Uusi tapa levittää itseruskettava

Kevät ja itseruskettavat – pettämätön yhdistelmä. Tai no.. meikäläisen kohdalla itseruskettava on kyllä yhdistettynä kaikkiin muihinkin vuodenaikoihin. Mutta näin keväisin niin monet merkit lanseeraavat niin paljon uusia itseruskettavia ja niihin liittyviä tuotteita, että koko hommasta innostuu ihan uudelleen! Tämän postauksen tähtinä toimivatkin KICKSin uudet hauskat välineet itseruskettavien levittämiseen, jotka sain hetki sitten testiin.

kicks bronzer brush.jpg

kicks bronzer brush 2.jpg

KICKSin uudet tuotteet soveltuvat itseruskettavan levitykseen kasvoille ja vartalolle. Molemmat on valmistettu synteettisestä karvasta, joka on pakattu harjoihin ihan supertiheästi! Ja molemmat tuntuvat aivan jumalaisen pehmeiltä, eikä nämä varmasti pysty ärsyttämään herkempääkään ihoa.

KICKS Self Tan Applicator Face (17,90 e) näyttää aivan tavalliselta meikkivoideharjalta ja itseasiassa hommaan varmasti kävisi sellainenkin. Mutta siis tää on niin ihana! Itseruskettavan levitys kasvoille on aina vähän ärsyttävää, koska sitä ei oikein voi tehdä levityskintaalla, vaan homma pitää hoitaa sormin ja sen jälkeen pestä kädet ihan superhyvin. Ja onhan tämä muutenkin ihanamman tuntuista ja voide tulee kyllä levitettyä tarkemmin, kun välineet on kunnossa. Harja on niin tiheä, ettei tuotetta pääse imeytymään sen sisään, vaan kaikki levittyy iholle tasaisesti. Myös hiusraja ja korvat tulee hoidettua tämän ihanan siveltimen kanssa. Tämä on ollut jo hetken aikaa käytössäni ja tulee varmasti jäämään osaksi rutiineja.

kicks bronzer brush 3.jpg

KICKS Self Tan Applicator Body on nimensä mukaisesti tarkoitettu iiärrän levittämiseen vartalolle ja tällaista en olekaan muilla merkeillä nähnyt! Harja on suurempi kuin kasvoille tarkoitettu ja tiheä kuin mikä. Itse tosin toivoisin, että harja olisi vieläkin isompi, oikein sellainen jättijumbo, että se kävisi paremmin meikäläisen kouraan.

Mutta hauska tämä on silti! Tällä voi levittää vartalolle niin voiteet kuin vaahdotkin. Olen niin tottunut käyttämään rusketuskinnasta, että tämän harjan käyttäminen ja sopivan paineen löytäminen vaati hieman harjoittelua. Hintaa tällä vartaloharjalla on 19,90 e. Löydät molemmat harjat nyt KICKSeistä ja kicks.fi-verkkokaupasta.

Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (2)
  1. No olen kyllä ihmetellytkin, että miksi kukaan ei tee varrellista levitintä näille tuotteille, kun en minä ainakaan saa levitettyä vartalovoiteita saati sitten iiärriä siististi esim. lapojen väliin tai muualle keskelle selkää! Luulisi, että kysyntää olisi laajemmaltikin ihan vanhuksista kaikella tavoin liikerajoitteisille. Voiteitakin kun on lääkevoiteista lähtien eikä niidenkään levittäminen ole helppoa. Ja minä sentään olen terve ihminen, jolla on yliliikkuvat olkapäät, enkä suoriudu levitystehtävistä ilman varsivirityksiä!

    1. No niinpä! Mut tää varrellinen on vähän kyllä pieni itsarin levitykseen selkään (kokeiltu on), eli vielä olis kysyntää yhdelle lisätuotteelle 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *