Video: Koko meikki luonnonkosmetiikalla ja mineraalimeikeillä

Kaupallinen yhteistyö: Hehku

Joko olet ehtinyt käydä uusissa Hehku-myymälöissä? Tällä videolla teen kuulaan arkimeikin käyttäen pelkästään PuroBIOn ja Laveran luonnonkosmetiikkaa sekä Lily Lolon mineraalimeikkejä.

luonnonkosmetiikka 2.jpgluonnonkosmetiikka 3.jpgluonnonkosmetiikka 4.jpg

Tuo PuroBIO oli kyllä se suurin yllättäjä ja olisi tehnyt mieli puhua videolla enemmänkin. En nimittäin ole koskaan kuullutkaan koko merkistä ja sen hyllyillä silmät pyöristyivät melkein jokaisen testaamani tuotteen kohdalla. Luomiväreissä oli ihan hulluna pigmenttiä, peiteaineet olivat ihanan kermaisia ja tuo hehkupuuteri, ihan kreisi! Miten tämä on mennyt multa ihan ohi! No mutta lisää hehkutusta luvassa eli eiköhän mennä videon pariin.

Käytetyt tuotteet:

Pohja: Lavera Natural Liquid Foundation, Ivory Nude 02 + PuroBIO Sublime Concealer + Lily Lolo Flawless Silk Finishing Powder + Lily Lolo Pressed Bronzer, Honolulu + Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder, Charming Rose 01 + PuroBIO Resplendent Highlighter Glow Finish, 01.

Silmät ja kulmat: Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow, Capuccino Cream 02 + Lavera Soft Eyeliner, Black 01 + PuroBIO Eyeshadow, 03 + Lavera Eyebrow Pencil, Blonde 02 + Lily Lolo Eyebrow Duo, Dark + Lavera Deep Darkness Mascara.

Huulet: PuroBIO All Over-Lipstick, 24 Rossetto + Lavera Glossy Lips, Hazel Nude 12.

Blogit.fi + Youtube

Kommentit (4)
  1. Nude made me buy it.

  2. Onpa kiva kuulla, että Hehkussa on noin laaja luonnonkosmetiikkavalikoima. 🙂 En oo tutustunut tai käynyt liikkeessä, kun oon aatellut siellä olevan vain pääsääntöisesti synteettistä kosmetiikkaa.

    Meikkivoiteiden osalta luonnonkosmetiikassa tuntuisi mun kokemukseni perusteella olevan aika yleistä, että tuote pitää levittää kasvoille osio kerrallaan, mihin mulla itelläkin oli totuttelemista siirtyessäni synteettisistä niihin. 🙂 toki mulla ei ole kuin Zuiin ja Juice Beautyn meikkivoiteista kokemusta, mutta tuo Laverakin tuntuisi vahvistavan sitä, että levitysnopeus eroaa synteettisistä. 🙂

    1. No vitsi mä en oo tiennyt tällaista! Onpa jännä. Johtuiskohan siitä, ettein näissä ole silikonia, mikä helpottais tuotteen liikkuvuutta? Mut hyvä tietää, että tää on yleinen juttu luonnonkosmetiikassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *