Uhkarohkeaa väriyhdistelyä

NUDE

Mä en ole yleensä välittänyt siitä, mikä väri pitäisi yhdistää minkäkin kanssa huuli- ja silmämeikissä. Mutta nyt, kun olen tajunnut, kuinka herkku yhdistelmä on kulta silmissä ja pinkki huulissa, olen alkanut ymmärtää myös kaikkien niiden väriyhditelysääntöjen päälle. Jatkan värikästä meikkikevättäni nyt tällaisella lilan ja oranssin kreisillä kombinaatiolla. Onkohan pinkki tukka jo hieman liikaa tämän meikin kanssa.. Mitä te olette mieltä?

Mukaan meikkikokeiluun pääsivät ihanalta Reetalta saatu Make-Up Studion luomiväri (sävy Amazing Blue), Lumenelta saatu luomiväripaletti (1 Kanervametsikkö) sekä pitkäaikainen suosikkini Make Up Storen mattapuna sävyssä Dare.

;)

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.com/

Ei ole yhtään liikaa pinkki tukka tämän meikin kanssa, upea meikki! Kumpa osaisi itsekin laittaa, ihan pakko käydä ostamassa lilaa luomiväriä heti tänään =)

meow (Ei varmistettu)

Kaunis meikki! Mun mielestä jotenkin noi oranssit huulet vaan eivät oikein sovi pinkin tukkasi kanssa tai ainakin silmämeikin pitäisi olla neutraalimpi. Mutta näähän on näitä mielipidejuttuja. Huulimeikeillä on kivaa leikkiä! :)

L.S (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Joo ja varsinkin tuollaisiin pastellihiuksiin käy hyvin kaikki rohkeemmatkin yhdistelmät! Hauska tuo viimeinen kuva:D
T.Lila

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Oi tää on ihan loistava! Todella onnistunut värikombo (:

Aurora (Ei varmistettu)

Ihanan kreisi! Tykkään ja hyvältä näyttää :)

MaaLilla/Jenni (Ei varmistettu)

Oon sitä mieltä, että hell yeah! Näyttää niin muhevan hyvältä, miten keksitkin yhdistää noin hienosti. Aivan kertakaikkisen herkullinen lopputulos!

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Tosi hyvä! Lila menee tukan kanss aihan yksiin ja oranssi rikkoo liian harmonian. Erittäi hyvvä, ellei täyrelline! :)

Laura (Ei varmistettu)

Itse olen aina hillitymmän ja luonnollisen meikin kannalla, joten tosi räväkkä veto! Mutta täytyy kyllä silti sanoa, että hyvältähän se näyttää!! :-) Ei paha siis ollenkaan.

Anni (Ei varmistettu) http://stylesteem.blogspot.fi/

Ihanan freesi ja erilainen lookki tulee noilla väreillä, täähän on täydellinen vappumeikki! :D

iisa (Ei varmistettu)

Olet todella kaunis, fiksun oloinen ja taitava nuori nainen. Löysin blogiisi tyyliin googlettelemalla "mitä ostaa sephorasta" ja vaikken itse osaa mitään kovin kaksisia meikkikikkoja, jäin ilolla seurailemaan! :-) (ja sinne sephoraan hupeni melkoinen tukku tuohta, ostin mm. sen "pandasilmille" tarkoitetun peitevärin, erase pastin, toimii!)

Blogiasi on ilo lukea selkeiden kuvien takia, ja myös siksi, että vaikutat jotenkin kovin symppikseltä ihmiseltä. Perjantaibonerina lisään vielä, että kasvosi ovat myös mielenkiintoisen "viekkaat" :D tämä on kehu! Hauskaa viikonloppua sinne.

Erika Naakka
NUDE

No nyt vedit kyllä aika sanattomaksi. Tää on oikeesti ihanin kommentti mitä oon ikinä blogiini saanut. Enpä ole kyllä koskaan kuullut, että kasvoni olisivat viekkaat :D Kiitos siis sulle suuresti tästä ja ihanaa viikonloppua :) Tällaisten juttujen takia jaksan taas jatkaa bloggaamista ilolla eteenpäin :)

Kommentoi