Tutorial: multiponnarikampaus

Vielä ennen vapun viettoon lähtemistä ajattelin laittaa teillä tänne tutorialin tällaiseen helppoon ja viime aikoina todella monen julkimon päässä nähtyyn ponnarikampaukseen. Mä en keksinyt tälle mitään hassun hauskaa nimeä, joten olkoon tämä nyt vaikka multiponnari ;P Tarvitset vain kamman, ponnarin, pinnin ja läpinäkyviä kumilenkkejä.

Tutorial:

  • Laita hiukset tavalliselle poninhännälle haluamallesi korkeudelle. Kiepauta hiussuortuva ponnarin peitoksi ja kiinnitä se pinnillä.
  • Tupeeraa halutessasi hieman pituuksia ja kiinnitä sitten ensimmäinen kumilenkki hiuksiin. Asettele se hyvin ja kiinnitä sitten toinen kumilenkki noin viisi senttiä sen alapuolelle.

  • Ennen, kuin kiinnität seuraavan kumilenksun, työnnä toista kumilenkkiä vähän ylöspäin pitäen samalla sen alapuolisista hiuksista kiinni. Näin saat enemmän muotoa kampaukseen. Tee tämä jokaisen kumilenkin kiinnittämisen jälkeen.
  • Kiinnitä kumilenksuja haluamasi määrä ja muotoile samalla kumilenkkien väliin jääviä osuuksia pallomaisiksi. Suihkauta lopuksi lakkaa ja hauska multiponnarikampausjuttu on valmis! 😉

Hauskaa vappua! Klada vappen! 🙂

Kommentit (8)
  1. Kiva kampaus! Oliskohan sulla vinkkejä niskavillojen taltuttamiseen? 😀 ainakin näissä kuvissa ne on niin nätisti, toisin kuin itselläni jolla ne tullaa karkailemaan aina ponnareilta ja muista kampauksista. :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *