V10 Plus – tehokasta ihonhoitoa Japanista

Kaupallinen yhteistyö: V10 Plus

Ihonhoidon uusimmat tuulet puhaltavat aina jostain Aasiasta, missä kosmetiikkateknologia on viritetty aivan huippuunsa. Japanilaista laatukosmetiikkaa valmistaa Akiko Yokotan perustama V10 Plus, joka on ollut myynnissä Suomen apteekeissa jo viiden vuoden ajan. Ja nyt minäkin pääsin tämän yhteistyön myötä tutustumaan näihin paljon puhuttuihin ihonhoitotuotteisiin.

V10 Plus -ihonhoitosarjan aatteena on tehdä huipputuotteita ilman ylimääräisiä ainesosia mahdollisimman puhtaista raaka-aineista. Miksi laittaa tuotteeseen ylimääräisiä hajusteita tai väriaineita, kun ne ovat useimmiten niitä, jotka aiheuttavat iholla allergisia reaktiota? Lisäksi tuotteissa ei ole käytetty parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

v_10_plus_1.jpg

Raaka-aineina on käytetty mitä mielenkiintoisempia luonnon ainesosia. Esimerkiksi Pycnogenol-seerumin pycnogenol on erään rannikkomännyn kaarnauutetta, jonka antioksidanttinen ominaisuus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla! Toisessa seerumissa oleva lakritsinjuuriuute on tulehdusta lievittävä ja se on ollut yksi itämaisen lääketieteen kulmakiviä ja Bio Cell -seerumin neempuunlehtiuute on antibakteerinen.

V10 Plussan tunnetuimpia tuotteita ovatkin nuo värikkäissä pipettipulloissa olevat seerumit. Ne valitaan jokaisen iholle sopivaksi ja omasi voit käydä valitsemassa merkin seerumitestissä.

Seerumeita on yhteensä kymmenen, joista jokaisessa on eri vaikuttava aine korkeana pitoisuutena ja joista jokainen on suunniteltu vastaamaan yhteen yleiseen iho-ongelmaan. Esimerkiksi kuivuuden, epäpuhtauksien ja maksaläiskien hoitoon on olemassa oma seeruminsa. Seerumin muu pohja on tehty vain tukemaan vaikuttavan aineen imeytymistä ja sen kyllä huomaa käytössäkin. Seerumi katoaa ihoon ihan muutamissa sekunneissa!

v_10_plus_2.jpg

Seerumeista valitaan käyttöön 1-3 kerralla ja niitä sekoitetaan toisiinsa tarpeen mukaan. Ja yhdellä kertaa koko kasvoille riittää vain noin 3 tippaa. Sain seerumitestin perusteella käyttööni Aminohappo-, A-vitamiini- ja C-vitamiiniseerumit.

Olen käyttänyt aamuisin aminohappo-C-vitamiinisekoitusta ja iltaisin aminohappo-A-vitamiiniyhdistelmää. Heleyttä antava aminohapposeerumi sisältää kollageenia ja 10 eri aminohappoa, jotka tukevat ihon toimintaa. Iho näyttää samantien kuulaammalta. C-vitamiiniseerumi taas puhdistaa ihoa ja sen luvataan supistavan ihohuokosia, ehkäisevän finnien muodostumista sekä vähentävän talineritystä. A-vitamiinishotti taas uudistaa ihoa yön aikana ja tehostaa sen aineenvaihduntaa (postaus: A-vitamiinin vaikutukset ihonhoidossa). Lisäksi se lupaa vaalentaa tummaa silmänympärysihoa.

v_10_plus_tuotteet1.jpg

Valitut seerumit ovatkin osoittautuneet omalle iholleni aivan täydellisiksi. Ihoni on talvisin samea ja kuiva ja syyskiireiden aiheuttama stressi on vetänyt ihon puhtaudenkin ihan pohjalukemiin. Ja ne silmänaluset pikimustiksi. Ihonhuokoset ovat laajentuneet ja leukaan pukkaa epäpuhtauksia tuon tuosta.

V10 Plus -tuotteiden käytön aikana iho on alkanut tuntua kosteutetummalta ja pehmeämmältä, enkä enää tarvitse iholleni kahta eri ihoöljyä ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi olen alkanut olla varovaisen toiveikas tummien silmänalusieni häivyttymisen kanssa. Tuo A-vitamiiniseerumi taitaa tosiaan tepsiä niihin!

v_10_plus_1a.jpg

Seitsemän muuta seerumia ovat kosteuttava Hyaluronihapposeerumi, Ceramide-seerumi, joka auttaa ihon kovaankin kuivuuteen, Bio Cell -seerumi, joka rentouttaa, heleyttää ja tasoittaa ryppyjä, Kollageeniseerumi parantaa tietysti ihon kimmoisuutta, rauhoittava Lakristiseerumi, joka sopii tulehtuneelle akneiholle, antioksidanttirikas Pycnogenol-seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille ja se mm. ennaltaehkäisee aurinkovaurioita sekä Placenta-seerumi, joka häivyttää maksaläiskiä. Voit käydä lukemassa seerumeista lisää täältä.

v_10_plus_tuotteet.jpg

Sain testiini myös merkin Keramidi Kasvojen Puhdistusgeelin. Se on äärittömän hellävarainen ja se sopii näin myös esimerkiksi atooppiselle iholle jokapäiväiseen puhdistukseen. Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli palauttaa ihon normaalin pH-arvon, jolloin hoitotuotteet imeytyvät siihen paremmin.

En osannut odottaa, että olisin saanut kestävän meikkipohjani ja ripsarini pois pelkällä puhdistusgeelillä, mutta kyllä ne vain sutjakasti lähtivät! Geelillä lähtee siis vesiliukoinen meikki ja olen käyttänyt tätä kasvojen puhdistukseen myös aamuisin.

v_10_plus_3a.jpg

Lisäksi olen testannut V10 Plus Deep Moist -kosteusgeeliä, joka on yllättänyt minut tosi positiivisesti. En olisi uskonut, että kevyt geelimäinen voide onnistuisi pitämään ihoni kosteutettuna näin talvikuukausina, mutta toisin kävi.

V10 Plus Deep Moist Gel sisältää neljää eri hyaluronihappomuotoa (hyaluronic acid, sodium acetylated hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid ja hydroxypropyltrimonium hyauronate), jotka muodostavat iholle suojaavan kerroksen ja imeytyvät tehokkaasti kosteuttamaan ihoa. Geelissä on siniagaavea, jonka sisältämä saponiini aktivoi iän myötä hidastuvaa ihon omaa hyaluronihappotuotantoa sekä antioksidanttirikasta japaninruusua, kosteuttavaa japanilaista Yuzu-sitruunaa ja aloe veraa. Tällä kombolla iho ei ole alkanut kiristellä päivän mittaan ja kosteus on kuin ihmeen kaupalla pysynyt iholla.

v_10_plus_3.jpg

Toinen hyvin mielenkiintoinen tuote V10 Plussalta on merkin Water Based Peeling eli Vesipohjainen kuorintageeli kasvoille. Se on kirkas rakeeton geeli, jonka tehoaineet reagoivat ihon proteiinien kanssa. Hetken pyörittelyn jälkeen kasvoille alkaa ilmaantua pieniä rakeita, joiden V10 Plus kertoo olevan kuollutta ihoa!

Kuorintana se on erittäin hellävarainen, mutta tehokas ja se sopii kaikille ihotyypeille. Sen sisältämät riisinkuori- ja merileväuutteet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Käytön jälkeen se tuntuukin niin pehmeältä ja jotenkin ekstrapuhtaalta, että uusi kuorinta tekisi mieli tehdä heti seuraavana päivänä!

v_10_plus_4.jpg

v_10_plus_4a.jpg

V10 Plus -tuotteiden tarkoitus ei välttämättä ole korvata kaikkea jo käyttämääsi kosmetiikkaa, vaan tuoda rutiineihisi ja ihollesi vain lisää tehoaineita. Mutta toinen sarjan perustaja Akiko Yokotan ideologioista kyllä on ihonhoitotuotteiden karsiminen minimiin.

Olen itsekin ollut aina sitä mieltä, että meikki pitäisi pystyä puhdistamaan yhdellä tuotteella, jonka jälkeen ei tarvitsisi levittää iholle kuin seerumi ja kosteusvoide. Tällaiseen minimaaliseen ihonhoitorutiiniin on V10 Plus -sarjan avulla myös mahdollista päästä, koska geeli poistaa tehokkaasti kaiken meikin ja seerumit ja geeli onnistuvat kosteuttamaan kuivankin ihon.

v_10_plus_2a.jpg

Kuten tekstistä jo varmasti huomasitte, olen todella tykännyt sarjan tuotteista ihan for real ja omiksi suosikeiksini ovat nousemassa A-vitamiiniseerumi sekä puhdistusgeeli. Jos sarjan tuotteet kiinnostavat, suosittelen ehdottomasti testaamaan ainakin yhtä seerumia.

V10 Plus -ihonhoitosarjaa myydään 150 myyntipisteessä. Esimerkiksi kaikissa Yliopiston apteekeissa kautta maan. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Lisäksi tuotteita myy merkin verkkokauppa, josta muuten saat -20% alennuksen koodilla NUDE. Alekoodi on voimassa 19.12. asti.

Oletteko te testanneet V10 Plussan tuotteita ja mikä on suosikkinne? 🙂

kauneus iho testit meikki
Kommentit (7)
 1. Aloin tutkia V10-tuotteiden incejä muista syistä aivan muista syistä ja ajauduin sivulle, jossa oli testattu tuota vesikuorintaa. Vesikuorinta-aineessa on incissä kalvonmuodostaja. Se se niitä rakeita muodostaa, ei irronnut iho. Kyseessä on siis elokuvistakin tuttu ilmiö nimeltä erikoistehoste- Tässä tapauksessa tehosteella saadaan aikaan efekti, jossa iho muka kuoriutuu rakeina. No ei kuoriudu, itse kuorinta-aine vaan paakkuntuu. Kiva että on tuommoisia kemiannörttejä tutkimassa asiaa, itse kun en aina ymmärrä edes tutkia tuommoisia asioita 😀

  1. Heavyjuuseri
   28.11.2016, 16:24

   No osaatko selittää miksi tätä efektiä ei tapahdu jos yrität käyttää kuorintaa kahden kumihanskan välissä? Ja miksi iho on käytön jälkeä heleä ja sileä, jos kyseessä on pelkkä erikoistehoste? Eli suosittelen ensin testaamaan tuotetta, ennen kuin alkaa kritisoimaan sen toimivuutta 😉

   1. En, osaatko sinä?

    En sanonut, että tuote ei toimi. Sanoin, että siinä on erikoistehoste, joka saa näyttämään siltä, että iho kuoriutuu rakeina. Älä laita sanoja toisten suuhun.

  2. Nina Forssell/ Ihola Oy/ V10 Plus
   29.11.2016, 13:21

   Hei annepa, olisi kiva jos kertoisit miltä sivulta sait tuon ajatuksen erikoistehosteesta, voisin tutkia asiaa! Tällainen erikoistehosteen käyttö olisi täysin V10 Plussan ideologiaa vastaan, koska emme lisää tuotteisiimme mitään turhaa tehoaineiden lisäksi. Olen itse koulutukseltani proviisori, ja toimin sarjan tuotteiden tuotekehityksessä valmistajan kanssa. Perehdyn jokaiseen tuotteeseen erittäin kriittisesti ennen lanseeraamista Suomeen. Lisäksi minulla on lukuisia asiantuntijoita tiimissäni, mm EUn kosmetiikkalautakunnassa istuva suomalainen sarjan tuoteturvallisuudesta ja rekisteröinnistä vastaava ihminen. Olen hänen kanssaan neuvotellut jo vuosia sitten kuorintageelimme mekanismista koska se on herättänyt niin paljon keskustelua Suomessa.

   V10 Plus kuorintageelin kuoriva aineosa syntyy vasta käytössä, koska tämän aineosan syntymiseen vaikuttaa nimenomaan ihon ominaispiirteet. Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa jolloin muodostuu tuo ihoa kuoriva ainesosa. Muodostunut aine poistaa tehokkaasti nimenomaan kuolleen solukon ihon pinnalta, eikä siis kuori ihoa turhaan. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu/näkyy hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Ne vaaleat tai joillakin harmaat hiutaleet/rakeet ovat siis todella ihoa itseään, ja nimenomaan kuollutta sellaista. Toki seassa on myös (edelleen kirkasta) kuorintageeliä, eihän se mihinkään katoa, paitsi että osa imeytyy ihoon. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.

   Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin aiheesta, kiitos mielenkiinnosta!

   Nina Forssell
   Ihola Oy/ V10 Plus
   (Maahantuoja Suomi, Viro, USA)

 2. Samaa olin kirjoittamassa.. eli noissa rakeettomissa kuorinnoissa joita on monella eri merkillä, se möhnä ei ole pelkkää ihoa. Ainesosat reagoivat iholla ja muuttuvat rakeiseksi massaksi. Tämä tehostaa kokemusta puhdistavasta vaikutuksesta, eli on sinänsä vain kosmeettinen ja elämyksellinen efekti. Tuote voi tottakai toimia hyvin, mutta siitä massasta vain millin pieni osa on ihoa. 🙂

  1. NIna Forssell/ Ihola Oy/ V10 Plus
   29.11.2016, 13:37

   Hei annemaikki,

   Kaikki vaaleina tai harmaina hiutaleina näkyvä on kuollutta ihoa. Joillakin sitä tulee enemmän, joillakin vähemmän, riippuen luonnollisesti ihotyypistä ja kuinka usein sitä kuorii. Kuorintageelistä osa imeytyy ihoon. Ainesosat eivät ole tuotteessa minkään elämyksen takia vaan siitä syystä että poistavat iholta kuolleen ihosolukon. Tärkeää ei ole ”möhnä” joka huuhdellaan pois, vaan se miltä iho tuntuu ja näyttää toimenpiteen jälkeen. Pyrkimyksenä on juurikin poistaa vain kuollut ihosolukko, eikä tervettä ihoa.

   Nina Forssell
   Ihola Oy/ V10 Plus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *