Tuuheammilta näyttävät hiukset luomivärillä

Tätä kikkaa olen käyttänyt jo vuosikausien ajan, mutta eräänä päivänä tajusin, etten ole kirjoittanut tästä blogiini vielä kertaakaan. Korjatkaa, jos olen väärässä 😉 Mutta tällä äärettömän helpolla kikalla hiukset saa näyttämään hetkessä astetta tuuheammilta ja juurikasvu peittyy siinä samalla. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö?

tuuheammat hiukset.jpg

Näin juuri hetki sitten jutun, jossa kuuluisa hiusmuotoilija kertoi käyttävänsä tätä ja myös Jaclyn Hill mainitsi eräässä videossaan, että ”I never leave home without filling in my hairline”. Kyseinen tyvituuhennus onnistuu tiheällä luomivärisiveltimellä ja omien hiustesi tai astetta tummemman luomivärin avulla. Ja tekniikka on äärittömän helppo: ota luomiväriä siveltimeesi ja töpöttele sitä sitten hiusten tyveen (jakaukseen ja hiusrajaan). Näin tyvi tummenee ja hiukset näyttävät tyvestä tuuheammalta.

tuuheammat hiukset 4.jpg

Itse käytän tätä kikkaa erityisesti sillioin, kun oma vaaleampi juuri alkaa kasvaa tummaksi värjätyn tyven kylkeen. Jos hiukseni ovat tiukalla ponnarilla, vaaleampi tyvi saa hiusrajani näyttämään siltä, että se alkaisi sentin pari taaempaa. Tämä ”kaljuefekti” ratkeaakin kätsysti tällä kikalla ja pärjäät helposti seuraavaan kampaamokäyntiin! Töpöttelen luomiväriä siis yleensä jakaukseen ja hiusrajaan.

tuuheammat hiukset 3.jpg

Itse käytän lähes aina sitä ikilemppariani Isadora Eyeshadow Palette Matte Chocolates -paletin tumminta mattaruskeaa. Siveltimenä toimii yleensä itseasiassa highlighterin levittämiseen tarkoitetut siveltimet, jotka on luomivärisiveltimiä astetta isompia ja jämäkämpiä. Tällä kertaa käteen osui NYXin 26-sivellin.

Toki hommaan on myös olemassa ihan omia tuotteitaan, kuten John Friedan Root Blur Colour Blending Concealerin, mutta toisaalta, miksi ostaa erikseen uusi tuote, kun mattainen ruskea luomiväri löytyy lähes jokaisen meikkipussista?

Instagram + Facebook + Bloglovin’

Kommentit (10)
 1. Hei, osaisitko suositella jotain kuivashampoota? Mun hiukset on sellaset perus maantienharmaat ja tällä hetkellä en pysty värjäämään niitä. Ongelma on se et blondeille tarkotetut kuivashampoot on aina liian vaaleita. Onko mitään sellaista välimuotoa, satutko tietämään?

  1. Batistelta ja Four Reasonsilta löytyy kuivashampoita joka lähtöön! On ruskeille hiuksille tarkoitettua, näkymätöntä ja perusversiota eli kannattaa tsekata ainakin näiden brändien tarjonta 🙂

   1. Kiitos avusta!! 🙂

 2. instagram video downloader
  7.11.2017, 15:46

  Harmi, kun kaikki hehkutipat on niin tyyriitä. Ne Lumenenkin on opiskelijabudjetissa aika hintavat. Jenkeissä Loreal myy nyt oman merkkinsä tippoja, mutta niitä ei taida saada Suomeen.

  instagram video downloader
  https://downagram.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *