Uudet huulirasvasuosikit

NUDE

Hyvän huulirasvan löytäminen ei ole kyllä helppo homma. Itselläni ei toimi mikään, missä on entisestään huuliani kuivattavaa vaseliinia ja tuosta aiheesta olenkin kirjoittanut aikaisemmin.

Siksi omat huulirasvalempparini tulevat lähes poikkeuksetta luonnonkosmetiikan puolelta. Olen jo useaan otteeseen ylistänyt Jane Iredalen Lip Drinkiä, mutta nyt sillekin supersankarille on löytynyt kova haastaja. Joka muuten voittaa myös ne kuuluisat Hurraw-huulirasvat ihan kuusnolla.

Nämä söpöläiset ovat luonnonkosmetiikkamerkin Crazy Rumorsin huulirasvoja, jotka ovat näyttäneet kyllä kyntensä tässä talven edetessä. Sain voiteet jo jokin aikaa sitten, mutta ennen kylmiä ja kuivia talvi-ilmoja niille ei juuri ole ollut käyttöä.

Crazy Rumors on jenkkiläinen merkki, jonka tuotteita löytyy esimerkiksi Ruohonjuurista. Valikoima on valtaisa ja aika spessu: vaihtoehtoja löytyy chai-teestä purukumiin. Ainesosaluettelosta löytyy mm. shea-voita, jojoba- ja macadamia-öljyjä sekä E-vitamiinia. Paksuhko koostumus ei katoa huulilta heti levityksen jälkeen (kuten Hurraw:lla saattaa käydä) ja rohtuneet huulet hoituvat jo parilla käyttökerralla. Nämä ihanuudet pysyttelevät laukussani jatkossakin ja ajattelin kyllä suurentaa kokoelmaani ainakin Hot Cocoalla, nam! ;) Suosittelen testaamaan!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Idaee (Ei varmistettu)

Itse kokeilin kaiken hehkutuksen myötä Hurrawta, mutta en tykännyt! Minulla vielä myyjään mukaan kaikista kosteuttavin ja hoitavin versio, joka ei ole tarpeeksi hoitava omaan tarpeeseen kuitenkaan. Taidanpa palata takaisin ihan mehiläisvahaan, tuttu ja turvallinen:)

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Hurraw jää kauas taakse näiden kanssa! Tosi kosteuttavia ja tuoksuvalikoima on hulppea, kaikkia tuoksuja ei tosin myydä Suomessa :)

Sale (Ei varmistettu)

Mä oon kyllä tykästynyt hurraw:n rasvoihin! Koosmumus ja tuntu huulilla on niin silkkinen. :) Testasin tätäkin puikkoa kun ruohonjuuresta bongasin mutta koostumuksesta en tykännyt, oli jotenkin tönkkö. Täytyy ehkä antaa tälle vielä toinen mahdollisuus ilmojen kylmetessä.

nina70 (Ei varmistettu)

Oon muutamia vuosia käyttänyt näitä. Tilasin samalla iHerbistä, kun tilasin omat ja koirien vitskut. Tykkäsin kovasti ja nytkin on pari käytössä ja vuoroaan taitaa odottaa ainakin yksi :)

HairytalesLaura
Hairytales

Huulirasvat alkavat taas tulla kovin tarpeeseen. Pitääkin ottaa nämä viimein testiin, olin jo unohtanut näiden olemassaolon :). 

Miss (Ei varmistettu)

Musta nää ja Hurraw't on yhtä hyviä, Hurraweissa parempi koostumus mutta näissä ehkä jännempi tuoksukokoelma :) Mulla on ollu näistä Crazy Rumorseista toi Bubble Gum kesästä asti käytössä ja se alko aika nopeesti mennä sellaseks vähän rakeiseks mitä Hurraweille ei oo tapahtunu.

sara-nne (Ei varmistettu)

Mä taas tykkään hurraweista enemmän :D nää rumorsit on makeampia, vähän liiankin esanssia omaan makuun, joten hurraweiden raikkaus menee edelle. En oo kyllä testannu näiltä mitään raikkaampaa huulirasvaa, vaan just noita makeempia :)

EevaRG (Ei varmistettu) http://rabbitglow.blogspot.fi/

En huomaa itse juuri eroa kosteutuksessa Crazy Rumorsin ja Hurrawin välillä, mutta Crazy Rumorsilla on ainakin kivemman suurempi valikoima eri makuja ja tuoksuja. :)

Susann
Eleganssi

Kiitos vinkistä! Täytyypä kipittää Ruohonjuureen pikimmiten.

Kun huulet ovat pakkasilla niin kuivat, ettei pysty edes hymyilemään, turvaudun ensihoitona oikein tahmaiseen huulikiiltoon. Se pysyy huulilla rasvaa pidempään ja vaikuttaa suojaavan paremmin vaikka söisi, kulkisi vesisateessa tai mitä nyt ikinä. Kuulostaa liioittelulta, mutta yleensä huulikiillekuuri on parantanut kammottavassa kunnossa olevat huuleni vuorokaudessa täysin! Kun pahin on ohi, voi taas palata rasvoihin.

Kommentoi