Tyvikohottajalla volyymiä kampaukseen

Joku teistä lukijoista kysyi tämän kampauspostauksen yhteydessä, että miten hiusten tyveen voisi saada enemmän nostetta. Vastaus on yksinkertainen: tyvikohottajalla!

Kyse on siis hiusten sekaan laitettavasta ”tyynystä”, joka tuo reippaasti lisäkohotusta tyveen, kuten yläkuvista näkyy 🙂 Omani on saatu Glitteristä ja pakkauksen mukana tulee kaksi eri kokoa, yläkuvassa on käytetty tuota isompaa täytettä. Okei, hiukset olisi voinut asetella tokaan kuvaan vähän paremmin, mutta you get the point?

Itselläni on sileän tukan takia ongelmia tupeerauksen pysyvyyden kanssa ja siksi olen alkanut käyttää näitä kohottajia. Tyynyjen pinnassa on samanlaista tarraa, kuin papiljoteissa, joten kohottaja ei tipahda kampauksesta railakkaassakaan biletyksessä 😉 Mutta toisaalta tyvikohottajan poiston kanssa saa olla varovainen, ettei hiuksia irtoa mukana.

Huomenna näette vihdoin, miten tein tuon perjantaisen boheemin kampauksen. Pysykäähän siis kuulolla 😉

Seuraa blogiani Facebookissa, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit (3)
  1. Hei! Hiuspuuteri ajaa myös tuon asian hyvin eikä tupeeraamista välttämättä edes tarvitse. Kuuluu minun luottotuotteisiin 🙂

  2. Kiva idea tuolla härpäkkeellä ja toimisi varmasti ponnarikampauksissakin hyvin! Näissä kuvissa tykkään enemmän kuitenkin tuosta ennen -kuvan lookista 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *