Uudenlainen kulmakynä – L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal Paris

Blogini lukijana et varmaan ylläty kun sanon, että kulmakarvat ovat yksi meikkini (ja koko olemukseni) tärkeimmistä elementeistä. Oli kasvoilleni sitten arkinen, juhlava tai joku ihan kreisi meikki, on kantavana kulmakivenä aina huolitellut kulmakarvat.

loreal-brow-artist-xpert-3a.jpg

loreal-brow-artist-xpert-1.jpg

Olen testannut kaikenmoisia tuotteita aina voidemaisesta kulmaväristä tussimaiseen, mutta lempparini tulee varmaankin aina olemaan kulmakynät. Kynällä jälki on aina sellaista kuin haluan, tarkkaa ja hallittua. Haluan miimikoida omia kulmakarvojani tekemällä kulmieni sekaan pieniä karvamaisia viivoja ja terävällä kynällä se onnistuu helposti.

loreal-postaus3.jpg

loreal-postaus4.jpg

L’Oréal Paris on tuonut markkinoille uudenlaisen Brow Artist Xpert -kulmakynän. Se ei ole ihan mikä tahansa kulmakynä, sillä kärki on jännästi kapean kolmion muotoinen. Pitkulainen muoto tekee kulmien meikkaamisesta hämmästyttävän paljon nopeampaa, koska väriä tulee kerralla isommalle alueelle. Kaiken kukkuraksi kärki on kätevästi rullattava, joten teroitinta ei tähän hommaan tarvita.

Väriä irtoaa juuri sopivasti – ei liikaa eikä liian vähän, joten kynä sopii niin kokeneen meikkaajan kuin aloittelijankin käyttöön. Ja plussaa tietysti kynän toisessa päässä olevasta kulmakarvaharjasta. Sellaista tarvitsee aina.

loreal-brow-artist-xpert-2a.jpg

L’Oréal Paris Brow Artist Xpert -kulmakynissä on onneksi hyvä sävyvalikoia. On kylmään ja lämpimään taittavaa, tummaa ja vaaleaa. Kaikkiaan sävyjä on valittavissa viisi: 102 Cool Blond, 103 Warm Blond, 107 Cool Brunette, 108 Warm Brunette ja 109 Ebony. Omaksi sävykseni valikoitui kylmänruskea 107.

No miten tätä kynää sitten oikeaoppisesti oikein käytetään? Sen näet L’Oréal Parisin We Love Brows -sivuilta, jonne tein ohjeet kynällä tehtyihin luonnollisen huoliteltuihin kulmakarvoihin. Ohjeet löytyvät sekä kuvina että lyhyen videon muodossa 🙂

WE LOVE BROWS

 

Kommentit (4)
  1. Onko tämä jotenkin merkittävästi erilainen kuin anastacian brow definer kun on ”uudenlainen tuote”?

    1. Niin no tarkoitin että uudenlainen Lorealille 🙂 Mutta kyllä, aikalailla samanmuotoinen kärki on tuossa Anastasiassa!

  2. Myös Kikolla on tismalleen samanlainen tuote, joka on ollut oma lempparini jo kauan! Siis tismalleen sama kolmiomainen muoto rullatavalla terällä ja harjalla – onko lorealin kynän koostumus sama, se pitänee nyt selvittää. Kiva että näitä tulee muillekin, Kiko kuitenkin vähän hankalampi hankkia Suomesta käsin 🙂 

    1. Niinpä, sä sait sitten jotain tilalle kun Kiko loppuu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *