Tuuheutta tukkaan

NUDE

Muotovaahto on niin aliarvostettua. Mua on joku jopa haukkunut mummoksi sen takia, että olen mennyt kertomaan muotovaahtorutiinistani. Mun mielestä mikään ei vain ole parempi tapa saada tyveen kunnolla nostetta, kuin muotovaahdon levittäminen pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaaminen sitten pää alaspäin. Katsokaa vaikka minkä leijonanharjan mä sain aikaan mun uudella KICKsin muotovaahdolla ja hiuspuuterilla:

Jos mä en laita ainakin kolmea tuotetta tukkaani, hiukset ovat puoleenpäivään mennessä liiskaantuneet pitkin päätä. Nyt näillä KICKSiltä saamillani tuotteilla onkin ollut kovaa käyttöä, sillä molemmat antavat ihan älyttömästi rakennetta ja tuuheutta tukkaan, ja kevyt tyvitupeerauskin pysyy koko päivän paikallaan! Toinen niistä on siis todella vahva muotovaahto ja toinen vahva hiuspuuteri. Hiuspuuterin pullo on vieläpä äärettömän nerokas; siinä on pieni suutin, josta hiuspuuteria tuprahtelee hiuksiin, kun muovista pulloa puristaa kevyesti. Hiuksiin saa puuteria juuri oikean määrän, juuri oikeaan paikkaan!

Tässä vielä kaikki tuotteet, joita käytin: Paul Mitchell Super Skinny Serum (tietty!), Four Reasons Cristal Styling Mist, KICKS Volumizing Mousse ja KICKS Styling Powder. Kaikki edellä mainitut tuotteet on saatu blogin kautta.

Kai täällä nyt on joku muukin mummo eli muotovaahtofani? ;)

Psst, jos olet tilaamassa Costumea, muista hyödyntää tämä tilaustarjous!

Kommentit

Joa (Ei varmistettu)

Muotovahto on myös oiva luonnokiharaisten hiusten kaveri. Kun pistää alle jotain hoitoainetta ja päälle vielä muotovaahtoa ja rutistelee märkiä hiuksia pää alaspäin (jos ovat liian pyyhekuivat, niin kastelee vielä käsiä vähän), niin johan tulee kivat kikkurat. :) Tosin liikaa jos muotovaahtoon ihastuu, niin vaarana voi olla koppuraiset hiukset...

Erika Naakka
NUDE

joo tota olen itsekin tehnyt. vaikka omat hiukseni ovat aika suorat, märkänä puristelulla saan niihin aikaan vähän lainetta :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Olen samaa mieltä! Muotovaahto on aliarvostettua, sehän on jopa kirosana tänä päivänä joillekin kampaajille. Se mielletään joksikin kasarijutuksi. Eiköhän ne muotovaahdotkin ole tässä vuosien saatossa kehittyneet, eivät ole enää pelkkää alkoholivaahtoa, joka jättää hiukset kovaksi köntiksi.

Erika Naakka
NUDE

niinpä! mun täytyykin alkaa muotovaahdon sanansaattajaksi :D

Rapu (Ei varmistettu)

Ihanan tuuheat hiukset olet saanut aikaan! :) Itsekin käytin aiemmin muotovaahtoa föönauksen kanssa saamaan nostetta tyveen, nyt olen kuitenkin vaihtanut tuotteen :/ Pakko kysyä muuten, mistä tuo sinun alimmaisessa kuvassa näkyvä paita on peräisin? Se näyttää tosi hyvälle sun päälläsi :)

Erika Naakka
NUDE

H&M:stä tilasin just vähän aikaa sitten :)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Kauheeta, mä en ole edes tiennyt muotovaahdon olevan epätrendikästä - mutta mäpä olenkin ihan mummo! :D Ja siis kyllä, onnellisena edelleen käytän vaahtoa kampausteni pohjalla ja pidän siitä kovasti. :)

Erika Naakka
NUDE

mäkin olin tietämättäni mummo, kunnes joku tuli ja kertoi sen mulle päin naamaa :D sitten olinkin vähän aikaa ilman, kunnes tajusin, että kivoin arkitukka tulee vaahdolla ja föönillä :)

Hanskiii (Ei varmistettu)

Ilman muotovaahtoa minä en ainakaa pärjäis :) Montaa tuotetta olen kokeillut, ja mielestäni ehdottomasti paras muotovaahto on Bed Headin Totally baked -muotovaahto, kannattaa kokeilla, vaikka vähän hintavampaa tatinaa onkin!

Erika Naakka
NUDE

hei kiitti! tuotevinkkejä otetaan aina vastaan :) mä käytin tosi kauan swartzkopfin taft-vaahtoa ja tykkäsin siitä tosi paljon. nyt olen kyllä siirtynyt muihin tuotteisiin ja tää KICKS on uus lemppari!

Elli (Ei varmistettu)

Mä vasta vähän aikaa sitten löysin muotovaahdon hienouden enkä todellakaan ole vaihtamassa sitä pois, ollaan sitten mummoja jos ei muuta! :D Etenkin mun tukka tuppaa oleen aina aika päätämyötäilevä ja eloon ilman sitä ja vielä kun vääntää latvat vähän kitaralle, avot!

Elli (Ei varmistettu)

Siis kiharalle, ipad ja sen pirun tekstinsyöttö :)

Erika Naakka
NUDE

kitaralle :DDD

Hanna (Ei varmistettu)

Oon aina käyttänyt muotovaahtoa ja levitän sen aina pyyhekuiviin hiuksiin. Käytän sellasii vaahtoja jossa on lämpösuoja, niin voi sit huoletta föönailla hiukset kuivaksi ja hiukset on tosi hyvän näköset sen jälkeen.Jos en tekis näin niin pienikin ilmankosteus ulkona sais hiukseni todella hapsottamaan, et suosittelen ;)

llua (Ei varmistettu)

Mä vannon kyllä ihan täysin muotovaahdon nimeen! En ees oo huomannut sen olevan poissa muodista kun oon käyttänyt sitä jo niin kauan kuin muistan :D Föönaus ilman muotovaahtoa on turhaa työtä tähän tukkaan!

Anni (Ei varmistettu)

Mä menin lähikampaamoon ostamaan muotovaahtoa juhlia varten, kun edellinen oli päässyt loppumaan ja ikäväkseni sain kuulla ettei kampaamo myy ollenkaan muotovaahtoa! Olin ihan äimän käkenä! Myyjä myi mulle kampausnesteen ja se oli ihan surkeeta, makso 20e eikä siitä ollu mitään hyötyä. Muotovaahto kunniaan!

Hannanen (Ei varmistettu)

Täällä myös muotovaahdon ystävä! Mielestäni kans kyllä ihan paras volyymintuoja raskaaseen lättätukkaan :D

meow (Ei varmistettu)

Joo, en ole koskaan kuullut mistään suoraan, mutta mustakin tuntuu, että muotovaahto on ihan totaalisen "OUT" :D Käytän silti! En tosin tiedä, voiko sitä käyttää jos on aikeissa tehdä kiharat muotoiluraudalla?

Tytti (Ei varmistettu)

Meitsi on ainaki käyttäny jo iät ja ajat muotovaahtoa nimenomaan kiharoiden ja muiden kamapusten alla. Kun muotovaahdossa on lämpösuoja, se toimii mainiosti raudalla kihartamiseen. Mulla ei kiharat pysy päässä paria tuntia pidempään, ellei alla ole muotovaahtoa. Vaahdon avulla saan jopa täällä Erikan blogissa puhut toisen ja jopa kolmannen päivän kiharat. :)

Julia (Ei varmistettu) http://t-banan.blogspot.com

Mä oon alkanut taas kaipailla muotovaahtoa, kun en ole vähään aikaan käyttänyt! Sillä saa kivaa nostetta tyveen :) Ärsyttää vaan kovasti, kun mun käyttämissä muotovaahdoissa ponnekaasu loppuu ennen aikojaan ja jäljelle jää puoli pullollista ihan lirua muotovaahtonestettä, joka ei sellaisenaan täytä tuuheutustehtäväänsä... No, siitä huolimatta pitäisi uutta pulloa taas ostaa!

Katsu (Ei varmistettu)

No siis mitä hittoo, mää en ainakaa keksi mitää parempaa keinoo saada tähän mun liukkaaseen rotan häntään ees vähä volyymia ja nostetta. Oon kokeillu kaikenmaailman tyvikohottajat sun muut, eikä mikään auta niin hyvin ku muotovaahto. Ihme vaahtoomista jostain et se ei oo trendikäs, ku tuote kuitenkin toimii loistavasti ja lopputulos on aina hyvä!

Tanja (Ei varmistettu)

Hei mikäs toi styling mist oikein on? Miten sitä käytetään ja mikä sen funktio on? :P

Bemu (Ei varmistettu)

Mitäh, onko muotovaahto ollut pois muodista? :D Mulla on pitkät hiukset eikä näiden kanssa pärjää jos ei ensin laita muotovaahtoa ja sitten kuivaus nimenomaan pää alaspäin.

Kommentoi