Tutorial: Kendall Jennerin feikki-otsis | Tutorial: Kendall Jenner's fake bangs

NUDE

Eilisessä tiiseripostauksessa kerroin Kendall Jennerin upeasta feikki-otsiksesta, johon joku teistä lukijoista taisi pyytää jokin aikaa sitten tutorialia. Kampaus on Kendallin ansiosta noussut suureen some-suosioon, joten päätin toteuttaa lukijan toiveen ja löysinpä vahingossa uuden lempparikampaukseni! Se on nätti ja hauska juhlissa ja kätevä oikean otsiksen testiajossa ;) So let's begin!

1. Kiinnitä hiukset korkealle ponnarill aivan päälaelle.
2. Jos hiuksesi ovat ohuet, tupeeraa ponnaria sen tyvestä, jotta saat muhkeutta nutturaan.
3. Kiepauta hiukset ponnarin ympärille nutturalle niin, että latvat jäävät vapaiksi eteen. Tämän saatat joutua tekemään useamman kerran saadaksesi latvat sopivaan kohtaan ja yltämään otsalle. Kiinnitä latvat väliaikaisesti klipsillä.
4. Ota toinen ponnari ja kiepauta se nutturan ympärille pitämään se paikoillaan.
5. Irroita klipsi ja kiinnitä nutturasta tulevat ”otsahiukset” sopivaan kohtaan pinneillä.
6. Asettele otsatukka paikoilleen. Voit aika rajuinkin ottein vetää hiuksia pidemmälle nutturasta, se kyllä antaa periksi. Viimeistele otsis ja kampaus hiuslakalla. Sliippaa samalla mahdolliset takana olevat irtohaituvat lakan avulla.

// 1. Make a super high ponytail. 2. Tease the base of the ponytail. 3. Wrap the hair around the ponytail to create a bun. Leave the ends free on the front and clip them temporarily. You might need to do this a few times to get the ends on the right place so that they reach your forehead. 4. Wrap a ponytail around the topknot you have created. 5. Secure the ends on the right place with bobby pins. 6. You can tug and pull your bangs longer, the bun will survive ;) Finish the updo with a ton of hair spray.

Mitä pidätte? Ken testaa, hän tägätköön Instagram-kuvansa #nudeblogi!

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit

idamariaemilia (Ei varmistettu)

Siis tää juttu on niin cool! Ja toi sopii sulle ihan älyttömän kivasti! :) Mulla itsellä on niin lyhyt tukka että tuosta nutturasta on melkein mahdotonta saada hyvän näköistä, mutta jatkan yrittämistä ja keksin siihen jonkun tavan, tää on nimittäin niin kiva että pakko saada kunnolla testaukseen! :)

Erika Naakka
NUDE

Pitikin tuohon tutoon kirjoittaa, että homman voi tehdä osissa, jos oma tukka ei riitä nutturasta enää otsalle. Eli osan hiuksista voi jättää laittamatta nutturaan ollenkaan ja tuoda ne suoraan otsikseksi. Lopuista hiuksista voi sitten huoletta pyöräyttää tuon nutturan :)

Piip (Ei varmistettu)

En ole blogin lukija, siis minkään/kenenkään blogin :D, vaikka välillä tietenkin postauksen sieltä täältä luen. Muistan joitain kertoja aiemminkin sinun blogissasi käyneen, koska kasvot jäivät niin mieleen. Tänään näin googlen kautta sivuston toisessa blogissa käydessä sinun kuvan tuossa thumbnailissa ja oli aivan pakko avata, kun näytät niin tutulta. Ja sitten se iski, olet minun silmiin aivan Olivia Munn -nimisen näyttelijättären näköinen! New Girlin mökkiloma-jaksossa tämä nainen on, sieltä varmaan jäänyt parhaiten mieleen! Toivottavasti sinunkin mielestä kaunis nainen, sillä kehuksi tämä on tarkoitetu. Tosi kaunis olet nimittäin sinäkin, sinisilmien ystävänä minusta vielä kauniimpi kuin tuo Olivia M. :)

Ja postaukseen, aivan mahtavaa, pakko kokeilla! Nyt. Heti. ;D -> peilin äärelle

Erika Naakka
NUDE

No todellakin tiedän Olivia Munnin! Ehkä maailman kaunein nainen ikinä ja uskomatonta että mua vois jollain mittarilla edes vähän verrata siihen vaikken itse näekään yhennäköisyyttä. Kiitos siis siitä <3

Kukka (Ei varmistettu)

Aivan ihana huulipuna tuossa alemmassa kuvassa :)

Kukka (Ei varmistettu)

Kokeilin tätä ja lopputulos oli ihan karmea :D Ei kannata kokeilla, jos on kuivat ei niin hyväkuntoiset latvat, jotka aurinko on vielä lisäksi haalistanut vaaleammiksi kuin muu tukka (vaikka latvat on tasattu kesän jäljiltä joskus syksyllä). Mut joo, sain ainakin kunnon naurut! Mut sinulla tää näyttää kyllä tosi hyvältä (ja siksi oli pakko itekin kokeilla).

Kommentoi