Video: 5 helppoa arkikampausta

Moni teistä lukijoista on toivonut blogiin enemmän arkikampauksia ja päätin toteuttaa tämän toiveen videomuodossa. Tällä videolla näytän, miten tehdään viisi erilaista kampausta, jotka kaikki onnistuu varmasti alle viidessä minuutissa. Vaikeusaste vaihtelee niin, että laitoin videon alkupäähän helpoimmat ja loppupäässä on sitten ne ihan vähän haastavammat kampaukset.

helppo kampaus töihin

Ja jos haluat tsekata vain jonkun tietyn kampauksen ohjeet, tässä niiden tarkemmat paikat videolla:

1. Superhelppo kiepautuskampaus: 0:28
2. Trendikäs puolinuttura: 1:16
3. Cool kaksoisponnari: 1:59
4. Puolikas läpivetoletti: 2:24
5. Tavallinen nuttura: 4:00.

Toivottavasti tykkäätte ja vaikka opitte mun ohjeiden avulla uuden lempparikampauksenne. Jos innostut, olisi kyllä tosi ihanaa nähdä sun tekele. Muista siis tägätä mut Instagramissa (@erikanaakka) <3 Ja hei, laittakaa ihmeessä myös niitä videotoiveita tulemaan!

Seuraa: Instagram + Bloglovin’ + Facebook + Youtube

Kommentit (13)
  1. Jenniiiiiiiiii
    7.9.2017, 14:55

    Saispa tollasen nutturan! Mulla on niin paljon lyhyttä vauvatukkaa, että nutturat ja ponnarit (niin että hiukset on vedetty taakse) näyttää monesti jotenkin ”suttusilta”. Enkä saa vauvahiuksia millään hallintaan 😀

    1. No voi höh! Ootko kokeillut suihkuttaa vanhaan hammasharjaan paljon hiuslakkaa ja harjaamalla sillä vauvahiukset paikoilleen? 🙂

  2. Hyvä video! Paria näistä kampauksista tuleekin tehtyä, mutta pitää koittaa tuo nuttura tuolla alun kiepautuksella. Monesti ongelmana saada sopusuhtaisen siisti siitä nutturasta, ehkä tuo auttaa!

    1. Kiitos! Joo musta toi on todentunut parhaaksi kikaksi tehdä nuttura, toivottavasti toimii sullakin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *