Uusi hiustrendi: money piece

Trendivaroitus! Sen jälkeen, kun näin tämän värjäyksen Kylie Jennerillä viime kuussa, tiesin, että tästä tulee vielä iso hitti. Nyt värjäystä on näkynyt myös Evelinalla ja monilla muilla somevaikuttajilla ja ennustankin tästä tämän kesän it-tukkaa.

Kyseisen money piece -värjäyksen ideana on vaalentaa hiuksista vain pienet kasvoja kehystävät osiot. Tarkoituksena ei ole vaalentaa etummaisia osioita vitivalkoisiksi, jos muu hius on vaikka tummaa blondia, vaan sävyn pitää olla vain kaksi tai kolme astetta muuta hiusta vaaleampi.

money piece

Väitetään, että nimi money piece tulee siitä, että värjäys on niin nopeaa ja vaivatonta tehdä, että sen voi melkeinpä maksaa kampaajalle kolikoilla. Eli täten suomennan money piece -värjäyksen pikkurahaksi! 😀

Kuvat Instagram: @kyliejenner, @beyonce, @maggiemh @evelinavirallinen.

kauneus hiukset trendit
Kommentit (2)
  1. Nimi voisi viitata myös siihen, että kasvoja kehystävillä raidoilla on ulkonäön freesauksen kannalta suurin vaikutus, ts. kahdella raidalla kasvojen ympärillä saa rahoilleen enemmän vastinetta kuin vaikkapa kahdella pään takana olevalla raidalla, jotka ei suuremmin näy. Leffoissa, trailereissa ja vaikkapa mainosvideoissa on myös ”money shot, se tarkoin harkittu wow-kohtaus, jolla on suurin vaikutus ja joka saa ihmiset lippuluukuille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *