Tutorial: dalmatian nails

Jokin aikaa sitten innostuin erilaisista mustavalkoisista manikyyreistä. Innostus ei silti silloin vielä yltänyt kokeiluun saakka, mutta nyt, kun kaipailin kynsiini jotakin uutta, muistin nuo 5 inch and up -blogissa bongaamani ”dalmiskynnet”. Ehkäpä tämä ajatus kumpusikin ikävästä dalmatiankoiraamme Viiviä kohtaan, joka lähti juoksemaan taivaan laitumille elokuun alussa <3

Mutta asiaan. Tähän hommaan tarvitset siis kolme lakkaa; valkoisen, mustan ja mattalakan. Itselläni oli käytössä blogin kautta saatu Essien sävy Blanc, Gina Tricotin lakka sävyssä 01 Black sekä L’Oréal Parisilta saamani Top Coat Matte. Lisäksi tarvitset palan foliota sekä jonkin esineen, jolla voit tehdä pilkut. Tähän käy esimerkiksi se jokaisen työpöydän laatikosta löytyvä vanha kuulakärkikynä, josta ei tule enää mitään jälkeä paperille.

  1. Levitä kaksi kerrosta valkoista lakkaa kynsillesi. Muista antaa lakan kuivua kunnolla, ennen seuraavaa kerrosta.
  2. Kun valkoinen lakka on kuivunut, laita muutama tippa mustaa kynsilakkaa foliopalan päälle. Lakka jähmettyy nopeasti, joten voit tarvittaessa lisätä tippoja lätäkköön.
  3. Dippaa kuulakärkikynän pää mustaan lakkaan ja ala taiteilla! Lakkaa kannattaa ottaa kynän kärkeen mahdollisimman paljon, jolloin sitä on helpompi levittää.
  4. Anna mustan lakan kuivua kunnolla, ennen kuin levität viimeistelevän kerroksen mattalakkaa kynsiin. Todella helppo ja hauska manikyyri on valmis! Mitäs tykkäätte? 🙂

Seuraa blogiani  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit (10)
  1. IHANAT! Pakko testaa näitä seuraavaksi kun jaksan taiteilla kynsilakoilla. 🙂

    1. kandee kokeilla, näissä ei mee kun kymmenen minsaa! 🙂

  2. Ihanat ja helpolta vaikuttaa!

    1. joo nää on kyllä tooooooosi helpot tehdä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *