muita värejä ja glitteriä mutta ehei, niin kaipaan noita kynsiä takaisin!
Mulla on muutenkin semmoinen dalmatialainen vaihe päällä, että jos löytyis dalmatialais vaikutteista koruja tai vaatteita, niin heti kimppuun!

Mut joo, dalmatiakynnet ovat niin ihanat (ja tarpeeks erikoiset!), teen kohta uudet :)

Erika Naakka
NUDE

joo uudestaan vaan taiteilemaan :)

Paulasofia (Ei varmistettu)

ompa ihanat kynnet !! :)

http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

Kommentoi