Tutorial: Halloweenin hämähäkkimeikki

NUDE

Kuten te tätä blogia pidempään seuranneet ovat ehkä huomanneet, en ole mikään ihan superinnokas Halloween-meikkaaja. Vaikka rakastan meikkaamista, pidän enemmän hillityistä ja ns. nätimmistä Halloween-meikeistä kuin raskaista verta ja suolenpätkiä tursuavista maskeerauksista. Halusin siis tänään tuoda oman kontribuutioni tähän lähestyvään meikkiharrastelijoiden unelmapyhään eli tässä meikäläisen Halloweenin hämähäkkimeikkitutorial!

Ja hei, kuvasin tästä mini-videotutorialin Instagramini puolelle eli jos liikkuva kuva auttaa hahmottamaan hommaa paremmin, käy kurkkaamassa sieltä :)

En nyt tiedä kuinka realistisen hänkin sain lopulta aikaiseksi, mutta ainakin eilen kun olin päättänyt kuvaukseni ja tokaisin: "Nyt tää lähtee", vastasi araknofobinen mieheni: "Hyvä.." :D

TUTORIAL:

1. Pohja on tietysti hyvä olla kunnossa ennen hänkin piirtämisen aloittamista. Mulla on silmäluomella meikkivoide, peitevoide ja kevyt puuterointi ja kulmakarvoja halusin häivyttää, jottei tummat kulmat veisi huomiota hänkiltä. Levitin niiden päälle meikki- ja peitevoidetta pari kerrosta (paljon) ja puuteroin aina välillä. Aloita sitten hämähäkin luonnostelu vaikkapa kajalkynällä tai luomiväriä. Tähän käytin Ellokselta saamaani kajalia.

2. Levitä sitten koko luomelle mustaa voidemaista luomiväriä tai rajausväriä. Tässä käytössä MAC Pro Longwear Fluidline*, sävy Blacktrack (saatu) ja Real Techniques Deluxe Crease -sivellin*.

3. Levitä sitten mustan rajausvärin päälle mustaa luomiväriä ja häivytä hyvin kohti kulmakarvoja. Lisää mustaa luomiväriä myös alaripsien tyveen hyvin häivyttäen. Tähän käytin kaikkien mustien luomivärien äitiä; Anastasia Beverly Hillsin sävyä Noir Soft Glam -paletista (saatu)* ja MAC 217 -sivellintä (synteettinen versio täällä*).

4. Piirrä sitten hämyrin jalat eyelinerilla. Voit käyttää tähän nestemäistä rajausväriä tai voidemaista (joka ei tosin ole ehkä niin kestävä), kuten minä käytin. Eli värinä oli tuo sama MAC Pro Longwear Fluidline* (Blacktrack) ja siveltimenä Zoeva 322 Brow Line, joka oli kyllä juuri täydellisen muotoinen ja hyvä myös jämäkyydeltään ja lisäksi pienempää Sigma E06 Winged Liner -sivellintä*.

5. Lisää sitten vähän kolmiuloitteisuutta levittämällä valkoista nestemäistä eyelineria hämähäkin jalkohen taitoskohtiin ja vähän sinne tänne. Tähän käytin juuri tähän hommaan täydellistä NYX White Liquid Lineria* (saatu).

6. Piirrä jaloille seuraavaksi varjot tummanharmaalla luomivärillä. Tee varjot aina jalkojen samalle puolelle ja tee niistä muodoltaan suorempia kuin itse jalat. Tähän käytin mattaharmaata NYX Ultimate Shadow Palette, Smokey-paletista* (saatu) ja jotain ihan random-sivellintä :D Mutta esimerkiksi tämän Ecotoolsin kitin pienin sivellin. Viimeistele silmämeikki ripsivärillä (L'Oreal Paris Unlimited Mascara, saatu) ja halutessasi irtoripsillä.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

*Mainoslinkki

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mun oli pakko lähettää tästä kuva kaverille ja sanoa, että tää ois just mun halloweenmeikki. Ei meinaat noi hämyrit oo ihan lemppareita. :D Just viime viikolla ulkoa tultuani ihmettelin mikä mulla on rinnalla, niin lukki siinä kipitti. Sai muuten lentävän lähdön.

Erika Naakka
NUDE

Hahaa pahin meikki araknofoobikolle! :D

Naksutus (Ei varmistettu)

WAU! Toi on UPEA! Luulin oikeasti ihan jonkin aikaa että kyseessä olisi jotkut erilliset naamaan liimatut jutskat ton hämiksen jalkoina, enkä tajunnut että sehän on kaikki vaan meikkiä!

Erika Naakka
NUDE

Joo joku muukin oli luullut haha! No ainakin sitten taisin onnistua tässä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä taitaa olla yksi kamalimpia Halloween- meikkejä mitä olen koskaan nähnyt, pelkään hämähäkkejä! Todella hyvin toteutettu, mutta en haluaisi olla lähellä tällaista meikkiä saati että se olisi omilla kasvoilla! ;)

Erika Naakka
NUDE

Hah no hui! Tää saattais kyllä karkottaa hämähäkkipelkoiset Halloween-bileistä :D

Fannira (Ei varmistettu) https://www.suojaapuhelin.fi/category/195/oneplus-6-kuoret

Todella hieno.

Hahanna (Ei varmistettu)

Aivan mieletön! Taidokkaasti tehty mutta silti niin yksinkertainen idealtaan, tyylikäs jos halloween meikistä niin voi sanoa oot nii super!

Erika Naakka
NUDE

Voi että, KIITOS <3

UpTes (Ei varmistettu)

Tosi upea ! Olet laittanut helpot ja selvät kuvat, sekä ohjeet miten meikin saa loihdittua myös itselle. Otanpas tästä vinkkiä tuleviin Halloween- juhliini!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos, kiva kuulla :)

Tämä on kyllä valtavan hyvin onnistunut meikki! Ihan itseäkin vähän ällöttää, vaikka en hämähäkkejä niin kamalasti kammoakaan..;)
 

Erika Naakka
NUDE

Haha no sitten sen on oltava onnistunut :D

Wauuuuu (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän hieno :-O!! Katsoin myös eka, että on liimattu jotkut hämiksen jalat kasvoille. Todella hieno kolmiulotteisuus!

Erika Naakka
NUDE

Haha moni muukin luuli! :D

Huikea! Aivan mahtava, hetken aikaa mietin itsekin noita jalkoja, että kuinka ovatkaan aidon näköiset ja tosiaan niin kolmiuloitteiset! Wau!

Erika Naakka
NUDE

Jee kiitos paljon :)

Arwen (Ei varmistettu)

Saitko I sairaaloita mistä? Kuka ollut alkuperäinen inpis tähän tutoriaaliin?

Erika Naakka
NUDE

Laitoin pinterestin kuvahakuun "spider makeup" ja keräsin sieltä inspistä :) Täältä löytyy paljon kuvia: https://fi.pinterest.com/search/pins/?q=spider%20makeup&rs=typed&term_meta[]=spider%7Ctyped&term_meta[]=makeup%7Ctyped

Elinnaa (Ei varmistettu)
Erika Naakka
NUDE

Juu huomasin, mutta en mäkään tätä ole itse keksinyt. Eri juttu, jos joku olisi kopsannut omakeksimäni jutun :)

venlakatriinas

Näin jo aikaisemmin pinterestistä kuvan tämäntyylisestä meikistä ja ihastuin heti! Sit sulta tuli tää tutorial ja päätin että tämä jos joku toteutetaan. Meillä oli työpaikalla kahvilassa halloweenteema ja tein tämän sit itelleni, keräs kyllä paljon kehuja ja oli oikeesti yllättävän aidon näkönen! :D

Erika Naakka
NUDE

Jeeee ihana kuulla että tykkäsit! Ja ei ollu ees supervaikea :)

Ihmettelijä (Ei varmistettu)

Eikö olisi kohtuullista muita meikkitaiteilijoita kohtaan mainita ettei tämä look ole sinun itse kehittämä vaan inspis on otettu netistä? Vaikkei alkuperäistä tekijää tietäisikään. Hassua ottaa kunnia jonkun toisten taiteesta itselleen.

Erika Naakka
NUDE

Pidän tätä hämähäkkimeikkiä niin yleisenä, että alkuperäistä ideankehittäjäää on mahdotonta tietää. Vähän sama kuin joku pääkallomeikki. Keräsin yhteen monta kuvaa, joista sitten hahmottelin oman näkemykseni :)

Liila (Ei varmistettu)

Suuressa kiireessä luin "hämähäkki häämeikki"
:)

Erika Naakka
NUDE

Haha ei sentään :D

Kommentoi