Uusi supertehokas huulivoide - eos Smooth Stick

NUDE

Jos jossain olen kranttu, niin huulirasvojen valinnassa. Huulivoiteen koostumuksen ja ainesosalistan pitää olla juuri oikea ja voiteen pitää tehdä ihan kunnollinen hoitava vaikutus omiin helposti rohtuviin ja kuiviin huuliini. Lisäksi oman huulivoiteeni pitää aina olla vaseliiniton ja tässä asiassahan olemme ikuisesti siskoni kanssa eri mieltä (Irenen tekemä juttu aiheesta).

En tiedä miksi olen tähän asti ollut siinä käsityksessä, että kaikissa eosin huulivoiteissa käytetään juurikin tätä vaseliinia ja siksi en ole näistä Jenkkien myydyimmästä huulituotteista koskaan ihan älyttömästi innostunutkaan. Kuitenkin nyt, kun asiaa vähän tutkailin huomasin, ettei ainakaan merkin Organic-linjassa käytetä vaseliinia, tietenkään.

Kuitenkin tästä harhaluulosta johtuen aloin testata uutta puikkomuodossa olevaa eos Smooth Stickiä aika kriittisin silmin (ja huulin). Odotin hetken päästä vaseliinin takia tuntuvaa kuivuutta, jota ei tietenkään tullut. Sen sijaan huulet tuntuivat todella nopeastikin kosteutetuilta ja voide tuntui myös suojaavan huulten ihoa pitkäänkin esimerkiksi ulkona. Olen ensi hetkestä lähtien pitänyt tätä mukanani laukussa ja käyttänyt tätä aina ennen juhlameikin tekoa. Ja välillä haistellut tämän Strawberry Sorbetin ihan järkyttävän huumaavaa tuoksua, ah! :D

eos Smooth Stickejä saa tällä hetkellä kolmessa eri maussa: Pomegranate Raspberry, Strawberry Sorbet ja Sweet Mint. Jokaisesta löytyy mm. sheavoita, jojobaa ja E-vitamiinia. Yksi puikko maksaa noin 3,50 e ja niitä on saatavana mm. Prismoissa ja Citymarketeissa. Tämä uutuusvoide siis kiilasi suoraan entisen lempparini, Crazy Rumorsin ekohuulirasvojen viereen ellei jopa ohi. Mahtava tuote!

Kommentit

Alpo (Ei varmistettu)

Moikka! Oletko kokeillut Nuxen reve de miel-huulivoidetta..? Itselläni on menossa jo toinen purkki kyseistä voidetta ja se on ehdoton lempparini! Huuleni eivät ole rohtuneet lainkaan, kun olen käyttänyt tuota voidetta. Aiemmin huuleni halkeilivat säännöllisesti.

Erika Naakka
NUDE

UUh noi tuo vaikuttaa kyllä ihan superhyvältä! Näytti inci-listakin aika houkuttelevalta eli testiin menee heti kun törmään tähän :)

Alpo (Ei varmistettu)

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Hamstrasin juuri kaappiin valmiiksi uuden purkin, ettei vaan pääse loppumaan ;) itse löysin tuotteen youtubessa ja se on ollut varsinainen pelastaja! Sokoksella ja stockkalla myydään, mutta edullisemmin saat feeluniquesta, kympin pintaan on hinta siellä. :)

Ttaru (Ei varmistettu)

Oi oi, tämä pitää heti hankkia! Olen ihan huulirasva-addikti, lisään sitä heti kun se huulilta kuivuu. Pari vuotta ollut käytössä Bepanthen, mutta tuo Strawberry sorbet kuulostaa kyllä paljon houkuttelevammalta. :)

Erika Naakka
NUDE

Mullakaan ei Bepanthen ihan hirveän tehokkaasti toimi, joten siksi etsiskelen aina muita hyviä huulirasvoja :)

Ttaru (Ei varmistettu)

Siis kääk! En ole löytänyt näitä mistään! Olen käynyt Stockalla (Helsinki) ja kahdessa Prismassa (Sello ja Olari). En ole löytänyt nettikauppaakaan, josta näitä voisi tilata. Tästä tuli nyt pakkomielle, joten jos jollakin on antaa vinkkiä mistä näitä voisi vaikka netistä tilata, otan ilomielin vinkit vastaan!

Erika Naakka
NUDE

Mistään nettikaupasta tätä ei tunnu ainakaan vielä löytyvän :/ Mutta Olarin Prismassa pitäis olla! :D https://www.foodie.fi/entry/eos-4g-sweet-mint-huulivoide/832992015485 ja väittää että Olarissa hyllyssä: Hylly: Hygienia / Lk perushuulivoiteet

Ttaru (Ei varmistettu)

Voi vide! Sen verran tarkkaan kyllä juuri eilen illalla syynäsin Olarin Prisman hyllyt, että väittäisin huomanneeni tämän, jos sitä olisi siellä ollut. :) Ehkä täytyy nyt toistaiseksi tyytyä siihen Bepantheniin vaan ja pitää silmät auki kaupoissa. :)

Erika Naakka
NUDE

No voih! Toivottavasti jossain vaiheessa löydät :)

Piiak (Ei varmistettu)

Hei,Sellon Cittarista löytyy kyseistä huulirasvaa

Ainoh (Ei varmistettu)

Mikähän voisi niissä eos:n normaaleissa pallon muotoisissa huulirasvoissa olla jokin kovastikin allergisoiva ainesosa? Itse sain järkyttävät allergiaihottumat huuliin eos:n turkoosi-valkoraidallisesta huulirasvasta (tämä: https://evolutionofsmooth.com/lip-balm/visibly-soft/visibly-soft-lip-bal...) ja olen moneltakin eri taholta kuullut, että eos on aiheuttanut allergiaoireita. Muista huulirasvoista tai -tuotteista en ole ikinä saanut minkäänlaisia oireita ja muutenkaan en ole esimerkiksi millekään ruoka-aineelle allerginen. Olen nyt jo hetken aikaa tätä pohtinut ja kun itse en inci-listoista juurikaan ymmärrä, niin ajattelin kysäistä :)

Erika Naakka
NUDE

No ainakin nyt äkkiseltään huomasin, että siinä on Limonenea, joka on yksi eniten allergisoivista aineista. Täältä löytyy lisätietoa: http://www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/kosmetiikan_puheenaiheita/allergiat_ja_kosmetiikka/

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Olen tykännyt perinteisistä EOS huulirasvoista, joten varmasti tämäkin kelpaa! Ja tämän pakkaus on vielä kätevämpi!

Kommentoi