Urban Decayn kesäuutuuksia

Urban Decayn kesäuutuudet tipahtivat postiluukustani jo tovi sitten, mutta vasta nyt ehdin tarttua samaan aikaan sekä niihin että kameraan ja tekemään tämän postauksen. Laatukamaa taas. Eihän meikkifriikkien lempimerkiltä voi muuta odottaakaan.

urban decay summer 2016 2.jpg

Ajattelin esitellä tässä postauksessa kaikki pohjameikkiuutuudet ja vasta viikonloppuna tuon jättimäisen UD XX Vice LTD Realoaded -luomiväripaletin, joka kaikessa komeudessaan ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

Juuri kauppoihin rantautuneisiin kesän uutuuksiin kuuluvat UD XX Vice Ltd Reloaded -luomiväripaletti, kolme uutta sävyä Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealerista (tätä ihanuuta käytän mm. tässä videossani), kaksi uutta sävyä 24/7 Glide-on Eye Pencil -silmänrajauskynästä, One & Done Complexion -voide sekä jo somen valloittaneet Beached Bronzer -aurinkopuuteri ja Afterglow Highlighter -valopuuteri.

urban decay summer 2016.jpg

Pääsin testaamaan osaa näistä tulokkaista ja kaikista palavimmin olen rakastunut Afterglow Highlighteriin. Hyvän hehkutuotteen tunnistaa siitä, että hehku tulee muusta kuin isoista glitter-klönteistä. Tässä hehku on niin hienojakoista, että lopputulos on pehmeän kuulas. Yksi suosikkituotteistani tänä vuonna!

Sävyjä tuli valikoimaan kolme, tämä kultaan taittava Sin, oranssimpi FireBall ja vaaleanpunaiseen taittava Aura. Tositoimiin tämä synti pääsee viikonloppuna ilmestyvässä videossani 🙂 Hintasuositus on 28 e.

urban decay afterglow highlighter.jpg

urban decay afterglow.jpg

Kuten nyt viikonloppuna ilmestyvässä videossani mainitsen, Urban Decayn uusi Beached Bronzer on kovaa kamaa ja sivellintä saa pyöritellä aika rajulla kädellä ennen kuin aurinkopuuteria saa kasvoille liikaa. Mikä on toisaalta ihan hyvä juttu. Mutta itse laitan nopeuden helppouden edelle ja siksi taidan edelleen kääntyä Benefit Hoolan puoleen, kun haluan kunnon värin kalpeille kasvoille.

Toisaalta saamani sävy on kahdesta uutuudesta vaaleampi, Sun-Kissed, joten turhautumiseni saattaa selittyä sillä. Ehkäpä tummempi Bronzer-sävy olisi enemmän meikäläisen juttu. Mutta arkikäytössä tämä on ollut ihan mahtava ja sävy sopii varmasti myös vaaleammille ihosävyille. Ja mattaisuudesta lisäpojoja, en nimittäin voi sietää hehkuaurinkopuutereita! Sun-Kissedin sävy on esimerkiksi Hoolaan verrattuna punertavampi, joten lopputuloksesta ei varmasti saa tunkkaista. Hintaa tällä on 28 e.

urban decay beached bronzer.jpg

One & Done Hybrid Complexion Perfector on tästä joukosta se tuote, joka on iskenyt muhun kaikista heikoiten. En ihan ymmärrä koko jutun juonta. Voiteen pitäisi ilmeisesti olla pohjustutuote, joka hoitaa ihoa, mutta samalla myös peittää niin, ettei meikkivoidetta välttämättä tarvita. Se pitäisi blurrata ihohuokosia ja saada iho näyttämään hehkuvammalta. Myös pitemmällä aikavälillä.

Itse en pitänyt tuotteen koostumuksesta. Se on liian paksua meikin alla (ja päivävoiteen päällä) käytettäväksi. Jos käytän ihon heleyttäjää, haluan sen olla mahdollisimman kevyttä, koska muuten muutaman muun meikkituotteet kasaaminen sen päälle saisi olon tuntumaan todella pakkeliselta. Mutta teikäläisellä tämä voi toimia hyvinkin. Hintaa tuotteella on 34 e.

urban decay one done.jpg

Myös supersuositut 24/7 Glide-On Eye Pencil -silmänrajauskynät saavat täydennystä kahdella sävyllä: Heartless ja tämä nudesävy Walk of Shame. Jos teikäläisellä ei vielä ole nudea silmänrajauskynää, hommaa se nyt. Mikään ei virkistä katsetta yhtä hyvin kuin punaisuutta peittävä beige.

Tämä Waterline-kynä voisi mielestäni olla kyllä inan pehmeämpi, jotta väriä saisi sisäluomelle kunnollisen kerroksen. Mutta oikein kelpoa kamaa ja erittäin pysyvää! Hinta on 19 e.

urban decay summer 2016 3.jpg

Ja tuo luomiväripaletti pääsee framille sunnuntaina! Pysy siis kuulolla 😉

bloglovin.jpg

Kommentit (10)
  1. Itse testasin tuota highlighteria paikallisessa kosmetiikkakaupassa ja kyllä huomasi taas kauppojen valotuksen vaikutuksen:| Kaupan valoissa highlighter näytti todella kivalta (vähän kun sun kuvassa) mutta kun pääsin päivänvaloon, ei kädessä näkynyt mitään. Kysyin jopa mun poikakaverilta, että näkeekö hän mitään kämmenellä. Ei nähnyt…

    Siksi itse petyin kovin tohon ja tilasinkin Benefitin Mary Loun, joka oikeasti näkyy myös päivänvalossa eikä tuotetta tarvitse laittaa kuin todella vähän. Olipa vielä kympin halvempikin kuin tuo UD:n highlighter.

    1. Joo ei tämä theBalmin Mary Loun vastainen voimakas hehkutuote olekaan. Mielestäni tuo afterglow on jotenkin hyvä sana kuvaamaan tuotetta. Lopputulos on siis tosi luonnollinen ja sopii arkimeikkiinkin, kun taas Mary Louta käytän itse vain iltameikissä voimakkuutensa takia 🙂

  2. Highlighter näyttää täydelliseltä, täytyy laittaa omalle ostoslistalle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *