Tutorial: helppo lettinuttura häihin

Nyt tulee kuulkaas niin äärimmäisen helpot nutturakampauksen ohjeet, että tähän hommaan pystyy ihan jokainen! Tosin tukassa pitäisi olla pituutta ainakin kainaloon saakka, mutta muuten; tämä on ehkä helpoin ikinä. Kokeile ja tägää Instakuvasi #nudeblogi, niin mäkin pääsen ihastelemaan kampauksianne! 🙂

nuttura ohje 4.jpg

1. Ota päälaelta osio hiuksia, kiepauta se kerran tai kaksi ympäri ja kiinnitä kiepautus hyvin pinneillä hieman takaraivon alapuolelle. Jätä etuhiuksia avonaisiksi, jos haluat ne kehystämään kasvoja.

2. Jaa hiukset sitten kolmeen osioon ja letitä ne. Ripottele letteihin hiuspuuteria, jotta saat niihin hyvin rakennetta. Rakenne ja kitka estävät hiussuortuvien irtoamisen leteistä ja mahdollistavat rajumman letin löysyttämisen.

3. Nypi sitten lettejä reipaasti isommiksi. Tässä saa käyttää ihan kunnon otteita!

4. Rullaa sitten keskimmäinen letti nutturaksi niskaan. Rullaussuunnalla ei ole väliä, kunhan et kieputa lettiä liian kireästi pieneksi nutturaksi.

5. Pyöritä sitten oikeanpuoleinen letti äsken tehdyn lettinutturan ympärille alakautta. Kiinnitä letti hyvin pinneillä koko matkalta.

6. Ota sitten vasemmanpuolimmainen letti ja pyöritä se nutturan ympärille yläkautta niin, että letti jää kauniisti nutturan päälle. Kiinnitä monella pinnillä ja viimeistele hiuslakalla!

nuttura ohje 2.jpg

lettikampaus ohje.jpg

lettinuttura ohje.jpg

Bloglovin’ + Facebook + Instagram

Kommentit (11)
  1. Näistä kampaus tutorialeista on ollut paljon apua, kiitos niistä! Tosin tähän omat hiukset on liian lyhyet, mutta näyttää helpolta tehdä ja lopputulos kaunis ja paljon monimutkaisemman näköinen. 🙂

    1. Ihana kuulla! 🙂 Ja hei unohdin vissiin mainita, että mullakin on tässä klipsipidennykset! Eli ei omakaan tukka ihan näin isoon nutturaan riitä 😉

  2. Kiitos, että julkaiset näitä helppoja kampaustutoriaaleja. <3 Itse olen niin tumpelo hiustenlaitossa, etten oikeastaan koskaan laita niitä mitenkään. Nyt on kuitenkin tulossa muutamat hääjuhlat elokuussa, ja tässä olisi aika hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi.

    1. No todellakin! Tsekkaa myös läpivetoletti, se on toooosi helppo ja kestää kovatkin häämenot 😉 Mulla on niihin monta ohjetta 🙂 Ihanaa kuulla, että oot tykännyt näistä! <3

      1. Kiitos vielä kauheesti tästä vinkistä! Laitoin tänään läpivetoletin työhaastattelun ja se niin pelasti mun hiuskriisin. Vaikka olikin helppo tehdä niin todella siistin näköinen tuli. Ja isevarmempi olo!:)) Tein sen version joka lähtee pään päältä vähän sivulle ja muokkasin siitä pikkusen arkisemman lopettamalla letin niskaan ja jättämällä loput hiukset ponnarille auki.:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *