Uhkarohkeaa väriyhdistelyä

Mä en ole yleensä välittänyt siitä, mikä väri pitäisi yhdistää minkäkin kanssa huuli- ja silmämeikissä. Mutta nyt, kun olen tajunnut, kuinka herkku yhdistelmä on kulta silmissä ja pinkki huulissa, olen alkanut ymmärtää myös kaikkien niiden väriyhditelysääntöjen päälle. Jatkan värikästä meikkikevättäni nyt tällaisella lilan ja oranssin kreisillä kombinaatiolla. Onkohan pinkki tukka jo hieman liikaa tämän meikin kanssa.. Mitä te olette mieltä?

Mukaan meikkikokeiluun pääsivät ihanalta Reetalta saatu Make-Up Studion luomiväri (sävy Amazing Blue), Lumenelta saatu luomiväripaletti (1 Kanervametsikkö) sekä pitkäaikainen suosikkini Make Up Storen mattapuna sävyssä Dare.

😉

Kommentit (12)
  1. Ei ole yhtään liikaa pinkki tukka tämän meikin kanssa, upea meikki! Kumpa osaisi itsekin laittaa, ihan pakko käydä ostamassa lilaa luomiväriä heti tänään =)

  2. Kaunis meikki! Mun mielestä jotenkin noi oranssit huulet vaan eivät oikein sovi pinkin tukkasi kanssa tai ainakin silmämeikin pitäisi olla neutraalimpi. Mutta näähän on näitä mielipidejuttuja. Huulimeikeillä on kivaa leikkiä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *