Urban Decay Naked Basics

Luomiväripalettejahan ei voi tytöllä koskaan olla tarpeeksi. Kun elintärkeät Urban Decayn Naked-paletit on jo kerätty ja kun niihin oli niin palavasti rakastuttu, oli tämänkin tytön aika ostaa paljon kohistu Naked Basics -paletti. New Yorkin Times Square onkin nyt yhtä nakua kevyempi.

Tällaisia perussävyjä on tänä keväänä tullut lähes jokaiselta meikkibrändiltä. Esimerkiksi IsaDora, NYX ja Lancôme ovat lanseeranneet päivämeikin tarpeisiin sopivat paletit. Urban Decay on ilmeisesti nähnyt tarpeen jo aiemmin, sillä tämä paletti lanseerattiin ainakin yli vuosi sitten. Vai voisiko joku parempimuistinen tarkentaa? 😉

Sävyt ovat paletin nimensä mukaiset eli ihan peruskamaa jokapäiväiseen käyttöön. Toki näillä voi tehdä vahvemmankin juhlameikin, kuten itse tähän postaukseen tein, mutta arkimeikissä mattaiset perussävyt toimivat vielä loistavammin. Olenkin jämähtänyt paletin käyttöön pahemman kerran ja hoituvatpa tällä muuten kulmakarvatkin! Monikäyttöisyys on tämän bloggaajan mieleen. Ajatella, yhdellä paletilla arkimeikki, juhlameikki, rajaus, varjostus ja kulmakarvat!

Luomivärien laadusta ei sen ihmeemmin tarvitse kertoa, nehän ovat taattua Urban Decay -laatua ihanan kermaisella koostumuksella ja superilla pysyvyydellä. Myös rasia tuntuu ihanan laadukkaalta, mikä on muuten mukavaa vaihtelua kaikkien hataroiden muovilaatikoiden jälkeen. Se on myös täydellisen kokoinen meikkipussiin, eikä sitä tarvitse kuljettaa erikseen omassa kassissaan, kuten isompia Naked-paletteja. Toisaalta itse värinapit ovat täsmälleen samankokoisia kuin isoissa Nakedeissa.

Urban Decayn Naked Basics palettia ei tiettykään Suomesta saa, niin kuin ei mitään muutakaan mahtavaa merkkiä, mutta onneksi on hiiri, näppis ja internet-pömpeli. Paletin voi tilata tällä hetkellä ainakin Feelunique.comista (adlink) noin kolmellakympillä. Nyt tuotteista saa muuten 10% alennuksen koodilla SALEONSALE10. Samasta putiikista löytyy myös Basics2-paletti, jonka sävyt ovat tätä ykköspalettia vähän kylmemmät ja vaaleammat. Ja se yksi asia mikä tässä paletissa tökkii on se, että osa sävyistä on täsmälleen oman ihoni sävyisiä. Siksi olenkin jo salaa alkanut harkita tuo kakkospaletin kotiuttamista 😉

Loputkin meikistä on yhtä nakua; huulissa kun on IsaDoralta saatua uutuuspunaa Twist-up Matt Lips sävyssä 50 Naked 😉

Oletteko te testanneet tätä peruspalettia? 🙂

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (27)
  1. Oon ettinyt millon mistäkin liikeestä luomiväripaletteja, joissa olis just luonnollisia sävyjä mikä toimisi arkena ja viikonloppuisin. Löysin tarte tartelette paletin sephoran sivuilta, mutta ongelma on, että sieltä ei toimiteta Suomeen . Kuulemma sieltä voisi tilata jenkkien kautta tänne, mutta se vaikuttaa musta tosi hankalalta (MyUS jos oikein muistan)? 😀 Satutko siis tietämään onko jotain halpompaa keinoa päästä käsiksi kyseiseen palettiin?

  2. Apua, apua…
    Urban Decayn Primer Potion sävyssä SIN kaipaa täydennystä.

    Onko mitään vinkkiä mistä sitä voisi tilailla. Kaikista noista ”vakiotilauspaikoista”
    se on joko poistunut valikoimasta tai sitä ei voi tilata enää Suomeen. Eihän
    tuota ilman pysty kovin kauaa olemaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *