Tutorial: glitter-silmämeikki pikkujouluihin

Multa on pyydetty jo pariinkin otteeseen ns. cut crease -silmämeikkitutorialia. Cut crease -meikissä luomivakoon tehdään tarkka raja, eikä tummempaa sävyä häivytetä alaspäin.

Halusin toteuttaa samalla kertaa juhlavan tutorial käynnissä olevalle pikkujoulukaudelle ja tehdä siitä tällaisen cut crease -tyyppisen. Niin ja käyttää kaiken kukkuraksi nyt kovassa huudossa olevaa Urban Decayn Naked Cherry -palettia! Kaikki on nyt saatu samaan syssyyn, joten mennäänpä heti itse tutorialin pariin:

pikkujoulumeikki urban decay naked cherry 2.jpg

1. Aloita pohjustamalla meikki hyvin. Itse käytin, kuten aina, meikkivoidetta, peitevoidetta, sitten puuteroin kevyesti ja lopuksi levitin aivan superpienen määrän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (21 e, KICKS.fi*).

2. Levitä sitten luomivakoon ns. transition-sävyä. Näin tummempia sävyjä on helpompi häivyttää ja transitiosta eli siirtymästä tulee kauniimpi. Näin Urban Decay Naked Cherry -paletin sävyjä Feelz ja Juicy (edullisin tällä hetkellä Stockmannilla, 53 e). Siveltimenä toimi MAC 217 (synteettinen versio täällä*).

3. Aloita sitten syvempien sävyjen käyttö. Itse valitsin tähän meikkiin tumman luumunsävyisen Privacyn Urban Decayn Naked Cherry -paletista. Siveltimenä tässä kohtaa MAC 239:ä (synteettinen Bangerheadilla 27 e*). Aloitan aina tummempien sävyjen levittämisen näin vähän tönkösti väriä töpöttelemällä ja häivyttämisen hoidan vasta seuraavaksi.

4. Häivytä sitten tumma sävy luomivaossa ylös- ja ulospäin ja lisää tummuutta myös silmän ulkonurkkaan. Sävy on sama Privacy ja sivellin on Real Techniquesin Deluxe Crease Brush (kahden siveltimen setti 12 e, KICKS.fi*).

pikkujoulumeikki urban decay naked cherry cut crease 3.jpg

5. Levitä sitten myös alaluomelle alaripsien tyveen tummaa luumusävyä ja häivytä hyvin. Tähän käytin jälleen Privacya ja samaa MAC 239-sivellintä.

6. Tehdään sitten itse cut crease. Eli levitä tarkasti aivan luomivakosi muodon mukaisesti yläluomelle vaaleaa peiteainetta. Älä häivytä ylärajaa, mutta yritä hieman häivyttää alueen ulkoreunaa silmäkulman tummempaan sävyyn. Tässä käytin Iberon peiteainesivellintä ja Make Up For Everin Ultra HD Concealeria sävyssä Y23 (30 e merkin suomalaisilla nettisivuilla).

7. Seuraavaksi voit käyttää oikeastaan mitä tahansa glitteriä, mutta parhaimman efektin saa irtoglitterillä tai tällaisella vähän nestemäisellä tuotteella. Jos luomi tuntuu tässä vaiheessa liian tahmealta, voit levittää väliin ihan kevyesti puuteria ja sitten jatkaa. Itse käytin puuteria ja levitin päälle Pixi Liquid Fairy Lights sävyssä BareBrilliance (24 e, eleven.fi*).

8. Viimeistele meikki halutessasi irtoripsillä ja tietysti ripsivärillä ylä- ja alaripsiin. Tässä käytin Sweed Lashes By Terry Edition Tête à Tête -irtoripsiä (15 e, eleven.fi*). ja Smasbox SuperFan -maskaraa (22 e, KICKS.fi*). Valmis! Mitäs tykkäätte? 🙂

urban decay naked cherry cut crease 2.jpg

urban decay naked cherry cut crease 3.jpg

urban decay naked cherry cut crease.jpg

urban decay naked cherry cut crease 5.jpg

urban decay naked cherry cut crease 1.jpg

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Bloglovin’ + Facebook + Instagram

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit (9)
  1. Hei tää on niin upee! Mä yritin tehä tän tänään, mut siit tuli ihan kauhee! 😀 Voitas joskus tehdä yhdessä sellanen expectations/reality-tuto.

  2. Ei liity aiheeseen, mut pakko tulla kertomaan ja kiittämään; viime viikolla etsin pitkin nettiä sellaista otsatukkahiuslisäkettä kun en jäätävän pyörteen ja laiskan luonteen takia viitsis leikkauttaa oikeaa otsista, no olin valmis jo tilaamaan Kiinasta jonkun halvan muoviselta näyttävän reuhkan kun ei Suomen kaupoista löytynyt kuin kalliita lisäkkeitä, löysin sit blogistasi linkin kun itse olit IDhairilta saanut omasi, klikkasin sinne sivuille, ja se aitohiuslisäke oli siellä Singles Dayn kunniaksi alessa hintaan 1e, siis EURON 😀 😀 Että kiitti!

    1. EURON?! Anteeksi mitä 😀 Haha harmi etten ite ehtinyt tohon tarjoukseen. Tarvitsisin oman tumman tilalle nyt vaalean 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *