Tyvikasvu piiloon superhelposti

Edellisestä kampaamokäynnistä on ehtinyt vierähtää jo melkein kaksi kuukautta ja juurikasvu alkoi olla loistaa niin pahasti, että päälaki alkoi näyttää kaljulta. Jotain oli tehtävä. Blogitapahtumaan oli pari tuntia, joten kampaajalle tai kotivärjäykseen ei enää ollut aikaa. Onneksi muistin muutama kuukausi sitten saamani, mutta vielä laatikossa loikoilevan ja korkkaamattoman John Frieda Root Blur Colour Blending Concealerin

tyvikasvun peittäminen.jpg

Ja tämä uutuus kyllä pelasti päiväni. Tai pari, kunnes ehdin värjätä juurikasvuni piiloon. Root Blur Concealer on siis juurikin tällaiseksi hätäavuksi suunniteltu luomivärin kaltainen tyviväri, jolla lookin saa todella näppärästi kuntoon ihan parissa minuutissa.

Paketin sisällä on siis kaksi värinappia, joita sekoittelemalla saa itselleen sopivan sävyn. Paletteja on myynnissä Stockmanneilla, Sokoksilla ja KICKSeissä neljässä eri sävyssä, joista tämä omani on tummin Chestnut to Espresso. Myös blondeille on löytyy omansa! Hintaa paletilla on noin 22 e.

john frieda root blur.jpg

Ja näin luonnollisen lopputuloksen tällä saa aikaan. En olisi kyllä heti uskonut! Väri levittyy superhyvin, koska se on esimerkiksi luomiväriä paljon kermaisempi, eikä pöllyä. Myös mukana tuleva sivellin on suunniteltu todella hyvin. Se on tarpeeksi tiheä ja iso, ettei koko jakauksen peittämiseen mene kuin muutama minuutti. Pigmenttisyytensä ja siveltimensä ansiosta tämä on esimerkiksi Color Wow -tyviväriä paljon parempi tuote.

john frieda root blur chestnut.jpg

Väri pysyi hyvin päässä aamusta iltaan, mutta kun sovituskopissa laitoin päälleni oman kireähkön valkoisen toppini, onnistuin saamaan väriä sen kaulukseen. Väri lähtee kyllä pesussa, mutta kannattaa silti muistaa olla varovainen, ettei suttaa vaatteitaan vaikka juuri ennen juhliin lähtöä. 

Tällainen ”luomivärimäinen” tyvisävy on suihkutettavia ehkä helppokäyttöisempi, mutta suihkutettavalla tyvivärillä homma hoituu alle viiden sekunnin. Tällaisen suihkutettavan värin käyttöön löydät tekemäni ohjeet Lily Editin puolelta >> TÄÄLTÄ

Tämäkin tuote vilahti jo viikko sitten Snapchatissa (erikanaakka). Muista siis seurata myös siellä!

Kommentit (2)
  1. Jos et oo vielä kokeillut niin toi Schwarzkopfin Color Refresher on aivan loistava, vaahto vaan suihkussa päähän ja parin minuutin päästä tyvi on kun vastavärjätty. Oon ite käyttänyt tätä yhtä purkkia yli kuukauden (pitkälti), melkein kakskin, joka toinen päivä hiuksia pestessä ihan pelkkään tyveenkin ja hyvältä näyttää. Tammikuussa viimeks värjätty koko tukka ja tuon kanssa tosiaan näyttää aina just värjätyltä ja fressiltä, ei merkkiäkään juurikasvusta!

  2. Mitä luulet saisko tolla tai siis sillä blondiversiolla, tehtyä väliaikaisia raitoja omaan tummahkoon tukkaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *