Tutorial: Halloweenin hämähäkkimeikki

Kuten te tätä blogia pidempään seuranneet ovat ehkä huomanneet, en ole mikään ihan superinnokas Halloween-meikkaaja. Vaikka rakastan meikkaamista, pidän enemmän hillityistä ja ns. nätimmistä Halloween-meikeistä kuin raskaista verta ja suolenpätkiä tursuavista maskeerauksista. Halusin siis tänään tuoda oman kontribuutioni tähän lähestyvään meikkiharrastelijoiden unelmapyhään eli tässä meikäläisen Halloweenin hämähäkkimeikkitutorial!

Ja hei, kuvasin tästä mini-videotutorialin Instagramini puolelle eli jos liikkuva kuva auttaa hahmottamaan hommaa paremmin, käy kurkkaamassa sieltä 🙂

En nyt tiedä kuinka realistisen hänkin sain lopulta aikaiseksi, mutta ainakin eilen kun olin päättänyt kuvaukseni ja tokaisin: ”Nyt tää lähtee”, vastasi araknofobinen mieheni: ”Hyvä..” 😀

hämähäkki halloween meikki 1.jpg

anastasia soft glam.jpg

TUTORIAL:

hämähäkki halloween meikki tutorial 2.jpg

1. Pohja on tietysti hyvä olla kunnossa ennen hänkin piirtämisen aloittamista. Mulla on silmäluomella meikkivoide, peitevoide ja kevyt puuterointi ja kulmakarvoja halusin häivyttää, jottei tummat kulmat veisi huomiota hänkiltä. Levitin niiden päälle meikki- ja peitevoidetta pari kerrosta (paljon) ja puuteroin aina välillä. Aloita sitten hämähäkin luonnostelu vaikkapa kajalkynällä tai luomiväriä. Tähän käytin Ellokselta saamaani kajalia.

2. Levitä sitten koko luomelle mustaa voidemaista luomiväriä tai rajausväriä. Tässä käytössä MAC Pro Longwear Fluidline*, sävy Blacktrack (saatu) ja Real Techniques Deluxe Crease -sivellin*.

3. Levitä sitten mustan rajausvärin päälle mustaa luomiväriä ja häivytä hyvin kohti kulmakarvoja. Lisää mustaa luomiväriä myös alaripsien tyveen hyvin häivyttäen. Tähän käytin kaikkien mustien luomivärien äitiä; Anastasia Beverly Hillsin sävyä Noir Soft Glam -paletista (saatu)* ja MAC 217 -sivellintä (synteettinen versio täällä*).

4. Piirrä sitten hämyrin jalat eyelinerilla. Voit käyttää tähän nestemäistä rajausväriä tai voidemaista (joka ei tosin ole ehkä niin kestävä), kuten minä käytin. Eli värinä oli tuo sama MAC Pro Longwear Fluidline* (Blacktrack) ja siveltimenä Zoeva 322 Brow Line, joka oli kyllä juuri täydellisen muotoinen ja hyvä myös jämäkyydeltään ja lisäksi pienempää Sigma E06 Winged Liner -sivellintä*.

5. Lisää sitten vähän kolmiuloitteisuutta levittämällä valkoista nestemäistä eyelineria hämähäkin jalkohen taitoskohtiin ja vähän sinne tänne. Tähän käytin juuri tähän hommaan täydellistä NYX White Liquid Lineria* (saatu).

6. Piirrä jaloille seuraavaksi varjot tummanharmaalla luomivärillä. Tee varjot aina jalkojen samalle puolelle ja tee niistä muodoltaan suorempia kuin itse jalat. Tähän käytin mattaharmaata NYX Ultimate Shadow Palette, Smokey-paletista* (saatu) ja jotain ihan random-sivellintä 😀 Mutta esimerkiksi tämän Ecotoolsin kitin pienin sivellin. Viimeistele silmämeikki ripsivärillä (L’Oreal Paris Unlimited Mascara, saatu) ja halutessasi irtoripsillä.

hämähäkki halloween meikki 2.jpghämähäkki halloween meikki 6.jpghämähäkki halloween meikki 5.jpghämähäkki halloween meikki 3.jpg

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

*Mainoslinkki

kauneus meikki
Kommentit (27)
  1. Mun oli pakko lähettää tästä kuva kaverille ja sanoa, että tää ois just mun halloweenmeikki. Ei meinaat noi hämyrit oo ihan lemppareita. 😀 Just viime viikolla ulkoa tultuani ihmettelin mikä mulla on rinnalla, niin lukki siinä kipitti. Sai muuten lentävän lähdön.

    1. Hahaa pahin meikki araknofoobikolle! 😀

  2. WAU! Toi on UPEA! Luulin oikeasti ihan jonkin aikaa että kyseessä olisi jotkut erilliset naamaan liimatut jutskat ton hämiksen jalkoina, enkä tajunnut että sehän on kaikki vaan meikkiä!

    1. Joo joku muukin oli luullut haha! No ainakin sitten taisin onnistua tässä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *