Tutorial: tuuhea nuttura ponnarikikalla

Olen tämän vuoden aikana uppoutunut TikTokin ihmeelliseen maailmaan ja iltaisin, kun kaikki sarjamaratonit ja elokuvat on koluttu, olen kääntynyt viihteen perässä sovelluksen puoleen. Mutta viihteen lisäksi olen myös oppinut TikTokista ihan hirveästi!

Olen imenyt itseeni vinkkejä kokkailuun, kodin siivoukseen, meikkaamiseen ja myös kampauksiin! Seuraava nuttura onkin osittain TikTokista opittu: nimittäin tuo 3:nnen vaiheen steppi on suoraan sieltä ja ai vitsi se on nerokas. Tällä ponnarikikalla ohuestakin tukasta voi loihtia muhkean nutturakampauksen ja mäkin olin ihan yllättynyt, kuinka hyvin se toimi. Tämä on tosi erilainen tapa tehdä nuttura, mihin olen itse tottunut! Mutta suosittelen siis testaamaan, saatat säkin yllättyä positiivisesti 🙂

nutturan teko

Muhkea nuttura – ohjeet:

nutturan teko

1. Kiinnitä hiukset korkealle ponnarille.
2. Levitä hiukset ponnarin ympärille. Levityksen ei tarvitse olla tasainen, kunhan hiusta on ponnarin ympärillä niin edessä kuin takana.
3. Kiinnitä uusi pieni ponnari ensimmäisen ponnarin ympärille niin, että latvat jäävät vapaiksi. Nypi muodostunutta nutturaa isommaksi. Tällä nyppimisstepillä saat hurjasti lisää tuuheutta ja muhkeutta nutturaasi!
4. Kerää sitten latvat yhteen, jaa ne kahteen osaan ja pyöritä osiot toisensa ympärille.
5. Kiinnitä muodostunut kieputusletti kumilenkillä ja nypi taas reippaalla otteella sitä isommaksi.
6. Kiepauta lopuksi tämä kieputusletti koko homman ympärille ja kiinnitä kunnolla pinneillä. Suihkauta lakkaa kampauksen tueksi ja nuttura on valmis! Vinkkinä muuten, että RICHin hiuslakka, jota aina hehkutan on nyt alessa K-Citymarketeissa!

nutturan tekonutturan tekonutturan teko

Pysy Nuden mukana <3 Blogit.fi + BloglovinInstagram

Lue myös:
Helppo nuttura donitsilla
6 x helppo arkikampaus ohjeineen

Kommentit (4)
  1. Apua, minä tein aina lapsena/nuorena nutturan juuri noin, kun en osannut tehdä ”oikein”😄

  2. Mulla on tästä käytössä sellainen variaatio, että laitan vaiheiden 1 ja 2 välissä ponnariin vielä mahdollisimman omien hiusten sävyisen schrunchie -ponnarin (mikä se on suomeksi 😅). Se antaa nutturalle vielä lisää muhkeutta ja kivaa epäsäännöllistä muotoa.

    1. OOOHHH!! Ihan sikahyvä idea!!! Kiitos! Tää menee testiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *