Veet Sensitive Precision Beauty Styler – hellävaraiseen muotoiluun herkille ihoalueille

Kaupallinen yhteistyö: Veet

Niin kuin olette ehkä huomanneet, panostan kulmiini ja olen innoissani aina, kun markkinoille tulee uusi apuväline niiden siistimeen. Siksi olin aika tohkeissani kun ensimmäisen kerran pääsin kokeilemaan tätä Veet Sensitive Precision Beauty Styler -monitoimituotetta yhteistyön merkeissä.

Kuten mainitsin, tämä söpö vempele on oikea monitoimilaite. Se lisäksi, että sen monet ominaisuudet sopivat kulmakarvojen ja muiden kasvojen karvojen ajoon, siinä on oma ajopäänsä myös vartalon sheivaukseen. Kesäkin on jo täällä ja on aika pistää kroppa biitsikuntoon, joten eiköhän tutustuta tarkemmin tähän kesän pelastajaan.

veet beauty styler 1.jpg

Veet Sensitive Precision Beauty Styler on tarkoitettu erityisesti herkimmille ihoalueille. Siinä on kaksi erilaista vaihtopäätä: kaksipuolinen terä kulmakarvoille ja kasvoille sekä leveämpi 2 cm:n terä bikinirajalle ja kainaloille.

Molempiin vaihtopäihin on omat kammat, joilla karvoista saa trimmattua juuri oikean pituista. Lisäksi Beauty Stylerin mukana tulee puhdistusharja, paristo, säilytyspussi ja suojus kaksipuoliselle vaihtopäälle.

veet beauty styler 5.jpg

veet beauty styler 6.jpg

Itse olen tykännyt erityisesti kulmien trimmaamisesta Beauty Stylerilla. Kaksipuolinen terä poistaa nopeasti kaikki hajakarvat ja on pelastanut mut monena aamuna, sillä hajakarvojen poistaminen tällä on pinsettien käyttöä paljon nopeampaa.

Ja kun käyn kulmat läpi kamman kanssa, saan kulmista todella siistit. Kamman kanssa karvoista saa joko 2 mm tai 4 mm pituisia. Enää ei tarvitse taiteilla kynsisaksien kanssa! 😉

Tältä videolta näät, miten kulmien muotoilu onnistuu Beauty Stylerilla:

Leveämmällä terällä onnistuu bikinirajan ja kainaloiden ajelu. Ajopään kampa on säädeltävissä neljään eri pituuteen (2 mm, 5 mm, 8 mm, 11 mm) ja ilman kampaa sheivaus onnistuu 0,5 mm pituuteen. Beauty Styler on tässä hommassa todella kätevä ja niiden, jotka taistelevat sisäänkasvaneiden ihokarvojen kanssa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä.

veet beauty styler 3.jpg

veet beauty styler 4.jpg

Parasta Beauty Stylerissa on sen hellävaraisuus ja helppous ja se, että jokainen osaa varmasti käyttää tätä! Lisäpojoja antaa tietysti myös se, että laite on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Pieni ja kevyt Beauty Styler kulkee mukana vaikka laukussa mökkireissulle tai pidemmälle kesälomamatkalle. Kas näin!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler maksaa noin 29 euroa ja on ostettavissa (ja nyt alennuksessa) esimerkiksi Tokmanneilta.

veet beauty styler 7.jpg

veet beauty styler 8.jpg

Instagram-arvonta!

Lisäksi käynnistän ihan näillä näppäimillä arvonnan Instagramissani (@erikanaakka). Palkinnoksi voittajalle lähtee 57,80 euron arvosta Veetin tuotteita ja 130 euron arvoinen lahjakortti kasvohoitoon! Tuotepaketti sisältää Veet Sensitive Precision Beauty Stylerin, Veet Essential Inspirations Hair Removal Cream with Grape Seed Oilin, Veet Wax Strips Easy-Gelwax Technologyn ja Veet Face Precision Wax Strips Easy-Gelwax Technologyn. Käy siis osallistumassa, aikaa on sunnuntaihin klo 14 asti 🙂 Nähdään siis Instan puolella!

Kommentit (5)
  1. Mahtava yhteistyö, en ollut kuullutkaan tällaisesta ennen! Good bye ankea alapääsheivailu, tervetuloa helppous!

  2. Hei, oletko testannut shavereita? Minulla olisi hakusessa terä kainaloiden ajoon, mutta en haluaisi summassa ostaa.
    Mari

    1. Ai Veetin? No nehän on ihan uskomattoman hyviä kaikki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *