Tutorial: Kukkapanta chignon-nutturalla

Tätähän mä lupailin jo viime viikolla, tutorialia yhdestä tässä postauksessa olleista kampauksesta. Tämä kampaus on ihan superhelppo ja sopii täydellisesti lähes mihin tahansa kesäjuhlaan. Tarvitset vain pannan, esim. tällaisen Glitterin kukkapannan, ja tarvittaessa pari pinniä. Ja tarvitaan jo aikamoiset taidot, jos tän onnistuu pilaamaan 😉

 • Helpointa chignon on tehdä kiharrettuihin hiuksiin, mutta onnistuu tämä suorallakin tukalla. Aloita kampaus asettelemalla panta päähäsi hiusten päälle.
 • Idea on siis kiertää hiukset pannan ympärille. Aloita ottamalla ensimmäinen suortuva edestä ja työnnä se pannan alle niin, että latvat tulevat esiin pannan toiselta puolelta.
 • Ota sitten seuraava suortuva ja tee sama homma. Jatka tätä taakse asti. Hiusosioiden kokoa voi halutessaan muuttaa, isoilla hiussuortuvilla kampauksesta tulee rennompi, pienillä siistimpi.

 • Tee sitten kampauksen toinen puoli samalla tavalla. Kerää viimeiseksi jääneet hiukset yhteen ja työnnä ne pannan alle niin, ettei latvat jää näkyviin.
 • Jos tiedossa on koko päivän ja illan kestävät bailut, voit tehdä kampauksesta kestävämmän muutamalla pinnillä.
 • Ja lisävinkkinä se, että tällä samalla tekniikalla saa tehtyä myös hienot kiharat! 😉

Mitäs tykkäätte? Ja joko olen saanut teidätkin innostumaan kukkapannoista? 🙂

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit (11)
 1. Suvi / Port Coton
  22.5.2013, 12:18

  Tosi ihana kampaus! Blogeissa on ollut kuvia noista kukkapannoista nyt enemmänkin, ja kas, olen alkanut himoitsemaan sellaista omiinkin kokoelmiini 😀 tykkään erityisesti tästä versiosta! Oon joskus kokeillu tehä kiharoita tällä tekniikalla, mutta eihän siitä tullut mitään. Mulla on tukkaa niin hirveen paljon. Mutta täytyy ottaa uusintakokeiluun, täähän olis superhelppo kesäpäivien kampaus 🙂 kiitos siis inspiksestä!

 2. Ihana! Pakko hankkia itselle jonkunlainen kukkapanta ja kokeilla tuota kampausta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *