Tutorial: näin teet kissansilmärajauksen

Esittelin teille viime viikolla uutta tuttavuuttani, paksua silmänrajausta, jollainen minun silmissäni oli todellakin harvinaisuus. Oma rajaukseni on useimmiten ohut, mutta sitäkin tärkeämpi osa meikkiä.

Eyelinereita ja siveltimiähän löytyy joka lähtöön. Itse pidän eniten tussimaisista ja sivellinmäisistä rajausväreistä, mutta myös voidemainen siveltimellä levitettävä eyeliner on kovassa käytössä. Tällä hetkellä omat lempparini ovat Maybelline Master Precise Liquid Liner, Oriflame theONE Eye Liner Stylo ja Viva la Diva Brush Eyeliner. Myös H&M:n Liquid Eyeliner on bueno! Täydellinen voidemainen eyeliner ja siihen sopiva sivellin ovat vielä hakusessa.

Tällaista perus silmänrajauksen ohjetta en olekaan koskaan blogiin tehnyt, joten nyt kolmen vuoden bloggaamisen jälkeen olikin jo korkea aika! Tässä siis ohjeet silmänrajaukseen, enjoy!

1. Aloita hahmottelemalla rajauksen loppuosa. Jatka rajausta aivan silmänurkasta kohti kulmakarvojen loppuosaa eli hieman yläviistoon. Tässä kohtaa voi apuna käyttää teippikikkaa (tekniikka näkyy esimerkiksi tässä postauksessa), jolla rajasta saa varmasti tarkan. 2. Piirrä sitten suora yläraja pupillin paikkeilta rajauksen häntään saakka… 3. …ja väritä muodostuneen alueen sisäpuoli. 4. Jatka sitten rajausta pienen pienin vedoin kohti silmän sisänurkkaa ohentaen rajauksen paksuutta sisäkulmaa kohti mentäessä. 5. Itse en koskaan tee rajausta aivan silmän sisänurkkaan asti vaan jätän pienen pätkän paljaaksi. Koko silmän ympäri tehty rajaus saa silmät näyttämään pienemmiltä ja meikin jotenkin tunkkaiselta. 6. Tässä vaiheessa rajaus on jo valmis, mutta jos haluat tehdä siitä superpaksun, tee se vasta tässä vaiheessa. Eli lisää rajausväriä pikkuhiljaa, kunnes olet tyytyväinen rajauksen paksuuteen.

Saitteko näistä ohjeista apuja omiin kissansilmiinne? 🙂 Instagrammaa #nudeblogi, jos päätät testata!

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (9)
  1. Mitä luomiväriä oot käyttänyt tossa? 🙂 näyttää tosi kivalta!

  2. Kiitos! Aion testata. Tästä oli paljon hyötyä, koska ohjeet unohtuvat aina testausvaiheessa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *