Urban Decay Naked Basics

NUDE

Luomiväripalettejahan ei voi tytöllä koskaan olla tarpeeksi. Kun elintärkeät Urban Decayn Naked-paletit on jo kerätty ja kun niihin oli niin palavasti rakastuttu, oli tämänkin tytön aika ostaa paljon kohistu Naked Basics -paletti. New Yorkin Times Square onkin nyt yhtä nakua kevyempi.

Tällaisia perussävyjä on tänä keväänä tullut lähes jokaiselta meikkibrändiltä. Esimerkiksi IsaDora, NYX ja Lancôme ovat lanseeranneet päivämeikin tarpeisiin sopivat paletit. Urban Decay on ilmeisesti nähnyt tarpeen jo aiemmin, sillä tämä paletti lanseerattiin ainakin yli vuosi sitten. Vai voisiko joku parempimuistinen tarkentaa? ;)

Sävyt ovat paletin nimensä mukaiset eli ihan peruskamaa jokapäiväiseen käyttöön. Toki näillä voi tehdä vahvemmankin juhlameikin, kuten itse tähän postaukseen tein, mutta arkimeikissä mattaiset perussävyt toimivat vielä loistavammin. Olenkin jämähtänyt paletin käyttöön pahemman kerran ja hoituvatpa tällä muuten kulmakarvatkin! Monikäyttöisyys on tämän bloggaajan mieleen. Ajatella, yhdellä paletilla arkimeikki, juhlameikki, rajaus, varjostus ja kulmakarvat!

Luomivärien laadusta ei sen ihmeemmin tarvitse kertoa, nehän ovat taattua Urban Decay -laatua ihanan kermaisella koostumuksella ja superilla pysyvyydellä. Myös rasia tuntuu ihanan laadukkaalta, mikä on muuten mukavaa vaihtelua kaikkien hataroiden muovilaatikoiden jälkeen. Se on myös täydellisen kokoinen meikkipussiin, eikä sitä tarvitse kuljettaa erikseen omassa kassissaan, kuten isompia Naked-paletteja. Toisaalta itse värinapit ovat täsmälleen samankokoisia kuin isoissa Nakedeissa.

Urban Decayn Naked Basics palettia ei tiettykään Suomesta saa, niin kuin ei mitään muutakaan mahtavaa merkkiä, mutta onneksi on hiiri, näppis ja internet-pömpeli. Paletin voi tilata tällä hetkellä ainakin Feelunique.comista (adlink) noin kolmellakympillä. Nyt tuotteista saa muuten 10% alennuksen koodilla SALEONSALE10. Samasta putiikista löytyy myös Basics2-paletti, jonka sävyt ovat tätä ykköspalettia vähän kylmemmät ja vaaleammat. Ja se yksi asia mikä tässä paletissa tökkii on se, että osa sävyistä on täsmälleen oman ihoni sävyisiä. Siksi olenkin jo salaa alkanut harkita tuo kakkospaletin kotiuttamista ;)

Loputkin meikistä on yhtä nakua; huulissa kun on IsaDoralta saatua uutuuspunaa Twist-up Matt Lips sävyssä 50 Naked ;)

Oletteko te testanneet tätä peruspalettia? :)

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Ella (Ei varmistettu)

Mulla on ollut käytössä jo pidempään, varmaan viime kesästä. Erittäin hyvä paletti, jonka värejä yhdistelen Naked 1 -värien kanssa. :)

suvii (Ei varmistettu)

Onko feel uniquelta toimitus täysin ilmainen? :)

Erika Naakka
NUDE

On joo! :)

Erika Naakka
NUDE

niin jo siis tilaa yli 15 eurolla. mutta kannattaa muistaa, että jos tuotteita tilaa paljon, saattaa joutua maksamaan tullimaksuja.

Anni (Ei varmistettu)

Näin heads up vaan että Feelunique maksaa mahdollisest tullimaksut kunhan niistä ilmoittaa sinne asiakaspalveluun :--)

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin sain ne joskus takas! :)

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissis.fi

No jes! Mä en tämmöseen kyllä omalla paletillani taivu, ja on kovin vähäisellä käytöllä ollut muutenkin... :(

tsuppaduippa (Ei varmistettu)

Olisiko kyseisestä meikistä mahdollista saada tutorialia? :)

Erika Naakka
NUDE

pitääpä koittaa muistaa tehdä! :)

Marjo (Ei varmistettu)

Mitä sulla on huulissa näissä kuvissa? Ihanan sävyistä ja sopii sun ihon väriin tosi hyvin!

Erika Naakka
NUDE

ainiin pitikin siitä kertoa! lisäsin huulipunan tekstiin :)

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Ooh ihanan meikin teit! Mulla ei tätä ole mutta huolisin kyllä jos lahjaksi vaikka saisi ;DD

Jonttu (Ei varmistettu)

Tosi ihana meikki. Pukee sinua.

Tiltu (Ei varmistettu)

Syrjäyttääkö tämä nyt Matte Chocolatesin? (:

Erika Naakka
NUDE

No kuule sitä mäkin tässä mietin! Mutta Matte Chocolatesissa on itselleni paremmat kulmakarvasävyt, joten en usko. Varmaan molemmat kulkevat mukana, vaikka eihän siinä kyllä mitään järkeä ole hahah :D

pinja (Ei varmistettu)

oon käyttäny tota faint sävyä mun kulmiin noin vuoden ja alkaa oleen aika lopussa enkä viittis yhen sävyn takia tilaa uutta palettia :D keksisitkö sä mitään yhtä pigmenttistä ja suht samanväristä kulmakarvaväriä mitä sais suomesta? oon kokeillu ties kuinka monet eri värit ja mistään ei tunnu tulevan tarpeeks pigmenttiä

Eveliina (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Harmittaa, kun en oo itse saanut ostettua kyseistä palettia. Olis kyllä ihan huippu!

http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Riina (Ei varmistettu)

Tutorialia tästä meikistä? :-)

mapsi (Ei varmistettu)

Olipas taas nätti meikki! Tiedätkö, saako näitä urban Decayn meikkejä Lontoosta? Ollaan lähdössä sinne pääsiäisenä, ja missio olisi löytää mm. näitä + Real Tecknicsin (?) siveltimiä..
Tuon huulipunan käyn testaamassa, vaikuttaa kivalta arkipunalta, kun ei halua juurikaan "näkyä".

Ainiin, kiitos vielä muuten siitä Chanelin kimaltavalla valkoisella tehdystä meikkitutorialista! Tein eilen ko. meikin. No, ei kyllä onnistunut ihan samalla tavoin kuin sinun, mutta kivaa vaihtelua. Käytin siinä uutta Diorin voidemaista valkokimalteista luomiväriä, missä ei toki ollut hilettä noin paljon kuin Chanelissa, mutta kävisi vaikka arkenakin hyvin. Käypä kurkkaamassa :)

Erika Naakka
NUDE

No Sephorasta löytyy aika varmasti :) Muuten en Lontoon kaupoista hirveästi tiedä :/

No kävisin, jos tietäisin missä sen näkisin! :D Kerrrrrrrro heti!

Annika (Ei varmistettu)

Bootsista muistaakseni saa Real Techniquesin siveltimiä ja monista tavarataloista saa ostettua UD:n tuotteita, kuten Debenhamsilta, joka on ihan Oxford Streetin varrella.

Neelia (Ei varmistettu)

Hei, missä Naked-paletissa on parhaimmat sävyt vaalealle ja sinisilmäiselle? En haluaisi mattaluomivärejä tällä kertaa.

Erika Naakka
NUDE

Täältä löydät vähän eri palettien vertailua: http://nude.costume.fi/2014/03/21/naked-paletti-ihonsavyn-mukaan/ Eli 1 tai 2 riippuen siitä, millaisia sävyjä eniten tulee käytettyä. Ruskeat, persikat ja violetit sopivat parhaiten sinisilmäisille :)

Neelia (Ei varmistettu)

Naked 2 it is! ☺

Aurora (Ei varmistettu)

Kaunis meikki! Tämä on ollut itsellänikin ostoslistalla jo pidempään :)

Katri (Ei varmistettu)

Apua, apua...
Urban Decayn Primer Potion sävyssä SIN kaipaa täydennystä.

Onko mitään vinkkiä mistä sitä voisi tilailla. Kaikista noista "vakiotilauspaikoista"
se on joko poistunut valikoimasta tai sitä ei voi tilata enää Suomeen. Eihän
tuota ilman pysty kovin kauaa olemaan. :)

Emma (Ei varmistettu)

Oon ettinyt millon mistäkin liikeestä luomiväripaletteja, joissa olis just luonnollisia sävyjä mikä toimisi arkena ja viikonloppuisin. Löysin tarte tartelette paletin sephoran sivuilta, mutta ongelma on, että sieltä ei toimiteta Suomeen . Kuulemma sieltä voisi tilata jenkkien kautta tänne, mutta se vaikuttaa musta tosi hankalalta (MyUS jos oikein muistan)? :-D Satutko siis tietämään onko jotain halpompaa keinoa päästä käsiksi kyseiseen palettiin?

Kommentoi