Tutorial: kaunis lettinuttura syksyn juhliin

Vähään aikaan en ole kokeillut erilaisia juhlakampauksia, mutta nyt olen innostunut taas erilaisista juhlakampauksista. Tämä lettinuttura on aika helppo toteuttaa ja kriittisin vaihe on vasta lopussa, kun lettejä asetellaan paikoilleen pinneillä. Mitään sen kummempaa sorminäppäryyttä tässä ei tarvita eli lähde ehdottomasti kokeilemaan!

1. Suihkuta hiuksiin volyymisuihketta. Se helpottaa kampauksen muotoilussa lopuksi. Itse käytin Design.Me Puff.Me-hiuspuuteria. Erottele ensin halutessasi lyhyemmät etuhiukset kasvoja kehystämään ja kiharra ne. Erottele sitten korvien korkeudelta hiusosio ja kiinnitä se ponnarilla tai kumilenkillä.

2. Tee kiinnittämääsi hiusosioon rako keskelle ja kiepauta hiukset sen läpi yläkautta ympäri alas.

3. Nypi tässä vaiheessa takaraivon hiuksia ja kiepautettua osiota vähän muhkeammaksi ja 4. jaa sitten kaikki hiukset kahteen osaan.

5. Letitä sitten molemmat puolikkaat ja kiinnitä ne kumilenkeillä niin, että jätät viimeisellä kumilenkin kiepautuksella latvat lenkille (eli älä vedä niitä kokonaan kumilenkin läpi). Nypi lettejä sitten ooooikein reippaasti muhkeammiksi ja isommiksi sivuilta. Tässäkin vaiheessa letteihin voi vähän levittää hiuspuuteria, jolloin letteihin saa vielä lisää volyymiä.

6. Ota sitten vasen letti ja nosta se ylös kohti oikeaa korvaa niin, että letin latva jää letin alle piiloon. Kiinnitä letti hyvin pinneillä paikoilleen.

7. Nosta sitten oikeanpuoleinen letti kohti vasenta korvaa edellisen letin päälle ja jälleen niin, että letin pää jää sen alle piiloon. Kiinnitä pinneillä.

8. Varmista, ettei lettien päät tai kumilenkit ole jääneet näkyviin. Kiinnitä pinnejä niihin kohtiin, mistä kampaus tuntuu vielä löysältä. Muotoile, nypi ja suihkuta lopuksi kampaukseen hiuslakkaa. Valmis! Mitäs pidätte? 🙂

SEURAA: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

Tsekkaa myös:
Juhlava lettinuttura
Yhdeksän juhlakampausta ohjeineen

kauneus hiukset
Kommentit (4)
  1. Tää on sen verran simppeli, että ehkä jopa minäkin osaisin tehdä! 🙂 Täytyy ehdottomasti kokeilla. Kivan näköinen ja siisti, mutta silti rento kampaus!

  2. Onko tuo ihana paljettinunelma paita vai mekko? Mistä mahtaa olla? Kokeiluun lähtee tämäkin kampaus 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *