Tutorial: multiponnarikampaus

NUDE

Vielä ennen vapun viettoon lähtemistä ajattelin laittaa teillä tänne tutorialin tällaiseen helppoon ja viime aikoina todella monen julkimon päässä nähtyyn ponnarikampaukseen. Mä en keksinyt tälle mitään hassun hauskaa nimeä, joten olkoon tämä nyt vaikka multiponnari ;P Tarvitset vain kamman, ponnarin, pinnin ja läpinäkyviä kumilenkkejä.

Tutorial:

  • Laita hiukset tavalliselle poninhännälle haluamallesi korkeudelle. Kiepauta hiussuortuva ponnarin peitoksi ja kiinnitä se pinnillä.
  • Tupeeraa halutessasi hieman pituuksia ja kiinnitä sitten ensimmäinen kumilenkki hiuksiin. Asettele se hyvin ja kiinnitä sitten toinen kumilenkki noin viisi senttiä sen alapuolelle.

  • Ennen, kuin kiinnität seuraavan kumilenksun, työnnä toista kumilenkkiä vähän ylöspäin pitäen samalla sen alapuolisista hiuksista kiinni. Näin saat enemmän muotoa kampaukseen. Tee tämä jokaisen kumilenkin kiinnittämisen jälkeen.
  • Kiinnitä kumilenksuja haluamasi määrä ja muotoile samalla kumilenkkien väliin jääviä osuuksia pallomaisiksi. Suihkauta lopuksi lakkaa ja hauska multiponnarikampausjuttu on valmis! ;)

Hauskaa vappua! Klada vappen! :)

Kommentit

hr (Ei varmistettu)
Sipa (Ei varmistettu)

Kiva kampaus! Oliskohan sulla vinkkejä niskavillojen taltuttamiseen? :-D ainakin näissä kuvissa ne on niin nätisti, toisin kuin itselläni jolla ne tullaa karkailemaan aina ponnareilta ja muista kampauksista. :/

Annika (Ei varmistettu)

Löysälle sivuponnarille tehty samalla idealla toimiva 'kieputusletti' on kans kiva. Laitetaan tukka ponnarille toiselle puolelle olkaa, laitetaan toinen pompula perään kuten sinun tutoriaalissa ja kiepautetaan latvat pompuloiden välistä, laitetaan taas uusi pompula ja kiepautetaan latvat pompuloiden välistä. Ja jatketaan samalla tavalla niin kauan kuin hiusta riittää. Kun vähän sormilla haroo kieppejä auki, saa mukavan muhkean ja näyttävän mutta helpon kampauksen aikaiseksi. :)

hmm (Ei varmistettu)

Toivotit sitten suomeksi hauskaa vappua ja ruotsiksi selvää vappua :DD

Erika Naakka
NUDE

oho! hahaha :D asia korjattu, kiitos huomautuksesta!

Erika Naakka
NUDE

ei hyvänen aika. mä viel sillon tarkistin et joo klada vappen se on. joku oikosulku kävi sit siin välissä :D

Katri (Ei varmistettu)

Ei vitsit, tosi upee kampaus! Voi kun mullakin ois yhtä paljon hiuksia kuin sulla :DD no, sitä ootellessa.

Erika Naakka
NUDE

siis mullahan on ihan uskomattoman vähän hiuksia! :D tupeeraus on kaiken a ja o.

Kommentoi