Valkoisemmat hampaat iWhite-hammastahnalla ja -suuvedellä

Yhteistyössä iWhite.

Kerroinkin teille viime vuoden puolella käyneeni hampaidenvalkaisussa Munkkiniemen Hammaslääkäreillä (postaus). Olen ollut supertyytyväinen uuteen valkoisempaan hammaskalustooni, mutta asia, mikä minua on nyt alkanut mietityttää, on valkaisutuloksen tehokas ylläpitäminen ja millaisilla tuotteilla se parhaiten onnistuisi.

Onneksi pääsin yhteistyössä iWhite:n kanssa testaamaan heidän kahta tuoteuutuuttaan: valkaisevaa hammastahnaa ja valkaisevaa suuvettä, jotka sopivat täydellisesti tämänhetkisiin tarpeisiini. Lähdinkin testaamaan, saanko näillä valkaisutuloksen pysymään moitteettomana pidempään.

Jotkut teistä ovatkin saattaneet törmätä iWhiten Instant valkaisumuotteihin, joita on viime aikoina hehkutettu monissa blogeissa. iWhiten uutuudet jatkavat samaa linjaa, mutta ovat valkaisumuotteja edullisempi vaihtoehto hampaistaan huolta pitäville.

Sekä valkaisumuoteista että näistä iWhiten uutuuksista löytyy PAP-ainesosaa, joka poistaa tehokkaasti värjäymiä. Lisäksi hammastahnassa on mikrokiteitä, jotka kiillettä vahingoittamatta poistavat värjäymiä hampaiden pinnalta. Lisäksi tahnan polyfosfaatti suojaa hampaita estämällä bakteerien kasvun ja täten plakin muodostumisen. Hammastahnassa on tietysti myös fluoria, joka – kuten kaikki varmasti tietävät – ehkäisee reikien muodostumista.

Suuvedessä oleva heksametafosfaatti poistaa plakkia ja estää uuden muodostumista. Myöskin fluoria sisältävä suuvesi on sävyltään jännän sinertävää ja sen purskuttelu saa hampaat heti näyttämään heti valkoisemmilta. Olenkin aamuisin tykännyt tehdä purskuttelun ihan viimeisenä ennen ovesta ulos astumista. Valkoisemmilta näyttävät hampaat kun saavat itsetunnon kummasti kohoamaan pilviin. Ja hymyilemään enemmän 😉

iWhite valkaisevan hammastahnan suositushinta on n. 8,30 e ja suuveden n. 14,50 e.  Hinnat ja valikoimat vaihtelevat apteekeittain.  Lisätietoja tuotteista www.iwhiteinstant.fi.

Kommentit (2)
  1. hyvä tietää että valkaisevaa suuvettä saa Suomestakin! Viimeksi jouduin Lontoosta hakemaan tavallista Listerineä tms joka valkaisi kun ei myyty Suomessa, mutta nyt tiedän

    1. No hyvä homma!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *