Tuuheutta tukkaan

Muotovaahto on niin aliarvostettua. Mua on joku jopa haukkunut mummoksi sen takia, että olen mennyt kertomaan muotovaahtorutiinistani. Mun mielestä mikään ei vain ole parempi tapa saada tyveen kunnolla nostetta, kuin muotovaahdon levittäminen pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaaminen sitten pää alaspäin. Katsokaa vaikka minkä leijonanharjan mä sain aikaan mun uudella KICKsin muotovaahdolla ja hiuspuuterilla:

Jos mä en laita ainakin kolmea tuotetta tukkaani, hiukset ovat puoleenpäivään mennessä liiskaantuneet pitkin päätä. Nyt näillä KICKSiltä saamillani tuotteilla onkin ollut kovaa käyttöä, sillä molemmat antavat ihan älyttömästi rakennetta ja tuuheutta tukkaan, ja kevyt tyvitupeerauskin pysyy koko päivän paikallaan! Toinen niistä on siis todella vahva muotovaahto ja toinen vahva hiuspuuteri. Hiuspuuterin pullo on vieläpä äärettömän nerokas; siinä on pieni suutin, josta hiuspuuteria tuprahtelee hiuksiin, kun muovista pulloa puristaa kevyesti. Hiuksiin saa puuteria juuri oikean määrän, juuri oikeaan paikkaan!

Tässä vielä kaikki tuotteet, joita käytin: Paul Mitchell Super Skinny Serum (tietty!), Four Reasons Cristal Styling Mist, KICKS Volumizing Mousse ja KICKS Styling Powder. Kaikki edellä mainitut tuotteet on saatu blogin kautta.

Kai täällä nyt on joku muukin mummo eli muotovaahtofani? 😉

Psst, jos olet tilaamassa Costumea, muista hyödyntää tämä tilaustarjous!

Kommentit (23)
  1. Muotovahto on myös oiva luonnokiharaisten hiusten kaveri. Kun pistää alle jotain hoitoainetta ja päälle vielä muotovaahtoa ja rutistelee märkiä hiuksia pää alaspäin (jos ovat liian pyyhekuivat, niin kastelee vielä käsiä vähän), niin johan tulee kivat kikkurat. 🙂 Tosin liikaa jos muotovaahtoon ihastuu, niin vaarana voi olla koppuraiset hiukset…

    1. joo tota olen itsekin tehnyt. vaikka omat hiukseni ovat aika suorat, märkänä puristelulla saan niihin aikaan vähän lainetta 🙂

  2. Olen samaa mieltä! Muotovaahto on aliarvostettua, sehän on jopa kirosana tänä päivänä joillekin kampaajille. Se mielletään joksikin kasarijutuksi. Eiköhän ne muotovaahdotkin ole tässä vuosien saatossa kehittyneet, eivät ole enää pelkkää alkoholivaahtoa, joka jättää hiukset kovaksi köntiksi.

    1. niinpä! mun täytyykin alkaa muotovaahdon sanansaattajaksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *