Video: kestävä pohjameikki ja silmämeikki Modern Renaissance -paletilla

NUDE

Olen ollut aivan superonnellinen semiheräteostoksestani Beautybay.comiin. Kuten videolla ja eilisessä postauksessa kerron, Anastasia Beverly Hillsin luomivärejä ei noin vain saa omiin hyppysiinsä.

Tämä videolla näkyvä Modern Renaissance -paletti on meikäläisen toinen ABH ja se on niin uskomattoman upea värien ja aivan järjettömän ennennäkemättömän superhyperjättiläismäisen pigmenttipitoisuutensa kanssa että! Eli suosittelen isosti. Meikäläinen ei ole nimittäin koskaan törmännyt mihinkään näin mahtaviin luomiväreihin.

Tällä videolla näytän, miten tein eilisen pohja- ja silmämeikkini. Tämä pohjameikkirutiini on jumalaisen Estée Lauderin meikkivoiteen kanssa nyt hyvin pysyvässä asemassa. Sain sillä mm. pärstäni pysymään kuosissa 12 tunnin ruisrockaamisen ajan ILMAN YHTÄKÄÄN LISÄPUUTEROINTIA! En siis tehnyt meikilleni koko päivän aikana yhtään mitään. Ja tästä on kello kolme yöllä otettuja kuvatodisteita, niitä ehkä lisää myöhemmin ;) Tässä siis eilen lupaamani video, peukuta jos tykkäät! :)

Seuraa blogia: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Sofianna (Ei varmistettu)

Moikka! Tämä ei nyt liity postaukseesi millään tavalla, mutta epätoivo iskee. Tarvitsisin ympäristöystävälliset (mielellään biohajoavat) pesuaineet (shampoo, hoitoaine, suihkugeeli). Tukkani on karheahko ja takkuuntuu helposti pestessä, jos shampoo ei ole sopiva. En viitsisi hakuammunnalla vajaan viikon varoajalla alkaa ostamaan ehdokkaita... Eli, olisiko sattumalta mitään vinkkejä? Loppuun vielä kiitos hyvästä blogista, alkutaipaleelta asti olen seuraillut. Ja ehkä kerran aiemmin kommentoinut! :D

kampaajaopiskelija (Ei varmistettu)

Hei! Vastaan Erikan puolesta että testaa Goldwellin Dualsenses-sarjan Green-linjan tuotteita :) ei ole ihan hirveän hintaisia ja saa netistä ja kampaamoista, varmaan sokokseltakin. Olen itse tykännyt hoitavuudesta ja sarjaan kuuluu hiuksiin jätettävä suihkekin. Mun työharjoittelukampaamo oli vähän sellanen eko-profiloitunut ja siellä käytettiin pesussa noita!

edellinen (Ei varmistettu)
Laura L (Ei varmistettu)

Moi!

Voisitko tehdä postauksen joka-tytön must siveltimistä? Eli mitkä siveltimet mielestäsi meikkipussista tulisi ainakin löytyä (luomivärit, korostukset/varjostukset, poskipuna yms)? :)

Kommentoi