Tutorial: glitter-silmämeikki pikkujouluihin

NUDE

Multa on pyydetty jo pariinkin otteeseen ns. cut crease -silmämeikkitutorialia. Cut crease -meikissä luomivakoon tehdään tarkka raja, eikä tummempaa sävyä häivytetä alaspäin.

Halusin toteuttaa samalla kertaa juhlavan tutorial käynnissä olevalle pikkujoulukaudelle ja tehdä siitä tällaisen cut crease -tyyppisen. Niin ja käyttää kaiken kukkuraksi nyt kovassa huudossa olevaa Urban Decayn Naked Cherry -palettia! Kaikki on nyt saatu samaan syssyyn, joten mennäänpä heti itse tutorialin pariin:

1. Aloita pohjustamalla meikki hyvin. Itse käytin, kuten aina, meikkivoidetta, peitevoidetta, sitten puuteroin kevyesti ja lopuksi levitin aivan superpienen määrän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (21 e, KICKS.fi*).

2. Levitä sitten luomivakoon ns. transition-sävyä. Näin tummempia sävyjä on helpompi häivyttää ja transitiosta eli siirtymästä tulee kauniimpi. Näin Urban Decay Naked Cherry -paletin sävyjä Feelz ja Juicy (edullisin tällä hetkellä Stockmannilla, 53 e). Siveltimenä toimi MAC 217 (synteettinen versio täällä*).

3. Aloita sitten syvempien sävyjen käyttö. Itse valitsin tähän meikkiin tumman luumunsävyisen Privacyn Urban Decayn Naked Cherry -paletista. Siveltimenä tässä kohtaa MAC 239:ä (synteettinen Bangerheadilla 27 e*). Aloitan aina tummempien sävyjen levittämisen näin vähän tönkösti väriä töpöttelemällä ja häivyttämisen hoidan vasta seuraavaksi.

4. Häivytä sitten tumma sävy luomivaossa ylös- ja ulospäin ja lisää tummuutta myös silmän ulkonurkkaan. Sävy on sama Privacy ja sivellin on Real Techniquesin Deluxe Crease Brush (kahden siveltimen setti 12 e, KICKS.fi*).

5. Levitä sitten myös alaluomelle alaripsien tyveen tummaa luumusävyä ja häivytä hyvin. Tähän käytin jälleen Privacya ja samaa MAC 239-sivellintä.

6. Tehdään sitten itse cut crease. Eli levitä tarkasti aivan luomivakosi muodon mukaisesti yläluomelle vaaleaa peiteainetta. Älä häivytä ylärajaa, mutta yritä hieman häivyttää alueen ulkoreunaa silmäkulman tummempaan sävyyn. Tässä käytin Iberon peiteainesivellintä ja Make Up For Everin Ultra HD Concealeria sävyssä Y23 (30 e merkin suomalaisilla nettisivuilla).

7. Seuraavaksi voit käyttää oikeastaan mitä tahansa glitteriä, mutta parhaimman efektin saa irtoglitterillä tai tällaisella vähän nestemäisellä tuotteella. Jos luomi tuntuu tässä vaiheessa liian tahmealta, voit levittää väliin ihan kevyesti puuteria ja sitten jatkaa. Itse käytin puuteria ja levitin päälle Pixi Liquid Fairy Lights sävyssä BareBrilliance (24 e, eleven.fi*).

8. Viimeistele meikki halutessasi irtoripsillä ja tietysti ripsivärillä ylä- ja alaripsiin. Tässä käytin Sweed Lashes By Terry Edition Tête à Tête -irtoripsiä (15 e, eleven.fi*). ja Smasbox SuperFan -maskaraa (22 e, KICKS.fi*). Valmis! Mitäs tykkäätte? :)

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Bloglovin' + Facebook + Instagram

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit

Anglis (Ei varmistettu) https://glitteriaddikti.blogspot.com/

Wau, todella upea meikki! Varmasti tulen itsekin testaamaan pikkujouluihin jotain tämän tyylistä :)

Erika Naakka
NUDE

Jes no kiva kuulla, ei muuta kun testaamaan! :)

Juuulia (Ei varmistettu)

Aivan ihana hohde! Kutos vaihetta piti tavata pariin kertaan uus juttu mulle!

Erika Naakka
NUDE

No ni hyvä jos opit jotain uutta, jee! :)

jf (Ei varmistettu)

Mitä oot tykännyt tuosta Cherry-paletista? Olen kuullut siitä yllättävän huonoja arvosteluja, mm. sitä on valitettu, että nuo sävyt ovat kaikki tosi samanlaisia

Erika Naakka
NUDE

No joo se on totta, että nää on tosin samantapaisia. Mutta tuntuu että niin on toooosi monen paletin kohdalla nykyään! Mä en ole testannut tätä nyt kuin pari kertaa ja ihan ok:lta tämä musta vaikuttaa. Jossain vaiheessa mulla meni maku Naked-paletteihin enkä tykännyt parista edellisestä, mutta tää vaikuttaa kyllä ihan hyvältä :)

ambivalentti

Ei liity aiheeseen, mut pakko tulla kertomaan ja kiittämään; viime viikolla etsin pitkin nettiä sellaista otsatukkahiuslisäkettä kun en jäätävän pyörteen ja laiskan luonteen takia viitsis leikkauttaa oikeaa otsista, no olin valmis jo tilaamaan Kiinasta jonkun halvan muoviselta näyttävän reuhkan kun ei Suomen kaupoista löytynyt kuin kalliita lisäkkeitä, löysin sit blogistasi linkin kun itse olit IDhairilta saanut omasi, klikkasin sinne sivuille, ja se aitohiuslisäke oli siellä Singles Dayn kunniaksi alessa hintaan 1e, siis EURON :D :D Että kiitti!

Erika Naakka
NUDE

EURON?! Anteeksi mitä :D Haha harmi etten ite ehtinyt tohon tarjoukseen. Tarvitsisin oman tumman tilalle nyt vaalean :D

Kriselda
Kriselda

Hei tää on niin upee! Mä yritin tehä tän tänään, mut siit tuli ihan kauhee! :D Voitas joskus tehdä yhdessä sellanen expectations/reality-tuto.

Kommentoi