Tuuheammilta näyttävät hiukset luomivärillä

NUDE

Tätä kikkaa olen käyttänyt jo vuosikausien ajan, mutta eräänä päivänä tajusin, etten ole kirjoittanut tästä blogiini vielä kertaakaan. Korjatkaa, jos olen väärässä ;) Mutta tällä äärettömän helpolla kikalla hiukset saa näyttämään hetkessä astetta tuuheammilta ja juurikasvu peittyy siinä samalla. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö?

Näin juuri hetki sitten jutun, jossa kuuluisa hiusmuotoilija kertoi käyttävänsä tätä ja myös Jaclyn Hill mainitsi eräässä videossaan, että "I never leave home without filling in my hairline". Kyseinen tyvituuhennus onnistuu tiheällä luomivärisiveltimellä ja omien hiustesi tai astetta tummemman luomivärin avulla. Ja tekniikka on äärittömän helppo: ota luomiväriä siveltimeesi ja töpöttele sitä sitten hiusten tyveen (jakaukseen ja hiusrajaan). Näin tyvi tummenee ja hiukset näyttävät tyvestä tuuheammalta.

Itse käytän tätä kikkaa erityisesti sillioin, kun oma vaaleampi juuri alkaa kasvaa tummaksi värjätyn tyven kylkeen. Jos hiukseni ovat tiukalla ponnarilla, vaaleampi tyvi saa hiusrajani näyttämään siltä, että se alkaisi sentin pari taaempaa. Tämä "kaljuefekti" ratkeaakin kätsysti tällä kikalla ja pärjäät helposti seuraavaan kampaamokäyntiin! Töpöttelen luomiväriä siis yleensä jakaukseen ja hiusrajaan.

Itse käytän lähes aina sitä ikilemppariani Isadora Eyeshadow Palette Matte Chocolates -paletin tumminta mattaruskeaa. Siveltimenä toimii yleensä itseasiassa highlighterin levittämiseen tarkoitetut siveltimet, jotka on luomivärisiveltimiä astetta isompia ja jämäkämpiä. Tällä kertaa käteen osui NYXin 26-sivellin.

Toki hommaan on myös olemassa ihan omia tuotteitaan, kuten John Friedan Root Blur Colour Blending Concealerin, mutta toisaalta, miksi ostaa erikseen uusi tuote, kun mattainen ruskea luomiväri löytyy lähes jokaisen meikkipussista?

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Kommentit

annn (Ei varmistettu)

Hei, osaisitko suositella jotain kuivashampoota? Mun hiukset on sellaset perus maantienharmaat ja tällä hetkellä en pysty värjäämään niitä. Ongelma on se et blondeille tarkotetut kuivashampoot on aina liian vaaleita. Onko mitään sellaista välimuotoa, satutko tietämään?

Erika Naakka
NUDE

Batistelta ja Four Reasonsilta löytyy kuivashampoita joka lähtöön! On ruskeille hiuksille tarkoitettua, näkymätöntä ja perusversiota eli kannattaa tsekata ainakin näiden brändien tarjonta :)

annn (Ei varmistettu)

Kiitos avusta!! :)

instagram video downloader (Ei varmistettu)

Harmi, kun kaikki hehkutipat on niin tyyriitä. Ne Lumenenkin on opiskelijabudjetissa aika hintavat. Jenkeissä Loreal myy nyt oman merkkinsä tippoja, mutta niitä ei taida saada Suomeen.

instagram video downloader
https://downagram.com/

Adina (Ei varmistettu) http://fragrancenerd.com/

such perfect tips...

-satsu (Ei varmistettu)

Pesetkö hiukset joka päivä sen jälkeen, kun luomiväriä olet laittanut juureen? Vai lähteekö harjaamalla? Jännä kikka, en ole vielä uskaltanut kokeilla. Onneksi parturiin enää viikko.

Erika Naakka
NUDE

Eeeen pese :D Tai siis yritän kyllä pestä hiuksiani ihottuman takia joka päivä, mutta aina ei vaan jaksa. Tuntuu, että luomiväriä on sen verran vähän ettei se esim tartu tyynyliinaan tms. Joten kandee uskaltaa kokeilla! Vaikka ihan vähäisellä määrällä ensin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Opin tämän kikan pari kuukautta sitten myös Jaclyniltä, ja pakko sanoa et ihan huippu! :D

minion rush (Ei varmistettu) http://minionrush.online/

Useful information. Lucky me I discovered your website accidentally, and I am stunned why this twist of fate did not happened in advance! I bookmarked it.

Taniya Khan (Ei varmistettu) http://www.sapnadelhi.com

A Much informative article and I really appreciate this info and willing for the more interesting article like this.
http://www.sapnadelhi.com

Kommentoi