Tutorial: Kukkapanta chignon-nutturalla

NUDE

Tätähän mä lupailin jo viime viikolla, tutorialia yhdestä tässä postauksessa olleista kampauksesta. Tämä kampaus on ihan superhelppo ja sopii täydellisesti lähes mihin tahansa kesäjuhlaan. Tarvitset vain pannan, esim. tällaisen Glitterin kukkapannan, ja tarvittaessa pari pinniä. Ja tarvitaan jo aikamoiset taidot, jos tän onnistuu pilaamaan ;)

  • Helpointa chignon on tehdä kiharrettuihin hiuksiin, mutta onnistuu tämä suorallakin tukalla. Aloita kampaus asettelemalla panta päähäsi hiusten päälle.
  • Idea on siis kiertää hiukset pannan ympärille. Aloita ottamalla ensimmäinen suortuva edestä ja työnnä se pannan alle niin, että latvat tulevat esiin pannan toiselta puolelta.
  • Ota sitten seuraava suortuva ja tee sama homma. Jatka tätä taakse asti. Hiusosioiden kokoa voi halutessaan muuttaa, isoilla hiussuortuvilla kampauksesta tulee rennompi, pienillä siistimpi.

  • Tee sitten kampauksen toinen puoli samalla tavalla. Kerää viimeiseksi jääneet hiukset yhteen ja työnnä ne pannan alle niin, ettei latvat jää näkyviin.
  • Jos tiedossa on koko päivän ja illan kestävät bailut, voit tehdä kampauksesta kestävämmän muutamalla pinnillä.
  • Ja lisävinkkinä se, että tällä samalla tekniikalla saa tehtyä myös hienot kiharat! ;)

Mitäs tykkäätte? Ja joko olen saanut teidätkin innostumaan kukkapannoista? :)

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Tosi ihana kampaus! Blogeissa on ollut kuvia noista kukkapannoista nyt enemmänkin, ja kas, olen alkanut himoitsemaan sellaista omiinkin kokoelmiini :D tykkään erityisesti tästä versiosta! Oon joskus kokeillu tehä kiharoita tällä tekniikalla, mutta eihän siitä tullut mitään. Mulla on tukkaa niin hirveen paljon. Mutta täytyy ottaa uusintakokeiluun, täähän olis superhelppo kesäpäivien kampaus :) kiitos siis inspiksestä!

Heidi (Ei varmistettu) http://behappywithheidi.blogspot.fi

Ihana! Pakko hankkia itselle jonkunlainen kukkapanta ja kokeilla tuota kampausta :)

Rooosa (Ei varmistettu)

Haha joo tosi hienot kiharat :DD Mä kokeilin tota menetelmää, enkä tiiä johtuko lopputulos siitä että mun hiukset on tosi paksut (vaikkakaan ei kauhean pitkät), mutta lopputulos näytti siltä että etuhiuksiin oli tullut ainoastaan tiukat kiharat mitkä ei lähtenyt sitteen millään pois ja takahiukset olivat ihan yhtä suoria kuin muutenkin.....

heidua (Ei varmistettu)

Minut olet saanut! Silloin kun kukkapannat alkoivat ilmestyä blogeihin, ajattelin "härre gyyd, tuohon en lähtisin ikinä mukaan!!" Mutta sitten sinun edellisessä kukkapantapostauksessasi,missä esittelit neljä kukkapantatyyliä, niin juoksin saman tien kauppaan ostamaan omat kukkapantani. :D Lisäksi kiitos ihanista kampausvinkeistä! :)

Erika Naakka
NUDE

no kiva! joo kyllä noi mullakin tulee olee kesän ykkösasuste ;) kiitos itsellesi kivasta kommentista :)

Jutta (Ei varmistettu)

Onpa ihana kampaus! Tuo panta pysyy ihan paikoillaan eikä luisu pois? :)

Erika Naakka
NUDE

mä laitan sen parilla pinnillä kiinni, varmuuden vuoksi. mutta hyvin nuo pysyvät, koska eivät ole mitään liukasta materiaalia :)

Essi (Ei varmistettu)

Tää kampaus on ihana! Kokeilin ittekii ja sain vihdoinkii tälläselle pannalle käyttöä kun en pysty pitämään normaalisti, koska liusuu aina pois eikä oikei istu kunnolla kun hiukset on niin superpaksut ja muutenkii aiheuttaa hankaluuksia kampauksien teossa ja sen pysyvyydessä mutta tää oli tosi onnistunu ja kesti hyvin koko päivän sekä tosi nopsa tehdä! :) kampaus sai paljon kehuja !

Erika Naakka
NUDE

kiva kuulla! :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Kokeilin kukkapannan puutteessa ihan tavallisen pannan kanssa (siis sellaisen joustavan) ja pienellä värkkäämisellä sain onnistumaan myös sillä. Tosin hankaluuksia aiheutti se, että joustava panta ei tahtonut pysyä paikallaan niin kauan, että olisin ehtinyt takahiuksiin saakka. Mutta kyllä sekin lopulta onnistui

Erika Naakka
NUDE

no hyvä! pannan voi laittaa ensin pinneillä kiinni, että se pysyy koko kampauksentekoajan paikallaan :)

Kommentoi