Venus ProSkin

Mukavan postimiehen tuoma paketti oli taas yksi merkki siitä, että kesä on tulossa. Sain nimittäin Venus ProSkin -sarjan tuotteita kokeiltavakseni! Kesä tulee tosi nopsaa ja pian onkin aika kaivaa ne farkkushortsit käyttöön sieltä kesävaatelaatikosta ja samalla olis tietty myös hyvä, että ne sääret olisivat katseenkestävät.

”Oikeanlainen liikunta ja ihosta huolehtiminen ovat parhaat kauneusvinkit kauniiden säärien saavuttamiseksi”, sanoo Tracy Anderson, Venus ProSkin -sarjan uuden mainoskasvon Jennifer Lopezin personal trainer. En voisi olla enempää samaa mieltä. Olen ollut monta kertaa aikeissa aloittaa kunnon pohje- ja reisitreenin ja nyt, kun sain Venus-tuotteiden mukana myös joogamaton ja treeniohjeet, on ehkä korkea aika aloittaa se täydellisten kesäsäärien tavoittelu. Siis polvennostoja ja haarahyppyjä tekemään!Tietoa ProSkin -sarjan tuotteista:

Venus ProSkin sarjaan kuuluu ProSkin Sensitive– ja ProSkin MoistureRich -höylät sekä Satin Care Pure & Delicate -ihokarvanajogeeli.
ProSkin Sensitive -höylässä on viisi ajoterää ja suojaava nauha, joka vähentää ärsytyksen tunnetta ajon aikana.

ProSkin MoistureRich -höylässä on kolme terää ja MoistureRich-geeliraidat, jotka kastuessaan  vapauttavat avokadosta, oliiveista ja kokumhedelmästä uutettuja kasviöljyjä. Geeliraidat suojaavat ihoa ajon aikana ja takaavat, että terä liukuu ihon pinnalla esteettömästi.

Dermatologisesti testattu Satin Care Pure & Delicate -ihokarvanajogeeli on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Sen hajusteeton ja väriaineeton koostumus vähentää ihoärsytyksen riskiä.


Uudet dermatologisesti testatut Venus ProSkin -höylät on kehitetty erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Nöiden käyttäminen on mun mittapuulla ihan luksusta. Mun edelliset höylät on nimittäin ollut hiukan eri luokkaa! 😀 Ihastuin etenkin tohon MoistureRich-höylään, jonka muhkeista ”tyynyistä” irtoaa kasviöljyistä koostuvaa geeliä, joka helpottaa ajoa ja jättää ihon ihanan sileäksi. Molempien höylien mukana tulee myös sairaan kätevät telineet, joilla ne saa kiinni vaikka kylppärin seinään. Jos ihosi on herkkä sheivaamiselle, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä tuotteita. Nämä vakuuttivat ainakin mut ja Venus sai musta kyllä pitkäaikaisen asiakkaan! 😉
ProSkin -sarjan hinnat:

ProSkin Sensitive -pakkaukseen kuuluu höylä yhdellä vaihtoterällä ja suihkukotelo. Höylän
hinta on noin 17,90 euroa.

ProSkin MoistureRich -pakkaukseen kuuluu höylä yhdellä vaihtoterällä ja suihkukotelo.
Höylän hinta on noin 17,90 euroa.

Kolme terää sisältävän vaihtoteräpaketin hinta on noin 16,50 euroa.

Satin Care Pure & Delicate -ihokarvanajogeelin 75 ml:n pullon hinta on noin 3,10 euroa ja
200 ml:n pullon noin 5,80 euroa.

ProSkin -sarjan tuotteet ovat myynnissä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.

Reveal the goddess in You.

Kommentit (2)
  1. Mulla ois kysyttävää näistä, et tarviiko ton ProSkin MoistureRich -höylän kanssa käyttää saippuaa / ihokarvaajogeeliä? En siis aiemmin oo höylää käyttänyt, joten nää kysymykset voi kuulostaa vähän tyhmiltä.

    Kiitos jo etukäteen 🙂

  2. No niin kauan kun noista tyynyistä tulee tota geeliä, ni ei mun mielestä tarvii. Mut sit kun ne tyynyt alkaa tyhjentyä, niin kannattaa käyttää saippuaa tai geeliä 🙂 Ja muista rasvata iho hyvin höyläyksen jälkeen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *